wredne_słonko Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Do domku to tylko z pierwszej strony :) Quote
wiewiora1 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Mam nadzieje ze sesja fotograficzna sie powiodla !!!! Quote
BasiaD Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hopaj Niuniek na 1, niech Cię domek wypatrzy! Quote
iwlajn Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Szczeżujku śliczny piesku będę śnić o domku dla ciebie. Quote
wiewiora1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 a JAK DZIEWCZYNY NIEDZIELNE???!!! ROZKOCHAL WAS W SOBIE CHOC TROCHE NASZ SZCZEZUJASTY?????:p :p :p Quote
wiewiora1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 nIESTEY ALE DUPKOWA JURORKA BYC NIE MOGE BO KOMP CALY CZAS NIEZBYT W DOBREJ FORMIE ,,,WIEC LEPIEJ ZNALESC KOGOS KTO MA WIEKSZA WLADZE NAD SWOIM NETEM!!! SORKI POTWORKI!!! BRAZOWA OK????? Quote
iwlajn Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 D0minika napisał(a):Szczezuj z rana jak śmietana :diabloti: Szukamy domu!!! Szczeżuj z rana jak BITA ŚMIETANA:p Quote
wiewiora1 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ale Za To Niedziela Bedzie Dla Nas!!! Moze W Przyszla Niedziele,,,,, Niedziela Lutowa Oby Byla Ladniejsza To I Beda Zdjatka Quote
kaerjot Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Znowu bedą się znęcać nad Szczeżujkiem? Quote
wiewiora1 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Od teog jeszcze sie nie umiera ,,a pozatym na zakonczenie sesji dostanie zapewne cos fajnego podwedzonego po cichutku po malutku z kuchni,, A pozatym dziewczyny jak profesjonalne panie psycholog wytlumacza jemu ze to dla jego dobra to meczonko!!! Kasia juz sie postara zeby spokojnie wszystko mu wyjasnic ,,a on po zrozumieniu ustawi sie pieknie z pyskiem dumnie uniesionym do gory wypchnieta piersia i nastroszona pieknie sierscia ,,,oj tak tak bajki opowiadam ,,Szczezuj i aparat!!! Quote
wiewiora1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 poszly wszystkie jego roczniki>>>>>> SZUWAR,AKCJA,MUSZKA,TERAZ BRATANEK CZAS WIEC NA NIEGO ORAZ NA WIGORA ,HOPA I MUCHE,, Quote
wiewiora1 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dokladnie Nie Chce Zeby On Umarl W Schronisku,,,chce Domku Dla Niego Tak Jak I Wszyscy Inni!!! Quote
wiewiora1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 jESTEM OKROPNA ALE CZASEM JUZ NIE MA SILY PODNOSIC ,,PSIAKA JESLI NIE WIDZE ZADNYCH EFEKTOW .ALE JAK SOBIE POMYSLE JEDNAK ZE ONE MIALY TYLE SILY ZEBY PRZETRWAC TYLE OKROPNYCH LAT W SCHRONIE TO JA MUSZE ZEBRAC W SOBIE ENERGIE I DALEJ BRNAC ,,,,A MOZE JEDNAK SIE UDA Quote
Ania Agata Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Uda się na pewno. Nie wolno sie poddawać. Wiewiora trzymaj się. Quote
wiewiora1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Mam Nadzieje Ze Ciotecki Beda Mogly Czesciej Do Ciebie Zagladac Oraz Do Hopa Rolfa I Alasek,,,bo Ja Przez Kilka Dni Bede Tu Zadziej Zagladac,,praca.....ale Moze Jak Wroce To Juz Bedziecie W Domku Trzymam Kciuki Quote
kaerjot Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Teraz to okurat deszcz leje, Szczeżuj pewno w budzie siedzi Quote
wredne_słonko Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 żeby ktoś pokochał to się trzeba na pierwszej pokazywać ;) Quote
Recommended Posts