wiewiora1 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ja bym nie chciala tak dlugo wytrzymac,,,Dobrze ze choc Szczezuj jest twardy Quote
Ania Agata Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 kacha_wawa napisał(a):Sczeżujek Misio w swym boksie siedzi... Czy znowu dzisiaj nikt go nie odwiedzi???? Miłości szuka, 11 lat całych... Czy dla nikogo nie jest doskonały???? Wszystkich uwielbia, całusami częstuje... Czy on na domek nie zasługuje???? Szczeżuj się przypomina. Quote
iwlajn Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='supergoga']Szczeżuj i Klusia - to sa moi faworyci. Mam tak samo Supergoga. No i Bratanek jeszcze do kompletu. Quote
lethesse Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 normalnie ja mam w gronie faworytow juz tylko Szczezuja, potem dlugo dlugo nic Quote
wredne_słonko Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Domku się szuka na pierwszej stronie :) Quote
Celina12 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Miłość to Szczeżuj...Szczeżuj to Miłość... Quote
iwlajn Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ludzie miłości szukają, więc Szczeżuj się przypomina. Quote
nata od jadzi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 podnoszę, bo jest przepiękny... chciałabym go poznać.. Quote
wiewiora1 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Tak jest przepiekny ale jeszcze piekniejsze ma wnetrze ,takie dobre i pelne milosci ,,,Zapewne przeleje ja cala na nowego wlasciciela... Wiec warto przygarnac naszego sopockiego malca Quote
wiewiora1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Kasiu moze ty kiedys znalazlabys czas i odwiedzilabys schronisko w :-o sopocie z aparatem,,,i moze udaloby ci sie zrobic Szczezujowi fajne:cool1: zdjatka,,,Mamy fajna niebieska i zolta sciane,,,wyczesany szczezuj na rekach w pieknym tle,,,chwycilby w koncu kogos za serducho!!!!!:lol: :cool3: Quote
wiewiora1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Trzeba wytlumaczyc szczezujowi na spokojnie ze jak bedzie tak brzydko pozowal do zdjatek ,,to nikt go nie wezmie,,, Mojej znajomej psiarze pokazalam ost zdjatka Szczezuja,,,Ani troche nie chwycil ja za serducho...ale gdyby zobaczylaby go w rzeczywistosci ,,zmienilaby zdanie,,,,,ot na prawde ladny pies,,,, :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
iwlajn Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Wiem, na zdjęciach Szczeżujek nie wygląda zachwycająco ale na żywo- uroczy. Quote
Ania Agata Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Nie wiem o co Wam chodzi. Mnie się spodobał od razu. Gdybym tylko mogła, zabrałabym go do domu. Ale faktycznie, fotki nie wzruszają, bo on ma taki uśmiech na pysiu. Wzrusza jego historia - 11 lat w schronisku.:placz: Quote
wiewiora1 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 No ale w niedziele jak wszystko sie powiedzie ,,,pojawia sie nowe zdjatka szczezuja moze w koncu da sie sfotografowac z jak najlepszej strony!!!!:p :p :p :p :p Quote
wiewiora1 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 No ale drodzy mili ludzie ,,,to wcale nie oznacza ze musicie wstrzymywac sie z adopcja tego pieknego ,,slodkiego ,kochanego szczezuja,,do niedzieli... Zawsze zamiast niedzielnych fotek ze schroniska ,mozemy a raczej bysmy wolwli ogladnac zdjatka szczezuja z nowego domku,,, wiec niech nikogo nie przestrasza niedzielna data,,adopcja moze nawet nastapic dzis,,,,wiec czekamy!!!! Quote
wredne_słonko Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Tak tak prosze się nie krępować, bo Szczeżujek jest do wzięcia od zaraz! Dużo miejsca nie zabierze, dużo uwagi też.. A jeśli ktoś ma już psiaka to Szczeżuj będzie znakomitym kompanem :) Quote
iwlajn Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Trójmiasto białe. Ciekawe jak tam pieski sobie radzą. Quote
millarca Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Biedny Szczeżuj jest niesmialy w stosunku do psów. Kiedy wchodzę na jego wybieg, wystarczy, ze podejdzie do mnie Zgaga albo Agat i Szczeżuj ucieka. Quote
brazowa1 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Kiedys taki nie byl,w ogole nie patrzyl na inne psy,tylko skakal,cieszyl sie.Teraz wie,ze jest slaby,ze musi uwazac. :-( Quote
elik Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Gabryjella napisał(a):Szczeżuj na początek Grzeczny piesio, słucha sie, do domku ! Quote
Recommended Posts