Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Sczeżujek Misio w swym boksie siedzi...
Czy znowu dzisiaj nikt go nie odwiedzi????
Miłości szuka, 11 lat całych...
Czy dla nikogo nie jest doskonały????
Wszystkich uwielbia, całusami częstuje...
Czy on na domek nie zasługuje????

Szczeżuj się przypomina.

Posted

Kasiu moze ty kiedys znalazlabys czas i odwiedzilabys schronisko w :-o sopocie z aparatem,,,i moze udaloby ci sie zrobic Szczezujowi fajne:cool1: zdjatka,,,Mamy fajna niebieska i zolta sciane,,,wyczesany szczezuj na rekach w pieknym tle,,,chwycilby w koncu kogos za serducho!!!!!:lol: :cool3:

Posted

Trzeba wytlumaczyc szczezujowi na spokojnie ze jak bedzie tak brzydko pozowal do zdjatek ,,to nikt go nie wezmie,,,
Mojej znajomej psiarze pokazalam ost zdjatka Szczezuja,,,Ani troche nie chwycil ja za serducho...ale gdyby zobaczylaby go w rzeczywistosci ,,zmienilaby zdanie,,,,,ot na prawde ladny pies,,,,
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Nie wiem o co Wam chodzi. Mnie się spodobał od razu. Gdybym tylko mogła, zabrałabym go do domu. Ale faktycznie, fotki nie wzruszają, bo on ma taki uśmiech na pysiu. Wzrusza jego historia - 11 lat w schronisku.:placz:

Posted

No ale drodzy mili ludzie ,,,to wcale nie oznacza ze musicie wstrzymywac sie z adopcja tego pieknego ,,slodkiego ,kochanego szczezuja,,do niedzieli...
Zawsze zamiast niedzielnych fotek ze schroniska ,mozemy a raczej bysmy wolwli ogladnac zdjatka szczezuja z nowego domku,,,
wiec niech nikogo nie przestrasza niedzielna data,,adopcja moze nawet nastapic dzis,,,,wiec czekamy!!!!