D0minika Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ogłosiłam Szczezuja tutaj, wprawdzie dom w Warszawie, ale co szkodzi spróbować :evil_lol: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34596 Quote
wiewiora1 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Tak czesto jestem na siebie zla ze nie moga na razie zainstalowac internetu u siebie,,Gdybym juz go miala to nauczylabym sie w koncu wrzucac zdjatka,,dawac ogloszenia dalej,,kombinowac i robic wiecej,,W kawiarence z ograniczonym czasem nie mam mozliwosci eksperymentowac i sie uczyc tego,,, Moze kiedys uda mi sie wszystkiego nauczyc i bede w pelni dzialac,nie majac do siebie pretensji ,,,,a teraz dziekuje wszystkim za pomoc i robnienie wszystkiego zeby nasze sopociaki i gdyniaki znaklazlu dom!!!! Quote
wiewiora1 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Szukamy szukamy nadal domku dlugo to trwa ..ale znajdziemy...musimy!!! Quote
Ania Agata Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Och jaka mordala słodka i siwiuteńka. Jak serce boli, że nie można pomóc. Śpij psiaku i śnij o domku, może jutro coś się wydarzy, może ktoś cię uratuje. Quote
wredne_słonko Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Noo przesłodki tylko szkoda, że nikt do tej pory się w nim nie zakochał.. Ktoś wolny oczywiście ;) Quote
D0minika Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 A ja Szczezuja zareklamowałam Pani, której babci uciekł piesek... Psiak uciekł już dawno, jestm mała szansa na to, ze się znajdzie, a zawsze jakaś możliwość dla Szczezuja jest... Ale cii... Na razie trzymajcie kciuki :mad: Quote
iwlajn Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Chyba trzeba tu ściągnąć cioteczki-poetki. Niech czarują Misiowi Szczeżujkowi dom jak wyczarowały Muszce. Quote
wiewiora1 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Wszyscy trzymamy i na nowych gosci czekamy!!!! Quote
wiewiora1 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Bedac tu daleko ,,mam wiecej czasu na przemyslenia i tak czesto wracam myslami do Szczezuja i tak bardzo sie boje ze nie doczeka dnia w ktorym zostanie ubrany i poprowadzony do swojego domku,,Lata mu uciekaja,,chlopak starzeje sie podupada na duchu,,smutek coraz bardziej rysuje sie mu w oczach,,siedzi cale dnie zrezygnowany,, Boje sie ze niedlugo niespodziewanie zachoruje i to tak szybko poleci ,,ze nie zdarzymy,,,i on nie bedzie mial wcale milych wspomniemn zza zycia,,Bo co tu wspominac ,,zimne kraty,,walka o zycie,miejsce,przetrwanie,,,:shake: :shake: Quote
Ania Agata Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Wiewiora nawet nie mów takich rzeczy. Zawsze trzeba mieć nadzieję, Szczeżuj na pewno jeszcze ją ma. DOminika coś pisała, że reklamowała psiaka, może akurat. DOminika, co z tą babcią? Quote
lethesse Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 to nie jest kolejny pies, zwyczajny kundel, to jest jakas kolejna inkarnacja Buddy, ten pies tak wiele w zyciu wycierpial, ze przydalby mu sie dom spokojnej starosci, taki jak z amerykanskiego filmu; on wlasnie dla mnie powinien pobic rachunek nieprawdopodobienstwa i udac sie z kims do domu az normalnie nie dam rady wierszyka strzelic, tak mi go szkoda :( Quote
D0minika Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Babcia jeszcze czeka na powrót swojego pieska :-( Ale wydaje mi się, że za jakiś czas się pogodzi z tym, jeśli jej maluch nie wróci... A Szczeżujek przecież idealny dla babci, nie?:diabloti: Quote
kacha_wawa Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Sczeżujek Misio w swym boksie siedzi... Czy znowu dzisiaj nikt go nie odwiedzi???? Miłości szuka, 11 lat całych... Czy dla nikogo nie jest doskonały???? Wszystkich uwielbia, całusami częstuje... Czy on na domek nie zasługuje???? Quote
Ania Agata Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Piękny wiersz o cudnym psiaku. Kogo wzruszy, kogo skusi? Quote
supergoga Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Szczeżuj i Klusia - to sa moi faworyci. Niestety mam porywczą suke, duą i chorą i 7 pietro - żaden z nich nie czułby sie tu dobrze. Już sama nie wiem, gdzie je pokazywać. Ale nie trace nadziei. Szczeżujka jeszcze musze gdzie też poreklamować. Quote
millarca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 A tymczasem niech zobaczy go jak najwięcej osób! Quote
Recommended Posts