Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochana Madziu,tak mi przykro:(3maj sie mocno...Szczezujek jest teraz sczesliwy,nic Go nie boli i bawi sie z innymi szczesliwymi pieskami za TM....bedzie na Ciebie tam czekac...

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem co napisać, to tylko ['] ['] [']

Wczoraj odszedł Riff - stary onek, któremu 1,5 roku temu znalazłam dom, teraz Zujek. Ona odeszły we własnych domach, kochane i pieszczone. I to jest w tym jedyne piękne i warte zapamiętania.
Bo gdyby nie to, ech.

OPkropny poczatek czerwca, tak pięknego miesiąca.
Oby nie było innych tragedii.

Żujku, tam za TM jest Riff - możecie dalej iśc razem. On ma problemy z łapami, to może go wesprzyj duchowo - chyba że tam już nie ma takich kłopotów.

Jest mi dzis okropnie. :-(

Trzymaj się!!!

Posted

Tak wspaniałego domu u Madzi, to dziewczyny chyba nawet nie mogły dla Żujka wymarzyć. Odszedł, jako szczęśliwy, kochany pies w ramionach ukochanej Madzi.

Tak bardzo mi przykro, Madziu trzymaj się.

Dobranoc Żujeczku
[*]

Posted

Madziu, podarowałaś Żujkowi prawdziwe Życie, pełne miłości i radości.
I tylko to jest ważne.
Dziękuję.

Żujku, Kochanie, jesteś na zawsze w moim sercu.

Posted

Madziu,Celinka12-to moja Mama i nie ma netu wiec pisze w jej imieniu:
Madziu,tak Ci wspolczuje,wiem co przezywasz bo w ciagu roku stracilam Bemolka i Dzekusia...bol jest straszny,ale z czasem bedziesz lepiej sie czuc,wiedzac,ze Zujek jest szczesliwy i bezpieczny za TM

Posted

Kochana Magdo - on już jest spokojny, on już nie czuje bólu - niech i to przyniesie Tobie jakieś ukojenie.

Wiem, że nie będzie to łatwe ale trzymaj się kochana.

Posted

Wiesz Magda dlaczego te nasze stare i tylko nam potrzebne psy odchodzą ?

Ja to już wiem. Wiem, bo to przeżyłam - one się kurczowo trzymają życia w schronie. A jak są już u siebie w domu i mają wszystko - to spokojne odchodzą.Tak jakby wiedziały, że zaznały takiego szczęścia, że można odejść.

Trzymaj się Madziu

Posted

Zosia4 napisał(a):
Wiesz Magda dlaczego te nasze stare i tylko nam potrzebne psy odchodzą ?

Ja to już wiem. Wiem, bo to przeżyłam - one się kurczowo trzymają życia w schronie. A jak są już u siebie w domu i mają wszystko - to spokojne odchodzą.Tak jakby wiedziały, że zaznały takiego szczęścia, że można odejść.

To chyba nie tak, one się kurczowo trzymają życia, dopóki nie spełnią swojego zadania - przyniosą szczęście i radość człowiekowi, a potem odchodzą. Ale Żuja mogł jeszcze poczekać, dał mi duuużo, ale przecież szczęścia nigdy w nadmiarze!

Dzięki Wam wszystkim za wsparcie.

Posted

To niemożliwe, bo fochy są sprzeczne z naturą Żujka, ale wierzę, że ma tam towarzystwo - cała noc mu opowiadałam o moich psach, które go wyprzedziły, dałam mu wskazówki, a i Wasze maluchy też pewnie pomogą.
Pozdrawiam.

Posted

Madziu, wiesz, że Ci bardzo zazdroszczę?

Ja nie miałam szans być z moją najukochańszą Sunią w momencie, gdy odchodziła (lekarze mnie nie wpuścili do Niej podczas reanimacji w klinice) - i przez całe życie będę z tego powodu cierpieć.

Posted

Kiedy wczoraj byłam z Madzią i Żujkiem u wet myślałam że się w d.. ugryzę ze złości na siebie że namówiłam moją siostrzyczkę a teraz tak strasznie cierpi.
Ale to nie tak, każdemu z nas serce kiedyś stanie a płaczą ci którzy zostają. Rozpaczamy bo życie z tym człowiekiem czy zwierzęciem było szczęśliwe wiele nam dało dobrego.
Dla Żujka moja siostra dała miłość ,dom i pewność jutra to czego nikt mu dać nie chciał ale on dla Niej dał jeszcze więcej.
Tylko ja wiem jaką zmianę dokonał w życiu mojej siostry i za to jestem wdzięczna

Posted

magdalena_w napisał(a):
To chyba nie tak, one się kurczowo trzymają życia, dopóki nie spełnią swojego zadania - przyniosą szczęście i radość człowiekowi, a potem odchodzą. Ale Żuja mogł jeszcze poczekać, dał mi duuużo, ale przecież szczęścia nigdy w nadmiarze!

Dzięki Wam wszystkim za wsparcie.

No i pewnie tak jest - ja też nie wiem jeszcze wszystkiego. Tak napisałam, bo tak myślałam. Ale człowiek się uczy przez całe życie i nie wstydzę się tego, że mogłam tego nie wiedzieć.

Magda - co bym nie napisałą - i tak sercem jestem z Tobą, bo wiem co przeżywasz.

Posted

Zadzwonila do mnie Millarca,ze Zujka juz nie ma.Własnie wychodzilam ze schroniska.Pomyslałam,ze udało mu sie-zdazył zostac pokochany i nalezec do kogos.Magdalena nadała sens jego psiemu istenieniu.
Madziu-dziekuje za kazdy dzien Zujka u Ciebie w domu.Wiem,ze teraz Ci ciezko,ale mam nadzieje,ze zawsze bedziesz go wspominala,jako wesołego urwisa z usmiechnietym pyszczkiem,ktorego obijełas "amnestia".
Dla mnie jestes wielkiem czlowiekiem o wielkim sercu dla zwierzat,bo dokonalas czegos niewyobrazalnego dla innych.Pokochalas pieska mimo jego wieku i gigantycznego stazu schroniskowego.
Zabralas Zujka do swojego domu i za jednym zamachem uszczesliwiłas 3 istoty:Szczezuja,mnie i wiewiore1.
Sciskam Cie z całego serca.

Posted

brazowa1 napisał(a):

Zabralas Zujka do swojego domu i za jednym zamachem uszczesliwiłas 3 istoty:Szczezuja,mnie i wiewiore1.

I nas jeszcze, wszystkie mafijne cioteczki nadmorskie... Znałyśmy go tylko wirtualnie, ale spędził z nami na dogo długie miesiące zanim trafił do Madzi. Pokochałyśmy go!
Tak trudno żegnać się z nimi właśnie wtedy, kiedy serce przepełnia radość, że są kochane, szczęśliwe, że wreszcie w nowym domu :-( :-( :-(

Żegnaj Żujku, bądź szczęśliwy po drugiej stronie tęczy. Kiedyś się przecież wszyscy tam spotkamy. I będzie pięknie...

Madziu, jestem z Tobą.

Posted

Tak bardzo mi przykro...
Madziu, Żujku, byliście ze sobą szczęśliwi, daliście sobie nawzajem coś, co każdemu z Was było potrzebne. To bardzo ważne!
Ja też wierzę, że kiedyś tam, w innym wymiarze, wszyscy się spotkamy.

Posted

DOWIEDZIALAM SIE PRZED SEKUNDA ZE ODSZEDL,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
SZKODA ZE TYLKO TYLE UDALO MU SIE POZYC W TAKIM PIEKNYM SWIECIE,,,,,,
JUZ CHYBA ZAPOMNIALAM DAWNO CO TO LZY AZ DO DNIA DZISIEJSZEGO,,,,,KOCHALISMY GO WSZYSCY W SCHRONIE,,,,,,,,
.............................................................................................