olenka_f Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Akuszka zna prawde tylko wybiórczo z naciąganymi faktami a i Pepi i Żujek to fochmistrze rozpieszczone:eviltong: Quote
akucha Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 olenka_f napisał(a):oten pies jak wchodziłam do Madzi wyjadał wszystko z miski sknerus jeden:evil_lol: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Kocham takich sknerusów!!! Mam 3 takie same i tez na kaczych łapkach :lol: Olenka, a twoje nie rozpieszczone??? :razz: Fafluny i Figulec, to co???? Quote
olenka_f Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ja uwielbiam moją siostre ale jak zaraz:boom: czego ty ich bronisz potwory jedne wiecznie tylko:obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
olenka_f Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Akuszko czytaj dokładnie , proszę cię , jak napisałam wyżej moje są ułożone, grzeczne, dobrze wychowane, bez fochów, komedii itd wszystko naj naj naj Quote
akucha Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Olenko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ratuj się kto może!!! Poddaję się!!! Wierzę Ci! Quote
magdalena_w Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 bo moja kochana siostro - takie fochy jakie odstawia Figulec to powiem, ze i Pepi i Żujek powinni chodzić do niej na nauki, wiec nie mam pojęcia dlaczego się ich uczepiłaś :eviltong: Quote
magdalena_w Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Akuszko nie poddawaj się - widziałaś kiedyś Olunie na spacerze z psami??? Ułożone!!! Tak bardzo - ino tak oryginalnie - Olunia woła "do mnie" a pies ułożony reaguje biegiem do niej lub w drugą stronę Ale taaaaa ułożone:eviltong: Quote
olenka_f Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 o ty czarownico moja Figunia tak kiedy mów kiedy, nigdy to potwarz i oszczerstwo:2gunfire: Quote
olenka_f Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ona kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zawsze biegną do mnie czasem na mnie ale nie w drugą stronę MADZIA A JA CIE TAK KOCHAŁAM:flaming: Quote
magdalena_w Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 olenka_f napisał(a):o ty czarownico moja Figunia tak kiedy mów kiedy, nigdy to potwarz i oszczerstwo:2gunfire: a co ona robi jak jej się nie uda kota w doopkę ugryzc? Foch taki, że aż miło!!! Quote
akucha Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :D :D :D :D :D :D KOMEDIA!!! Laseczki, a kiedy fotki mi przyślecie??? Wątek miałyśmy zakładać :siara: Quote
magdalena_w Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 akucha napisał(a)::D :D :D :D :D :D KOMEDIA!!! Laseczki, a kiedy fotki mi przyślecie??? Wątek miałyśmy zakładać :siara: Hmmm moja Siostra milczy ale myślę, że ona załatwia już te zdjęcia, bo jak wiecie, my biedule aparaciku nie mamy ;) Ale na wątek ja czekam i będę podnosiła - bo tylko to umiem:oops: Quote
akucha Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Bez fotek nie ma sensu zakładać. No i ogoszeń nie mozna zrobić. Czekamy w takim razie. A dom tymczasowy może się zakochać? Quote
magdalena_w Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Z zakochaniem nie bedzie problemu, bo ona cudna jest, ale chyba z miejscem w domku gorzej, ale o tym to już Olcia, by musiała mówić, bo ja nie mam pewności. A ją wcięło - chyba net jej wysiadł. A zdjęcia to będą, nie wiem, czy dziś, ale na 100 % będą. Quote
magdalena_w Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Żujek jest chory :-( W piątek zasłabł - chyba serducho upałów nie wytrzymało - i nadal jest bardzo osłabiony, choć wet twierdzi, że jest lepiej. Quote
Kasia25 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Rety, mam nadzieje, że to przejściowe, te upały wykańczają wszystkich. Żujek zdrowy masz być, dla Madzi i dla nas!!!!! ALe skoro wet mówi, że jest lepiej , to niech już będzie coraz lepiej!!!! Moja Kora staruszeczka wczoraj musiałam ją po schodach wnosić a dziś chciała zeżreć rowerzyste, więc to są takie dni raz lepiej raz gorzej. Madzia trzymam kciuki za Żujka!!!!!!!!! Quote
akucha Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Madziu, napisz coś więcej. Żujek chodzi, je? Trzymaj się kochany piesku, bo nam serca pękną ze zmartwienia!!!!! Kasia, nie rozśmieszaj... Quote
magdalena_w Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Żuja w piątek się zupełnie przewracał, po jakimś czasie zaczął chodzić, ale się zataczał. Pojechaliśmy wieczorem na dyżur i dali mu jakiś zastrzyk (podobno sterydy) i witaminy i zaczął chodzić. Je wszystko i dużo jak zawsze, ale chodzi tylko tyle ile musi. Generalnie cały czas leży i to na podłodze w przedpokoju. Na spacer wychodzi (czasami nie może podejść po schodach do windy), załatwia potrzeby i domaga się powrotu. W windzie już zazwyczaj leży i trzeba go długo prosić by wstał i z niej wyszedł. Jest bardzo słaby Quote
akucha Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Jejkujejku... Trzeba zbadać serduszko, może on powinien brać na nie lekarstwa?! A oddycha normalnie? Quote
magdalena_w Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Oddycha normalnie - cicho; w ogóle jest cichy az nadto:-( :-( :-( jest pod opieką wet, jutro tez idziemy rano, bo mielismy isc w piatek, ale ja nie wytrzymam do piatku; ostatnio - w pon. wetka powiedziala, że serce lepiej slychac ale on jest taki słaby, ze sama nie wiem. Quote
Celina12 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Oj Szczeżujku-nie martw nas i Kochanej Pańci......nabieraj sił.... Quote
olenka_f Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 serduszko lepiej pracuje a te upały niestety mu nie pomagają ale będzie dobrze jest radosny a te osłabienia ma po cioci;) dziś też chętnie powaliłabym sie nawet w windzie;) Quote
akucha Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Żujek to nie młodzieniaszek, te upały pewnie bardzo mu dokuczają... Leży w przedpokoju bo tam pewnie mu chłodniej. Dobrze, że jutro pójdziesz do weta. Oj, piesku... Quote
olenka_f Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 będzie dobrze jak upały ustąną też będzie lepiej, Żujek zawsze pokładał sie w łazience nawet jak upałów nie było mimo wszystko przez kupe lat mieszkał w budzie, zmiana mieszkania i jest mu za ciepło a teraz te upały ale wszystko będzie dobrze, to starszy pan a nawet młodych te upały osłabiają:loveu: Quote
brazowa1 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Zujku,masz byc silny! nie martwic nas i Panci... Quote
Recommended Posts