Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olenka_f napisał(a):
oten pies jak wchodziłam do Madzi wyjadał wszystko z miski sknerus jeden:evil_lol:

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Kocham takich sknerusów!!! Mam 3 takie same i tez na kaczych łapkach :lol:

Olenka, a twoje nie rozpieszczone??? :razz: Fafluny i Figulec, to co????

Posted

bo moja kochana siostro - takie fochy jakie odstawia Figulec to powiem, ze i Pepi i Żujek powinni chodzić do niej na nauki, wiec nie mam pojęcia dlaczego się ich uczepiłaś :eviltong:

Posted

Akuszko nie poddawaj się - widziałaś kiedyś Olunie na spacerze z psami??? Ułożone!!! Tak bardzo - ino tak oryginalnie - Olunia woła "do mnie" a pies ułożony reaguje biegiem do niej lub w drugą stronę Ale taaaaa ułożone:eviltong:

Posted

olenka_f napisał(a):
o ty czarownico moja Figunia tak kiedy mów kiedy, nigdy to potwarz i oszczerstwo:2gunfire:

a co ona robi jak jej się nie uda kota w doopkę ugryzc? Foch taki, że aż miło!!!

Posted

akucha napisał(a):
:D :D :D :D :D :D KOMEDIA!!!
Laseczki, a kiedy fotki mi przyślecie??? Wątek miałyśmy zakładać :siara:

Hmmm moja Siostra milczy ale myślę, że ona załatwia już te zdjęcia, bo jak wiecie, my biedule aparaciku nie mamy ;)
Ale na wątek ja czekam i będę podnosiła - bo tylko to umiem:oops:

Posted

Z zakochaniem nie bedzie problemu, bo ona cudna jest, ale chyba z miejscem w domku gorzej, ale o tym to już Olcia, by musiała mówić, bo ja nie mam pewności. A ją wcięło - chyba net jej wysiadł.
A zdjęcia to będą, nie wiem, czy dziś, ale na 100 % będą.

• 2 weeks later...
Posted

Rety, mam nadzieje, że to przejściowe, te upały wykańczają wszystkich. Żujek zdrowy masz być, dla Madzi i dla nas!!!!!

ALe skoro wet mówi, że jest lepiej , to niech już będzie coraz lepiej!!!!

Moja Kora staruszeczka wczoraj musiałam ją po schodach wnosić a dziś chciała zeżreć rowerzyste, więc to są takie dni raz lepiej raz gorzej.

Madzia trzymam kciuki za Żujka!!!!!!!!!

Posted

Żuja w piątek się zupełnie przewracał, po jakimś czasie zaczął chodzić, ale się zataczał.
Pojechaliśmy wieczorem na dyżur i dali mu jakiś zastrzyk (podobno sterydy) i witaminy i zaczął chodzić.
Je wszystko i dużo jak zawsze, ale chodzi tylko tyle ile musi. Generalnie cały czas leży i to na podłodze w przedpokoju. Na spacer wychodzi (czasami nie może podejść po schodach do windy), załatwia potrzeby i domaga się powrotu. W windzie już zazwyczaj leży i trzeba go długo prosić by wstał i z niej wyszedł. Jest bardzo słaby

Posted

Oddycha normalnie - cicho; w ogóle jest cichy az nadto:-( :-( :-(
jest pod opieką wet, jutro tez idziemy rano, bo mielismy isc w piatek, ale ja nie wytrzymam do piatku; ostatnio - w pon. wetka powiedziala, że serce lepiej slychac ale on jest taki słaby, ze sama nie wiem.

Posted

serduszko lepiej pracuje a te upały niestety mu nie pomagają ale będzie dobrze jest radosny a te osłabienia ma po cioci;) dziś też chętnie powaliłabym sie nawet w windzie;)

Posted

Żujek to nie młodzieniaszek, te upały pewnie bardzo mu dokuczają...
Leży w przedpokoju bo tam pewnie mu chłodniej. Dobrze, że jutro pójdziesz do weta.
Oj, piesku...

Posted

będzie dobrze jak upały ustąną też będzie lepiej, Żujek zawsze pokładał sie w łazience nawet jak upałów nie było mimo wszystko przez kupe lat mieszkał w budzie, zmiana mieszkania i jest mu za ciepło a teraz te upały ale wszystko będzie dobrze, to starszy pan a nawet młodych te upały osłabiają:loveu: