Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już wróciliśmy! Mamy książeczkę, jestesmy zarejestrowani i mamy kropelki na sierść i do oczu; ja wiem, że jemu podobno oczka zawsze lzawily, ale pani wet powiedziala, że tam jest lekki stan zapalny spojowek, wiec na razie bedziemy zakrapiac;
Brązowa, powiedz mi prosze,co z tym odrobaczywianiem, bo cos mowilas, ale nie pamietam dokladnie, ja tabletki juz mam, ale nie podam, dopiero jak sie odezwiesz, bo nie mozna ich zbyt czesto podawac.
Pani wet powiedziala, że SZCZEŻUJ jest SUPER! :multi: Ale to wszyscy wiemy!!! :lol:
Serducho ma zdrowe, wazy 13 kg, a jak mu uszy badała, to całą głowę schował pod moją rękę :lol: !

Posted

Zapomniałam dopisać - SZCZEŻUJ był bardzo, bardzo grzeczny u weterynarza, więc nagroda musiała być - poszliśmy do sklepu zoologicznego i wybrał sobie coś miłego - jakieś mięso suszone, czy coś takiego; nie wiem dokładnie, bo to SZCZEŻUJ wybierał, a teraz walczy ze swoją zdobyczą!!!
Jak on cudnie wygląda :loveu:

Posted

Pitty napisał(a):
Zycze Wam duzo , duzo zdrowia i wielu wspanialych , wspolnie spedzonych chwil.To wspaniale , ze kolejny senior znalazl domek.:loveu::multi:

Pitty - senior ????? I Ty to piszesz - nie wierzę - przecież Bandiego nie traktujesz jak seniora.

Posted

A ta Gajowka to ta foczka ktora tak ci sie podobala jest sliczna tak sobie mysle ze marnotrawisz jedna reke jak idziesz ze Szczezujem na spacer bo przeciez jego smyczy w dwoch rekach nie trzymasz prawda nie zebym cos sugerowala tak tylko sobie pisze bo mi sie nudzi

Posted

olenka_f napisał(a):
A ta Gajowka to ta foczka ktora tak ci sie podobala jest sliczna tak sobie mysle ze marnotrawisz jedna reke jak idziesz ze Szczezujem na spacer bo przeciez jego smyczy w dwoch rekach nie trzymasz prawda nie zebym cos sugerowala tak tylko sobie pisze bo mi sie nudzi

Siostra, mowilam juz Tobie kiedyś, że jesteś SZURNIETA!!! :diabloti: Ja mieszkam w wiezowcu a nie w domku jak Ty. Poza tym moj SZCZEZUJ obecnie rozkoszuje sie cisza i spokojem! Milosc do zwierzat musi byc przede wszystkim ODPOWIEDZIALNA!

Posted

Gajowka winda jezdzic moze dziewiate pietro to nie koniec swiata Szczezujek pod Twoja nieobecnosc w towarzystwie Gajowki nie nabawi sie choroby sierocej a bardzo odpowiedzialnie masz druga reke na spacerze masz wolna

Posted

jejku,spanie na kocyku obok,pani,spacerek po lesie,wizyta w sklepie zoologicznym i szperanie w takje ilosci smakowitych rzeczy-Szczezuj musial stwierdzic,ze wolnosc jest SUPER! :)

Magdalena,ja bym poczekala tydzien z odrobaczeniem,niech sobie okrzepnie chlopak.Zawsze to moze byc rewolucja zoładkowa,a tak na wejsciu-zadna frajda dla niego ;)

a wetka to ta fajna?

Magdalena,nie obawiaj sie,ze on o piatej nie wstanie-na pewno sie uda,po prostu zakladasz smycz i dajesz sygnal do wyjscia.Musi odespac stres,ale juz lepiej ,jezeli pies odsypia niz jak Szczotek-Bercik (zaadoptowali go rodzice Akuchy) drepcze po domu nieustannie przez 3 dni :)

Posted

Bercik teraz sypia do 16 nawet :diabloti: Ale rano sioo i koo musi być!!!

Siostry nadmorskie, fajnie czyta się waszą wymianę poglądów :evil_lol:
Olenka to niezła męczydusza jest!!!

Posted

brazowa1 napisał(a):
a wetka to ta fajna?

Była bardzo fajna, ma na imię Asia i zajęła się SZCZEZUJEM bardzo dobrze. Tyko, że ja jej wcześniej na oczy nie widziałam. Nie było zaś tej, która mi tak do gustu nie przypadła kiedyś.

PS. My chcemy już iść do działu tego, w którym jest FIGA Oluni, bo co będzie jak ktoś zapragnie mieć SZCZEZUJA w domu? JA go nie oddam!!! :eviltong:

Posted

Oleńka i Magdalena to nowe ciotki,na Dogo,pewnie tego jeszcze nie widzialy-kartka noworoczna z naszymi psami szukajacymi domow.Gabryjella miala marzenie noworoczne,ze one wszystkie znajda dom w tym roku.I juz jest pol na pol,zostal Hop,Atos,Wigor,Kluska.
Szczezujka tez tam macie!

Posted

Jaka śliczna kartka tylko żeby wszystkie pieski znalazły domek, Akucha jaka ze mnie męczydusza ja tylko nieśmiało sugeruje,podpowiadam jak to starsza rozważna siostra :diabloti:

Posted

Mam prośbę, czy może ktoś mi wskazać strony tych czterech pozostałych sierotek, Kluskę i Wigora już widziałam, ale nie potrafię znów do nich dotrzeć; no i chciałabym umieć zapisać w wątkach obserowanych - lub coś takiego;

Posted

Kochana, starsza Siostro - obawiam sie, że Ty nie wiesz co to znaczy ROZWAGA, wiec nie wprowadzaj ludzi w błąd; a Akucha była dla Ciebie bardzo łaskawa i użyła subtelnego i nieadekwatnego określenia, więc powinnaś być jej wdzięczna:eviltong:

Posted

Madziu, na samej górze, nad pierwszym postem danej strony, masz pasek z narzędziami. Tam jest taka opcja Narzędzia Watku; wejdź tam i zaznacz subskrybuj watek.
Gdy będziesz chciała go odnaleźć, wejdź w Panel użytkownika - na niebieskim pasku, pierwszy z lewej. Tam masz listę subskrybcji. Wchodzisz w nią i już.