Ania Agata Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Udało się? Szczeżuj ma dom? Jeszcze to do mnie nie dociera. Płaczę ze szczęścia. Dziewczyny jesteście wielkie! Prosze ucałujcie ode mnie Szczeżuja w nos. Quote
brazowa1 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Jaki wstyd? :) Dobrze,ze tylko KOCHANIE,a nie NAJDROZSZY :) Ciotki poszly spac,a tu taka nowina! Olenko,on na pewno przez pierwsze dni nie bedzie chcial jesc.Tylko cos tam skubnie.Na pewno trzeba go bedzie wykapac,bo smierdzioszek z niego straszny. Quote
Poker Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Mój Dolar też był śmierdziuszek i g...z niego płyneło podczas pierwszej kapieli.A teraz jest piękny ,słodki,wierny jak pies,pies.Był w schronie 2 lata,ale już nadrabia zaległości w miłości.Życzę powodzenia wspaniałej ,przyszłej właścicielce.To się nazywa mieć SERDUCHO!! Quote
Asia_M Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Wspaniale! Cudownie! Bosko!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Właśnie dla takich chwil warto żyć!!! :lol: :lol: :lol: Strasznie się cieszę!!! :)))))))))) Nie przesadźcie z tymi kąpielami, żeby Szczeżuj się nie przeziębił!!! Dobrze go tam wysuszyć suszarką! No!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na piękne zapaszki jeszcze przyjdzie pora! :evil_lol: CUDOWNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mulinka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 cudowne wiadomości no to czekamy na fotki z prawdziwego domu :loveu: Quote
Zosia4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Powodzenia we wsystkim. Szczeżuj ma dom !!!!!!!!!!! Czy to prawda czy ja śnię ????????????? Quote
kaerjot Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jest ten transport czy nie???? Normalnie jak dorwę brazową to będę bić. Czego ona nie dzwoni? Mam ściągać kierowcę???????????? Quote
Isabel Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ale wiadomość!!! Cudownie, wspaniale!!! Bądźcie ze sobą szczęśliwi!!! Quote
kaerjot Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dostałam właśnie sms-a : Już w domu i wszystko dobrze! Jakoś nie mogę przestać się uśmiechać. Quote
magdalena_w Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jesteśmy w domu!!! :multi: Szczezuj nie odstępuje mnie na krok. Na razie wszystko sprawdza, ale dość odważnie. W samochodzie był bardzo dzielny! Tylko aparat fotograficzny go ciut zirytował ;) Jazda windą poszła mu dobrze. Z jedzeniem nie ma najmniejszego problemu. Myślę, że będzie super!!! :thumbs: Dziękuję wszystkim, którzy pomogli nam w tym spotkaniu i zorganizowali transport. Dalsze informacje będziemy słać na bieżąco. Pozdrawiamy Magdalena i SZCZEZUJ Quote
Zosia4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Szczeżuj w domu ???????????? Szczeżujku kochany - bądź szczęsliwy - TY TO POTRAFISZ - co do tego nie mam wątpliwości :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: . Quote
kaerjot Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Fotyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, ja chcem fotyyyyyyyyyyyyyyyy Quote
Zosia4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Magda - Tobie przede wszystkim życzę szczęścia ze Szczeżujkiem. Obserwuj - przynajmniej w tych pierwszych dniach - kochaj, przede wszystkim kochaj (to kochanie przychodzi z czasem - wiem coś o tym). Poznawajcie się nawzajem - i szczęścia, szczęścia życzę - a nie wątpię w to, że będziecie szczęśliwi. I pisz, pisz o wszystkim :multi: . Quote
akucha Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jestem w totalnym szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie ja w nocy byłam :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Rozegrało się wszystko poza moją świadomością :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Jestem przeszczęśliwa, niewiarygodnie szczęsliwa, ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!! W radiu i TV powinni o tym mówić, a cymbały zajmują się duperelami!!! :cunao: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: Szczeżuj ma dom!!!! Piszcie, piszcie, piszcie - my bedziemy czytać i ryczeć jak dzieci!!!! Dzisiaj się upiję!!! Olenko, Magdo, macie jeszcze jakąś siostrę??? Was powinny dziesiątki być!!!!! Quote
magdalena_w Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Niestety ja nie mam aparatu cyfrowego, ale zorganizujemy coś jak tylko się da najszybciej. Quote
akucha Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A kto mu fotki robił??? Co robi Szczeżuj??? Quote
olenka_f Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 czy ktos wie co sie dzieje z programem zerwane wiezi bo ja chetnie poszukam jakiejs siostry czy brata moze jeszcze jakas bida dostanie amnestie Quote
Neris Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A Nerisowa zamiast odstawiać dzikie tańce na śniegu siedzi i płacze... CIEKAWE... Quote
akucha Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :evil_lol: Ten program juz chyba skończyli... Ale jesteście wspaniałe kobiety!!! No szkoda, że Was tak mało!!! ;) Napiszcie, jak Szczeżuj zachowywał się przy opuszczaniu schronu! 11 lat tam przesiedział i wyprysnął z niego jak strzała :multi: :multi: :multi: Co za dzień... Nerisiu? ale tak refleksyjnie, co??? Quote
olenka_f Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 on szedl pieknie i dosc szybko faktycznie ale chyba myslal ze idzie na spacerek bo w aucie byl raczej zdziwiony i obrazil sie na Brazowa za zdjecie:razz: Quote
akucha Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Taak, on zawsze bał sie aparatu, pewnie jeszcze nie wie, jakie go szczęście spotkało! Olenka, Ty się przyznaj, kiedy go wypatrzyłas? Jesteś błyskawiczna kobieta :evil_lol: Tyle dobrego wraz z Tobą przyszło dla sopockich psów, aż trudno w to wszystko uwierzyć! Quote
olenka_f Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 juz dawno ale co mialam pisac najpierw trzeba zadzialac Quote
akucha Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No i zadzaiałałaś :multi: :multi: :multi: Tyle lat czekał, a od wczoraj wszystko stało się takie proste... Kochany Szczeżuj, ciotka Wiewióra chyba zemdleje, jak tu wejdzie. My z Brązowa dzisiaj wieczorem świętujemy. Zadałyśmy sobie wyjątkowo przykrą pokutę w intencji Magdy i Szczeżuja :diabloti: Quote
Celina12 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Akuszko-możesz powiedzieć jaka to pokuta?Jako właścicielka banerka ze Szczeżujem powinnam tyż...chcę tyż...:loveu: Jak Szczeżuj??? Cio robi???? Quote
paros Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Szczeżuj ma swój wymarzony domek :lol: Czekamy na fotki :lol: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Recommended Posts