Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki wstyd? :)
Dobrze,ze tylko KOCHANIE,a nie NAJDROZSZY :)

Ciotki poszly spac,a tu taka nowina!
Olenko,on na pewno przez pierwsze dni nie bedzie chcial jesc.Tylko cos tam skubnie.Na pewno trzeba go bedzie wykapac,bo smierdzioszek z niego straszny.

Posted

Mój Dolar też był śmierdziuszek i g...z niego płyneło podczas pierwszej kapieli.A teraz jest piękny ,słodki,wierny jak pies,pies.Był w schronie 2 lata,ale już nadrabia zaległości w miłości.Życzę powodzenia wspaniałej ,przyszłej właścicielce.To się nazywa mieć SERDUCHO!!

Posted

Wspaniale! Cudownie! Bosko!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Właśnie dla takich chwil warto żyć!!! :lol: :lol: :lol:
Strasznie się cieszę!!! :))))))))))

Nie przesadźcie z tymi kąpielami, żeby Szczeżuj się nie przeziębił!!! Dobrze go tam wysuszyć suszarką! No!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Na piękne zapaszki jeszcze przyjdzie pora! :evil_lol:
CUDOWNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jesteśmy w domu!!! :multi:
Szczezuj nie odstępuje mnie na krok. Na razie wszystko sprawdza, ale dość odważnie. W samochodzie był bardzo dzielny! Tylko aparat fotograficzny go ciut zirytował ;) Jazda windą poszła mu dobrze. Z jedzeniem nie ma najmniejszego problemu. Myślę, że będzie super!!! :thumbs: Dziękuję wszystkim, którzy pomogli nam w tym spotkaniu i zorganizowali transport. Dalsze informacje będziemy słać na bieżąco. Pozdrawiamy Magdalena i SZCZEZUJ

Posted

Szczeżuj w domu ????????????

Szczeżujku kochany - bądź szczęsliwy - TY TO POTRAFISZ - co do tego nie mam wątpliwości :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: .

Posted

Magda - Tobie przede wszystkim życzę szczęścia ze Szczeżujkiem. Obserwuj - przynajmniej w tych pierwszych dniach - kochaj, przede wszystkim kochaj (to kochanie przychodzi z czasem - wiem coś o tym).

Poznawajcie się nawzajem - i szczęścia, szczęścia życzę - a nie wątpię w to, że będziecie szczęśliwi.

I pisz, pisz o wszystkim :multi: .

Posted

Jestem w totalnym szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdzie ja w nocy byłam :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Rozegrało się wszystko poza moją świadomością :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Jestem przeszczęśliwa, niewiarygodnie szczęsliwa, ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!
W radiu i TV powinni o tym mówić, a cymbały zajmują się duperelami!!!

:cunao: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :cunao:

Szczeżuj ma dom!!!!

Piszcie, piszcie, piszcie - my bedziemy czytać i ryczeć jak dzieci!!!!

Dzisiaj się upiję!!!
Olenko, Magdo, macie jeszcze jakąś siostrę??? Was powinny dziesiątki być!!!!!

Posted

:evil_lol: Ten program juz chyba skończyli... Ale jesteście wspaniałe kobiety!!! No szkoda, że Was tak mało!!! ;)
Napiszcie, jak Szczeżuj zachowywał się przy opuszczaniu schronu! 11 lat tam przesiedział i wyprysnął z niego jak strzała :multi: :multi: :multi: Co za dzień...

Nerisiu? ale tak refleksyjnie, co???

Posted

Taak, on zawsze bał sie aparatu, pewnie jeszcze nie wie, jakie go szczęście spotkało!
Olenka, Ty się przyznaj, kiedy go wypatrzyłas? Jesteś błyskawiczna kobieta :evil_lol: Tyle dobrego wraz z Tobą przyszło dla sopockich psów, aż trudno w to wszystko uwierzyć!

Posted

No i zadzaiałałaś :multi: :multi: :multi: Tyle lat czekał, a od wczoraj wszystko stało się takie proste... Kochany Szczeżuj, ciotka Wiewióra chyba zemdleje, jak tu wejdzie. My z Brązowa dzisiaj wieczorem świętujemy. Zadałyśmy sobie wyjątkowo przykrą pokutę w intencji Magdy i Szczeżuja :diabloti:

Posted

Szczeżuj ma swój wymarzony domek :lol: Czekamy na fotki :lol:

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: