Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mialam Odpuscic Ale,,,,,,
Jestem Daleko ,,ale Moje Mysli Sa Bardzo Blisko Szczezuja,,,codziennie Jak O Zadnym Innym Psie Rozmyslam Bardzo Duzo O Nim,,,,a Dlaczego Sama Sie Dlugo Zastanawialam,,,,az W Koncu Zrozumialam,,,!!!
Coraz Czesciej Nawiedza Mnie Mysl Ktora Przedstawia Mi Widok Umierajacego Szczezuja,,,on Nie Zasluzyl Na Taka Smierc,wycierpial Juz Swoje 7 Lat W Schronie ,wiec Smierc I Tu Taj Bylaby Okropna,,,
Dlaczego Nasuwaja Mi Sie Takie Mysli,,bo Szuwar Odszedl,,,akcja Choruje ,,kanis Odszedl,,wielu Jego Wspolbratancow Odeszlo,,on Rowniez Nie Jest Najmlodszy,,i Codziennie Slabnie W Oczach,,
Wiem Ze Ostatnimi Czasy Pierwsze W Kolejce Sa Psy Ktore Przyszly Niedawno I Sa Schorowane,,,to Wzbudza Ludzkie Sumienie,,,i Pobudza Mysli A Potem Serce I Tak Pies Trafia Do Domu,,,boje Sie Ze Kiedy Komus Szczezuj Zapadnie Gleboko W Sercu Bedzie Juz Za Pozno,,,,
Nie Chce Sluchac Ze Bylo Juz Za Pozno,,,,a Boje Sie Ze Tak Bedzie,,,,
I Prosze Nie Mowcie Ze On Ma Sie Dobrze ,,bo Zaden Pies Nie Bedzie Mial Sie Dobrze Po 7,8,9,latach W Schronie,,,,oby Wzbudzil Ta Cholerna Litosc W Kims Juz Teraz A Nie Gdy Bedzie Juz W Takim Stanie Ze Kroplowki Juz Mu Nawet Nie Beda Pomagaly,,,,
Prosze Niech Ktos Ulituje Sie Teraz Nad Nim,,,,bo Nie Wiem Dlaczego Codziennie Obawiam Sie O Jego Zycie,,,,,,,,,,,
To Jest Juz Na Tyle,,,,,,,koncze,,,olka Wiewiora

Posted

tez sie tego boje-ze Szczezuj odejdzie w schronisku.Boje sie za kazdym razem w schronisku,ze usłysze-"Szczezuja juz nie ma"
A najgorsze,ze on jest taki kochany :placz:

On nie ma czasu na czekanie,trzeba sie spieszyc.
Co proponujecie?
Zmiana tytułu?na dramatyczny?

Posted

Napisałam do tej pani, której babci zginął piesek...
Kto w ogóle zajmuje sie na dogo adopcjami takich starszych piesków? :roll:

Myślę, że prócz zmiany wątku przydałoby się w 1 poście wkleić wszystkie zdjęcia Szczeżuja, bo trudno je znajdywać po całym wątku :roll: