wiewiora1 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Mialam Odpuscic Ale,,,,,, Jestem Daleko ,,ale Moje Mysli Sa Bardzo Blisko Szczezuja,,,codziennie Jak O Zadnym Innym Psie Rozmyslam Bardzo Duzo O Nim,,,,a Dlaczego Sama Sie Dlugo Zastanawialam,,,,az W Koncu Zrozumialam,,,!!! Coraz Czesciej Nawiedza Mnie Mysl Ktora Przedstawia Mi Widok Umierajacego Szczezuja,,,on Nie Zasluzyl Na Taka Smierc,wycierpial Juz Swoje 7 Lat W Schronie ,wiec Smierc I Tu Taj Bylaby Okropna,,, Dlaczego Nasuwaja Mi Sie Takie Mysli,,bo Szuwar Odszedl,,,akcja Choruje ,,kanis Odszedl,,wielu Jego Wspolbratancow Odeszlo,,on Rowniez Nie Jest Najmlodszy,,i Codziennie Slabnie W Oczach,, Wiem Ze Ostatnimi Czasy Pierwsze W Kolejce Sa Psy Ktore Przyszly Niedawno I Sa Schorowane,,,to Wzbudza Ludzkie Sumienie,,,i Pobudza Mysli A Potem Serce I Tak Pies Trafia Do Domu,,,boje Sie Ze Kiedy Komus Szczezuj Zapadnie Gleboko W Sercu Bedzie Juz Za Pozno,,,, Nie Chce Sluchac Ze Bylo Juz Za Pozno,,,,a Boje Sie Ze Tak Bedzie,,,, I Prosze Nie Mowcie Ze On Ma Sie Dobrze ,,bo Zaden Pies Nie Bedzie Mial Sie Dobrze Po 7,8,9,latach W Schronie,,,,oby Wzbudzil Ta Cholerna Litosc W Kims Juz Teraz A Nie Gdy Bedzie Juz W Takim Stanie Ze Kroplowki Juz Mu Nawet Nie Beda Pomagaly,,,, Prosze Niech Ktos Ulituje Sie Teraz Nad Nim,,,,bo Nie Wiem Dlaczego Codziennie Obawiam Sie O Jego Zycie,,,,,,,,,,, To Jest Juz Na Tyle,,,,,,,koncze,,,olka Wiewiora Quote
brazowa1 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 tez sie tego boje-ze Szczezuj odejdzie w schronisku.Boje sie za kazdym razem w schronisku,ze usłysze-"Szczezuja juz nie ma" A najgorsze,ze on jest taki kochany :placz: On nie ma czasu na czekanie,trzeba sie spieszyc. Co proponujecie? Zmiana tytułu?na dramatyczny? Quote
Betbet Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 mogę tylko podnosić i podnosić .nic więcej kurde!!!!!!!!!! Quote
D0minika Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Napisałam do tej pani, której babci zginął piesek... Kto w ogóle zajmuje sie na dogo adopcjami takich starszych piesków? :roll: Myślę, że prócz zmiany wątku przydałoby się w 1 poście wkleić wszystkie zdjęcia Szczeżuja, bo trudno je znajdywać po całym wątku :roll: Quote
Ania Agata Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nie, nie, nie. To się nie zdarzy. Może taki tytuł: Dom-teraz albo nigdy. Nadzieja umiera razem ze Szczeżujem-11 lat w schronie. Quote
Betbet Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Zaraz zbieram zdjęcia Szczeżuja i spróbuję zrobić też ogłoszenia z nim. Zasługuje na to, tyle lat samotny, bez swojego człowieka!!!! Quote
BasiaD Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Wędruj piesku na górę do domku, TObie on się tak bardzo należy! Quote
Betbet Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Niech ktoś zabierze Szczeżuja!! Tyle lat czekał, psie serce może nie wytrzymać!!!!!!!!!!!!!! Quote
kaerjot Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Szczeżujku ................................. Quote
Asia_M Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Kochany piesku, nie poddawaj się!!! Brązowa, daj proszę wykrzyknik przy Szczeżujku, będzie bardziej widoczny... Quote
Betbet Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Szczeżuku my Ciebie podnosimy, ale niech ktoś już podniesie tak blisko aż do serca...!!!!!!! Quote
bigos Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 do góry Szczeżujku. Przecież gdzieś na pewno jest domek, który na Ciebie czeka... Quote
kaerjot Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jeżeli ktoś się zastanawia ze względów finansowych, to obiecujemy, że nie zostawimy w potrzebie. Quote
Recommended Posts