kaerjot Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Nie w schronisku, tylko w domku ma zostać na zawsze Quote
wiewiora1 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 11 LAT. 11 DLUGICH LAT. 11 CIEZKICH LAT 11...... To polowe mojego zycia, Ja bym nie chciala tak spedzic tych lat, On tez nie chcial ale byl zmuszony...Zostal porzucony , oddany , skazany , na dozywocie? Nie !!!!!!! i tak musimy trzymac , zeby nie pozwolic mu zyc tak dluzej , 11 LAT WYSTARCZY!!!!!!!! Quote
Celina12 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 To prawda-ileż można czekać?A Szczeżuj pokocha całą swą miłością , całym swym Sercem!!!!Tak jak moje dwa Staruszki ze schroniska- To Atos-15 lat i Dżek-10 lat-5 lat byli w schroniksu-:-( Atosik jak do mnie przyszedł wygladał tak- ADżek-tak Przeszły wiele nim do mnie trafiły-:-( Teraz mam w domku Trzech Muszkieterów-bardzo grzecznych,kochanych,... Quote
kaerjot Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Oddał człowiekowi całego siebie i co dostał w zamian Quote
wiewiora1 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Mam nadzieje ze i on znajdzie na swoje niezbyt juz mlode lata kogos kto go zrozumie i pokocha Warto miec nadzieje i czekac , oby nie zadlugo Quote
iwlajn Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Muszkieterki cuda.:loveu: Kurcze są ludzie, którym nie trzeba tłumaczyć, że stary pies też musi mieć swoją szansę na dom. Gdzie takich szukać?:PROXY5: Quote
Celina12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Szczeżuj ucho nadstawia i się mocno zastanawia. Kto mnie wreszcie zabierze ja pokocham naprawdę szczerze!!! Quote
iwlajn Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 No właśnie, kto zabierze wreszcie Szczeżujka do domku??? Quote
Celina12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Słodki Szczeżuj-wypatruje na najlepszy domek zsługuje!!! Quote
iwlajn Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Szuwarek- Twój kumpel z boksu poszedł dziś do domku. Kiedy tak będziemy się cieszyć Twoim szczęściem??? Quote
brazowa1 Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Tak,Szuwarek opuscil schronisko.A ja nabralam przekonania,ze Misiek-Szczezuj tez znajdzie kochajacy dom. Quote
wiewiora1 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Tak twoj kolejny kumpel cie opuscil... Mam tez teraz wieksza nadzieje ze i wkoncu tobie sie uda,, Szczezuj jest na prawde wspanialy Chcesz sie przekonac przyjedz i zobacz,,,,Przekonasz sie na wlasne oczy jaki to kochany pies Quote
kaerjot Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Szczeżujku niestety wczoraj się nie widzieliśmy, ale myślę o Tobie codziennie Quote
brazowa1 Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Szczezuj naprawde zasługuje na dom.Wczoraj nasza wolontariuszka,przedwojenna harcerka,zapytała mnie;"to ze starej gwardii w tamtym boksie tylko Szczezuj został?" A ja pomyslalam;oby on tak nie został tam sam,jedyny...bo skoro przez tyle lat,kiedy byl piekny i młody nikt nie mial ochoty miec go w domu,to dlaczego teraz, nagle ten ktos mialby sie zjawic? Ale to Dogo,cuda sie zdarzaja. Quote
kaerjot Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Szczeżuj po prostu jest miłym, kulturalnym, starszym panem i puścił wszystkich przodem, a teraz jego kolei. Quote
wiewiora1 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Oj oby sie udalo , takim wspanialym psem jest szczerzuj,,zasluguje na cieple poslanko i miazianko przed snem tak jak Szuwarek,,, A nasza Babcia wolontariuszka jest najwspanialsza, mozecie sie wyklucac , ale zadne schronisko nie ma tak wspanialej ,oddanej i z wielkim podejsciem do psow ,wolontariuszki jak nasza Babcia Iza Pewnie Wiola opowie cos o niej wiecej bo mnie czas goni,, Quote
iwlajn Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Odwiedziłam dziś Szczeżujka. Przyszedł kochany ale taki smutny jakiś. Może tęskni za Szuwarkiem??? Quote
wiewiora1 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 A co sie dziwic naszemu Szczezujowi, wszuscuy jego koledzy stopniowo ida do swoich domkow , a on nie wiadomo za jakie grzechy siedzi nadal w tym samym od lat boksie,,kojcu, Zapewne chcialby go tak samo zamienic na cieply domek Quote
outsi Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='akucha']Pewnie nie, bo my nie znamy takiego portalu... Szczezuj prosi o dom, tak daleko spada :-( Prosimy o pomoc!!! Wczoraj wrzuciłam Szczeżujka na Świstaka :): http://www.swistak.pl/aukcje/2441421,Szczezuj-pies-idealny-szuka-domu-.html Quote
Recommended Posts