Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

11 LAT. 11 DLUGICH LAT. 11 CIEZKICH LAT 11......
To polowe mojego zycia, Ja bym nie chciala tak spedzic tych lat, On tez nie chcial ale byl zmuszony...Zostal porzucony , oddany , skazany , na dozywocie?
Nie !!!!!!! i tak musimy trzymac , zeby nie pozwolic mu zyc tak dluzej ,
11 LAT WYSTARCZY!!!!!!!!

Posted

To prawda-ileż można czekać?A Szczeżuj pokocha całą swą miłością , całym swym Sercem!!!!Tak jak moje dwa Staruszki ze schroniska-
To Atos-15 lat i Dżek-10 lat-5 lat byli w schroniksu-:-(

Atosik jak do mnie przyszedł wygladał tak-

ADżek-tak

Przeszły wiele nim do mnie trafiły-:-(
Teraz mam w domku Trzech Muszkieterów-bardzo grzecznych,kochanych,...

Posted

Muszkieterki cuda.:loveu:
Kurcze są ludzie, którym nie trzeba tłumaczyć, że stary pies też musi mieć swoją szansę na dom.
Gdzie takich szukać?:PROXY5:

Posted

Tak twoj kolejny kumpel cie opuscil...
Mam tez teraz wieksza nadzieje ze i wkoncu tobie sie uda,,
Szczezuj jest na prawde wspanialy
Chcesz sie przekonac przyjedz i zobacz,,,,Przekonasz sie na wlasne oczy jaki to kochany pies

Posted

Szczezuj naprawde zasługuje na dom.Wczoraj nasza wolontariuszka,przedwojenna harcerka,zapytała mnie;"to ze starej gwardii w tamtym boksie tylko Szczezuj został?"
A ja pomyslalam;oby on tak nie został tam sam,jedyny...bo skoro przez tyle lat,kiedy byl piekny i młody nikt nie mial ochoty miec go w domu,to dlaczego teraz, nagle ten ktos mialby sie zjawic?

Ale to Dogo,cuda sie zdarzaja.

Posted

Oj oby sie udalo , takim wspanialym psem jest szczerzuj,,zasluguje na cieple poslanko i miazianko przed snem tak jak Szuwarek,,,
A nasza Babcia wolontariuszka jest najwspanialsza, mozecie sie wyklucac , ale zadne schronisko nie ma tak wspanialej ,oddanej i z wielkim podejsciem do psow ,wolontariuszki jak nasza Babcia Iza
Pewnie Wiola opowie cos o niej wiecej bo mnie czas goni,,

Posted

A co sie dziwic naszemu Szczezujowi, wszuscuy jego koledzy stopniowo ida do swoich domkow , a on nie wiadomo za jakie grzechy siedzi nadal w tym samym od lat boksie,,kojcu, Zapewne chcialby go tak samo zamienic na cieply domek