*Magda* Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='kavala']Z nowości to mogę tyle powiedzieć, że odebrałam już rodowód Froda i że ten łobuz ... od razu go zjadł.:shake: To była chwila nieuwagi, już żadnych papierów nie możemy zostawiać na stole. Z Froda zrobił się straszmy złodziej. Może Frodo chce być incognito :evil_lol: Quote
kalyna Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 oj to rośnie nie zły żarłok :) pewnie myślał, że to jakiś rachunek :) Quote
Ewa&Duffel Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Z papierami trzeba uważać, goldeny bardzo je lubią :evil_lol:Duffel kiedyś zjadł instrukcję od alarmu :diabloti: Myślę, że powinni bez problemu dać duplikat rodowodu, najlepiej zadzwonić do związku i się zapytać ;) Quote
darii_iia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Hahaha, nie tylko goldeny lubią zżerać papier. :evil_lol: Mój grzywacz bardzo lubił za młodu papier toaletowy...tylko zaglądał czy drzwi od łązienki nie są przymknięte i jak były, to biegiem, chwyta za papier i po całym domu papier toaletowy się wala...i dziwić się że tak szybko rolki schodziły. :D A tak to lubi kraść ze stołu...uczy się, że nie wolno... : / Aa i o fotki poproszę. :) Quote
evel Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Papierzyska... Temat rzeka :evil_lol: Zu nie to, żeby zżerała - ona tylko czyta... Po takim czytaniu jednak papiery przyjmują formę raczej wieloczęściową, nawet, jeśli pierwotnie była to tylko jedna kartka ;) Quote
Daga&Maks Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='kavala']Urlop się skończył i czasu już nie mam tyle. Poza tym, aż wstyd się przyznać, wciągnęła mnie pewna strategiczna gra internetowa.:diabloti: Ale obiecuję wkrótce porobić jakieś nowe zdjęcia. [/QUOTE] w gry internetowe to lepiej nie zaczynać grać, bo potem ciężko się oderwać od tego :diabloti: Quote
Karro Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='dagaa111']w gry internetowe to lepiej nie zaczynać grać, bo potem ciężko się oderwać od tego :diabloti:[/QUOTE] No własnie, kończ grać i dawaj fotki ;) Quote
Karro Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 kavala już chyba nie zagląda na dogo :( Quote
taxelina Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 wg profilu ostatnio aktywny 06-10-2011 00:36 Quote
Recommended Posts