kavala Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='Silky123']http://img14.imageshack.us/img14/4781/czorsztyn3.jpg ale z Niego turysta. :D http://img683.imageshack.us/img683/8049/czorsztyn4.jpg ja myśle, że Frodo to ten chłopak po lewo. ;p Pełną gębą turysta! Ja się nawet zastanawiam czy mu książeczki PTTK nie wyrobić. Zgadłaś, że to ten po lewej, miałaś łatwo, bo wtedy nie był jeszcze taki brudny :evil_lol:. Quote
Natalia&Cody Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Wyrób, to tylko 5 czy 6 zł. My z Codym już mamy nawet dwie, bo jedna cała zapełniona. :D Ja to mam fuksa ze zgadywaniem. :D Quote
kavala Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 A tu filmik, na którym widać, że Frodo tak naprawdę to nie pies tylko koza. [video=youtube;HZguL-AVZGs]http://www.youtube.com/watch?v=HZguL-AVZGs&feature=player_profilepage[/video]Tylko gdzie bym mu odznaki przypinała?:evil_lol: Quote
dianusia921 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Witamy :lol: Ale Frodo superowy jest ! Przesliczny goldek ! :loveu::loveu: Uwielbiam goldeny kiedy są właśnie takie jaśniutkie,a nie złote. A Frodzik jest bombowy ! :loveu::loveu: Ten wilczek super jest ! Miałam w swoim życiu spotkanko z wilkami,niesamowite zwierzęta,które mogłabym oglądać godzinami,szczególnie zimą,kocham je ! :loveu::loveu: Pozdrawiamy serdecznie,ja i moje psiaki ;) Będziemy zaglądać do Was częściej,bo zdjęcia super macie :lol: Quote
kavala Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 dianusia921 napisał(a): Ten wilczek super jest ! Miałam w swoim życiu spotkanko z wilkami,niesamowite zwierzęta,które mogłabym oglądać godzinami,szczególnie zimą,kocham je ! :loveu::loveu: Pozdrawiamy serdecznie,ja i moje psiaki ;) Będziemy zaglądać do Was częściej,bo zdjęcia super macie :lol: Wpadajcie :) A te wilki to widzieliście na żywo? Gdzie? Quote
*Magda* Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 kavala napisał(a):W Opolu go znaleźliśmy :) Chcieliśmy go przygarnąć, ale nie daliśmy rady przejść przez ogrodzenie, poza tym coś wilkiem na nas patrzył. ;) A tak na poważnie, piękne zoo tam jest. Polecam! Byłaś w Opolu i ja nic o tym nie wiedziałam :mad: Oj nie ładnie :shake: Co do tego zoo, to ono jest takie ładne dopiero po tym jak je wyremontowali po powodzi z 1997 roku. Wcześniej było takie sobie. A w zamku w Mosznej byłaś?? Quote
Ewa&Duffel Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ale fajny turysta z Frodo :) Bez problemu wpuścili was z psem na zamek ? A co on tak wcina na tym filmiku ? Co to za drzewko ? :lol: Ale z jedzeniem trawy to trzeba uważać...Weterynarz mnie nastraszyła, że pies razem z trawą może zjeść jakieś pasożyty albo ich jaja i żeby raczej nie pozwalać na takie pasienie się. Quote
taxelina Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 kavala napisał(a):Blisko. Oskarshamn. A ty gdzie mieszkasz? Skåne, kawalek za lund Quote
kavala Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 magdabroy napisał(a):Byłaś w Opolu i ja nic o tym nie wiedziałam :mad: Oj nie ładnie :shake: Co do tego zoo, to ono jest takie ładne dopiero po tym jak je wyremontowali po powodzi z 1997 roku. Wcześniej było takie sobie. A w zamku w Mosznej byłaś?? Byłam, ale bez Froda, no i plan zwiedzania mieliśmy napięty, zoo nam zajęło prawie cały dzień. W Mosznej nie byliśmy. Warto? Ewa&Duffel napisał(a):Ale fajny turysta z Frodo :) Bez problemu wpuścili was z psem na zamek ? A co on tak wcina na tym filmiku ? Co to za drzewko ? :lol: Ale z jedzeniem trawy to trzeba uważać...Weterynarz mnie nastraszyła, że pies razem z trawą może zjeść jakieś pasożyty albo ich jaja i żeby raczej nie pozwalać na takie pasienie się. Tak, zapytaliśmy w kasie czy można z psem na smyczy i pozwolili, oprócz nas były jeszcze dwa pieski. On tu je agrest. Zobaczył jak my to robimy i naśladuje nas. Je też maliny porzeczki itp. Trawę czasami też niestety wcina. deer_1987 napisał(a):Skåne, kawalek za lund To też na południu, prawda? Quote
taxelina Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Tak tylko ze to prawie calkiem poludnie (prawie bo Ystad jest dla mnie najbardziej na poludniu :razz:) Quote
*Magda* Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 kavala napisał(a):Byłam, ale bez Froda, no i plan zwiedzania mieliśmy napięty, zoo nam zajęło prawie cały dzień. W Mosznej nie byliśmy. Warto? No to wybaczam ;) Jak będziesz miała okazję to polecam Zamek w Mosznej. I możesz zabrać Frodo :) Najpiękniejsza pora, to jak kwitną Rododendrony (maj/czerwiec), ale nawet teraz jest tam pięknie. Kawałek zamku i parku widać w teledysku grupy Feel "Pokonaj siebie" Quote
lora Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Frodo jest śliczny! Fajne zdjęcia z wycieczki. Quote
AgataP Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 w końcu jakieś foty :) macie świetne wycieczki, nie tylko nudne spacery ;) jestem ciekawa jakie szczyty Frodo będzie zdobywał jak dorośnie, bo już teraz wymiata :eviltong: http://img830.imageshack.us/img830/8982/czorsztyn6.jpg tutaj widać, że jeszcze to szczeniurek :loveu: Quote
kavala Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 lora napisał(a):Frodo jest śliczny! Fajne zdjęcia z wycieczki. Dziękujemy :) AgataP napisał(a):w końcu jakieś foty :) macie świetne wycieczki, nie tylko nudne spacery ;) jestem ciekawa jakie szczyty Frodo będzie zdobywał jak dorośnie, bo już teraz wymiata :eviltong: Wyższych raczej nie zdobędzie, bo moje kochane Taterki są niedostępne dla psów :)Z jednej strony szkoda, a z drugiej dobrze. Zawsze marzyłam, żeby mieć spa-przyjaciela, który będzie mi wszędzie towarzyszył i w góry i do knajpy. Próbuje teraz to wcielać w życie :) Quote
visNK Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 kavala napisał(a):tu filmik, na którym widać, że Frodo tak naprawdę to nie pies tylko koza. a ja się łudziłam, że one z tego wyrastają ;) Quote
Karro Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 A co do wilków, to ostatnio koło mojego miasta pojawiła się para wilków :) Quote
kavala Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 understandme napisał(a):O a ja niedawno byłam w Czorszytynie :) Też na zamku? visNK napisał(a):a ja się łudziłam, że one z tego wyrastają ;-) Wręcz przeciwnie, on coraz bardziej stara się robić to co my. A ostatnio wymyślił sobie nową zabawę - w złodzieja:diabloti:. Kradnie co się da, już nie poprzestaje na pantoflach i pluszakach, podbiera też ścieki z kuchni, piloty, komórki, długopisy... Trzeba go pilnować na każdym kroku.:mad: Quote
kavala Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 understandme napisał(a):A co do wilków, to ostatnio koło mojego miasta pojawiła się para wilków :) o, a gdzie mieszkasz? Czy ktoś może wie jak umieścić link do filmiku na youtube tak aby linkiem był mały ekranik? Quote
Karro Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 przy granicy czeskiej, i niedaleko niemieckiej, koło Zgorzelca :) Quote
Lucky. Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 piękny wilczek. super takie wycieczki dla psa. Quote
wiq Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 zaglądam z rewizytą :) mordka jakaś mi znajoma, chyba przez to, że znam psiaka z tej samej hodowli ;) półbracia pewnie :) o YT niewiele wiem, więc nie pomogę... Quote
Karro Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 kurde szkoda że mi się pies ledwo do auta mieści bo bym też chętnie z nim na wycieczkę pojechała :) Quote
kavala Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 understandme napisał(a):kurde szkoda że mi się pies ledwo do auta mieści bo bym też chętnie z nim na wycieczkę pojechała :) A do bagażnika próbowałaś? Jaki typ auta masz? Najlepiej sprawdza się kombi. wiq napisał(a): mordka jakaś mi znajoma, chyba przez to, że znam psiaka z tej samej hodowli ;) półbracia pewnie :) A który to? understandme napisał(a):przy granicy czeskiej, i niedaleko niemieckiej, koło Zgorzelca :) To mój syn by ci zazdrościł, bo on marzy o spotkaniu oko w oko z dzikim zwierzęciem :) Lucky. napisał(a):piękny wilczek. super takie wycieczki dla psa. Uwielbiamy wycieczki, Frodo bardzo się cieszy jak widzi auto i otwarty bagażnik. Quote
Recommended Posts