Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tu filmik, na którym widać, że Frodo tak naprawdę to nie pies tylko koza.

[video=youtube;HZguL-AVZGs]http://www.youtube.com/watch?v=HZguL-AVZGs&feature=player_profilepage[/video]Tylko gdzie bym mu odznaki przypinała?:evil_lol:

Posted

Witamy :lol:

Ale Frodo superowy jest ! Przesliczny goldek ! :loveu::loveu:

Uwielbiam goldeny kiedy są właśnie takie jaśniutkie,a nie złote. A Frodzik jest bombowy ! :loveu::loveu:

Ten wilczek super jest ! Miałam w swoim życiu spotkanko z wilkami,niesamowite zwierzęta,które mogłabym oglądać godzinami,szczególnie zimą,kocham je ! :loveu::loveu:

Pozdrawiamy serdecznie,ja i moje psiaki ;)

Będziemy zaglądać do Was częściej,bo zdjęcia super macie :lol:

Posted

dianusia921 napisał(a):

Ten wilczek super jest ! Miałam w swoim życiu spotkanko z wilkami,niesamowite zwierzęta,które mogłabym oglądać godzinami,szczególnie zimą,kocham je ! :loveu::loveu:

Pozdrawiamy serdecznie,ja i moje psiaki ;)

Będziemy zaglądać do Was częściej,bo zdjęcia super macie :lol:

Wpadajcie :) A te wilki to widzieliście na żywo? Gdzie?

Posted

kavala napisał(a):
W Opolu go znaleźliśmy :) Chcieliśmy go przygarnąć, ale nie daliśmy rady przejść przez ogrodzenie, poza tym coś wilkiem na nas patrzył. ;) A tak na poważnie, piękne zoo tam jest. Polecam!

Byłaś w Opolu i ja nic o tym nie wiedziałam :mad: Oj nie ładnie :shake: Co do tego zoo, to ono jest takie ładne dopiero po tym jak je wyremontowali po powodzi z 1997 roku. Wcześniej było takie sobie.
A w zamku w Mosznej byłaś??

Posted

Ale fajny turysta z Frodo :) Bez problemu wpuścili was z psem na zamek ?

A co on tak wcina na tym filmiku ? Co to za drzewko ? :lol:
Ale z jedzeniem trawy to trzeba uważać...Weterynarz mnie nastraszyła, że pies razem z trawą może zjeść jakieś pasożyty albo ich jaja i żeby raczej nie pozwalać na takie pasienie się.

Posted

magdabroy napisał(a):
Byłaś w Opolu i ja nic o tym nie wiedziałam :mad: Oj nie ładnie :shake: Co do tego zoo, to ono jest takie ładne dopiero po tym jak je wyremontowali po powodzi z 1997 roku. Wcześniej było takie sobie.
A w zamku w Mosznej byłaś??

Byłam, ale bez Froda, no i plan zwiedzania mieliśmy napięty, zoo nam zajęło prawie cały dzień. W Mosznej nie byliśmy. Warto?
Ewa&Duffel napisał(a):
Ale fajny turysta z Frodo :) Bez problemu wpuścili was z psem na zamek ?

A co on tak wcina na tym filmiku ? Co to za drzewko ? :lol:
Ale z jedzeniem trawy to trzeba uważać...Weterynarz mnie nastraszyła, że pies razem z trawą może zjeść jakieś pasożyty albo ich jaja i żeby raczej nie pozwalać na takie pasienie się.

Tak, zapytaliśmy w kasie czy można z psem na smyczy i pozwolili, oprócz nas były jeszcze dwa pieski. On tu je agrest. Zobaczył jak my to robimy i naśladuje nas. Je też maliny porzeczki itp. Trawę czasami też niestety wcina.
deer_1987 napisał(a):
Skåne, kawalek za lund

To też na południu, prawda?

Posted

kavala napisał(a):
Byłam, ale bez Froda, no i plan zwiedzania mieliśmy napięty, zoo nam zajęło prawie cały dzień. W Mosznej nie byliśmy. Warto?

No to wybaczam ;)
Jak będziesz miała okazję to polecam Zamek w Mosznej. I możesz zabrać Frodo :) Najpiękniejsza pora, to jak kwitną Rododendrony (maj/czerwiec), ale nawet teraz jest tam pięknie. Kawałek zamku i parku widać w teledysku grupy Feel "Pokonaj siebie"

Posted

lora napisał(a):
Frodo jest śliczny! Fajne zdjęcia z wycieczki.

Dziękujemy :)
AgataP napisał(a):
w końcu jakieś foty :) macie świetne wycieczki, nie tylko nudne spacery ;) jestem ciekawa jakie szczyty Frodo będzie zdobywał jak dorośnie, bo już teraz wymiata :eviltong:

Wyższych raczej nie zdobędzie, bo moje kochane Taterki są niedostępne dla psów :)Z jednej strony szkoda, a z drugiej dobrze.
Zawsze marzyłam, żeby mieć spa-przyjaciela, który będzie mi wszędzie towarzyszył i w góry i do knajpy. Próbuje teraz to wcielać w życie :)

Posted

kavala napisał(a):
tu filmik, na którym widać, że Frodo tak naprawdę to nie pies tylko koza.

a ja się łudziłam, że one z tego wyrastają ;)

Posted

understandme napisał(a):
O a ja niedawno byłam w Czorszytynie :)

Też na zamku?

visNK napisał(a):
a ja się łudziłam, że one z tego wyrastają ;-)

Wręcz przeciwnie, on coraz bardziej stara się robić to co my. A ostatnio wymyślił sobie nową zabawę - w złodzieja:diabloti:. Kradnie co się da, już nie poprzestaje na pantoflach i pluszakach, podbiera też ścieki z kuchni, piloty, komórki, długopisy... Trzeba go pilnować na każdym kroku.:mad:

Posted

understandme napisał(a):
A co do wilków, to ostatnio koło mojego miasta pojawiła się para wilków :)

o, a gdzie mieszkasz?

Czy ktoś może wie jak umieścić link do filmiku na youtube tak aby linkiem był mały ekranik?

Posted

zaglądam z rewizytą :)
mordka jakaś mi znajoma, chyba przez to, że znam psiaka z tej samej hodowli ;)
półbracia pewnie :)

o YT niewiele wiem, więc nie pomogę...

Posted

understandme napisał(a):
kurde szkoda że mi się pies ledwo do auta mieści bo bym też chętnie z nim na wycieczkę pojechała :)

A do bagażnika próbowałaś? Jaki typ auta masz? Najlepiej sprawdza się kombi.

wiq napisał(a):

mordka jakaś mi znajoma, chyba przez to, że znam psiaka z tej samej hodowli ;)
półbracia pewnie :)

A który to?

understandme napisał(a):
przy granicy czeskiej, i niedaleko niemieckiej, koło Zgorzelca :)

To mój syn by ci zazdrościł, bo on marzy o spotkaniu oko w oko z dzikim zwierzęciem :)

Lucky. napisał(a):
piękny wilczek.
super takie wycieczki dla psa.

Uwielbiamy wycieczki, Frodo bardzo się cieszy jak widzi auto i otwarty bagażnik.