kavala Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 motyleqq napisał(a):taa.. kiedyś zamówiłam książkę i miałam odbiór w Empiku, poszłam z chłopem, stał tylko pełen trwogi czekając na cenę :D Mój w takim przypadku to by się bał, że sobie drugą dobiorę. Aż muszę policzyć moje książki o psach. Quote
evel Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 To widzę, że nie tylko u mnie jest: a po co ci jeszcze jedna książka o psach? Przecież masz już dużo, to nie to samo? :lol: Quote
dusiek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 U mnie też na półeczce stoi spory zestaw książek o psach,rodzinka się przyzwyczaiła,ale znajomi z niedowierzaniem pytają czy je wszystkie przeczytałam.:lol: Staram się publicznie nie obnosić się ze swoim zainteresowaniem psami,ale i tak mam wśród znajomych i dalszej rodzinki opinię łagodnie mówiąc zoofila.Standardowy obraz właściciela psa trochę odbiega od nas dogomaniaczek.:p Quote
kavala Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 dusiek napisał(a): Staram się publicznie nie obnosić się ze swoim zainteresowaniem psami,ale i tak mam wśród znajomych i dalszej rodzinki opinię łagodnie mówiąc zoofila.Standardowy obraz właściciela psa trochę odbiega od nas dogomaniaczek.:p Dokładnie. Ja jeszcze mogę dodać, że mnie trochę ograniczają finanse, bo gdyby nie one, to obawiam się, że mój bzik osiągnął by monstrualne rozmiary. Byłyby nie tylko kursy, ale także szkolenia o psach, może studia podyplomowe, liczne szkolenia z psem i wiele, wiele różnych mniej lub bardziej niepotrzebnych przedmiotów;) A tak w ogóle, to już sobie obiecałam, że na emeryturze zakładam hodowlę, no ale to jeszcze daleka przyszłość .... :) Quote
Lucky. Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 hehe, a ja książek tak nie kupuję. za to Megi ma sporą liczbę obróż i smyczy :P też znajomi zadają mi zawsze pytanie, po co tyle mi tego :D może zdjęcia jakieś ? Quote
Karro Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Lucky. napisał(a):może zdjęcia jakieś ? Też poprosze o nowe zdjęcia Froda :) Quote
kalyna Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 to moja mama mówi, że jak pójdzie na emeryturę to sobie Goldena kupi :lol: ale ja w to nie wierzę, bo po uszy siedzimy w ONkach :) Quote
Guest Dreaming Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ale słodziak zapraszam domnie do galeri Pozdrawiam Quote
Natalia&Cody Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Kiedy doczekam się nowych zdjęć mojego ulubieńca ? :loveu: Quote
monika15 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 kavala napisał(a):....A tak w ogóle, to już sobie obiecałam, że na emeryturze zakładam hodowlę, no ale to jeszcze daleka przyszłość .... :) Ooo! A wiesz już jaką rasę?:evil_lol: Jak jakieś retrievery to ja pewnie będę Twoją klientką na szczeniaka:diabloti: Już sobie planuję daleką przyszłość;) Quote
kavala Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='Lucky.']hehe, a ja książek tak nie kupuję. za to Megi ma sporą liczbę obróż i smyczy :P też znajomi zadają mi zawsze pytanie, po co tyle mi tego :D może zdjęcia jakieś ? No przecież każdy musi mieć jakiegoś bzika :) [quote name='kalyna']to moja mama mówi, że jak pójdzie na emeryturę to sobie Goldena kupi :lol: ale ja w to nie wierzę, bo po uszy siedzimy w ONkach :) Mnie się ONki też bardzo podobają. [quote name='Patka & Alan']Ale słodziak zapraszam domnie do galeri Pozdrawiam Dziękujemy, odwiedzimy :) [quote name='monika15']Ooo! A wiesz już jaką rasę?:evil_lol: Jak jakieś retrievery to ja pewnie będę Twoją klientką na szczeniaka:diabloti: Już sobie planuję daleką przyszłość;) Nie bardzo jeszcze nad tm myślałam, ale podobają mi się owczarki australijskie i owczarki szwajcarskie. Nie wiem tylko czy będą do mnie charakterem pasować :0 Jak nie to zawsze zostają goldeny ;) Już się zabieram do kopiowania nowych zdjęć, a tymczasem takiego pieska wam zapodam :) Quote
Guest Dreaming Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Siemka. Ale słodziak Pozdrowienia od Tysi i Alana zapraszamy do nas Quote
kavala Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Aleksandra95 napisał(a):czyj to pies ? ;) W Opolu go znaleźliśmy :) Chcieliśmy go przygarnąć, ale nie daliśmy rady przejść przez ogrodzenie, poza tym coś wilkiem na nas patrzył. ;) A tak na poważnie, piękne zoo tam jest. Polecam! Quote
taxelina Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ooo wilki! U nas w Skåne zabrali bo glowna para uciekla i potem sie stado rozbilo i by pozabilijalo :( nie wiem kiedy i czy w ogole wroca tam wilki Quote
kavala Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='deer_1987']Ooo wilki! U nas w Skåne zabrali bo glowna para uciekla i potem sie stado rozbilo i by pozabilijalo :( nie wiem kiedy i czy w ogole wroca tam wilki Byłoby szkoda, bo to fajne zwierzaki do obserwacji :) Trochę zdjęć z wycieczki do Czorsztyna. Frodo zwiedza zamek :) Spotkanie z owczarkiem. Kto jest kto? Podejście na górę Wdżar, obok przepaści czyli wąwozu :) CDN Quote
taxelina Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 w innym zoo za niezla kase mozesz wejsc w malej grupie do zagrody wilka i karmic glaskac :loveu: Quote
kavala Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 deer_1987 napisał(a):w innym zoo za niezla kase mozesz wejsc w malej grupie do zagrody wilka i karmic glaskac :loveu: W innym zoo w Szwecji masz na myśli? W Opolu można wejść na wyspę lemurów i chodzić wśród nich. Quote
taxelina Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='kavala']W innym zoo w Szwecji masz na myśli? W Opolu można wejść na wyspę lemurów i chodzić wśród nich. Tak w innym w Szwecji http://www.google.se/search?q=kolm%C3%A5rden+vargm%C3%B6te&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:sv-SE:official&client=firefox-a Quote
kavala Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='deer_1987']Tak w innym w Szwecji http://www.google.se/search?q=kolm%C3%A5rden+vargm%C3%B6te&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:sv-SE:official&client=firefox-a Może się kiedyś wybierzemy ;) Mamy rodzinę w Szwecji. Ciąg dalszy: Na górze Wdżar w miejscu gdzie są anomalie magnetyczne. Frodo przydaje się na każdej wycieczce, czasami w roli podpórki :) . Quote
kavala Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 deer_1987 napisał(a):w ktorej czesci Szwecji macie? :) Południowy wschód :) Quote
taxelina Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 kavala napisał(a):Południowy wschód :) Karlskrona? :) Bo Szwecja jest taka dluga to i Sztokholm moze byc bo jest na poludniu :razz: Quote
kavala Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Blisko. Oskarshamn. A ty gdzie mieszkasz? Quote
Natalia&Cody Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 http://img14.imageshack.us/img14/4781/czorsztyn3.jpg ale z Niego turysta. :D http://img683.imageshack.us/img683/8049/czorsztyn4.jpg ja myśle, że Frodo to ten chłopak po lewo. ;p http://img830.imageshack.us/img830/8982/czorsztyn6.jpg śliczne to zdjęcie. :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts