Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Zazdroszczę wam tych wypadów w góry ;) Też bym chciała się kiedyś wybrać z Dufflem, ale samej to tak raczej niefajnie , a niestety wśród znajomych i rodziny raczej nikt nie przepada za wędrówkami.

my przepadamy :cool3: najchętniej bym się przeprowadziła w góry :lol:

Posted

To się kiedyś można umówić na jakąś wędrówkę :)

[quote name='Rysia88']http://img204.imageshack.us/img204/9098/leskowiec3.jpg - wspaniałe ujęcie... :):) zresztą wszystkie zdjęcia świetne, aż miło popatrzeć :)
Dziękujemy i zapraszamy :)

[quote name='Ewa&Duffel']Mnie często ludzie pytają, czy to ten 'owczarek górski' ;) Szczególnie starsi ;)
Duffel jest bardzo jasny i spory, więc pewnie dlatego...ale mimo wszystko do podhalana to mu jeszcze sporo brakuje :lol:

Mnie to raczej pytaja czy to labrador, może dlatego, że jeszcze nie całkiem opierzony jest ;)

Posted

motyleqq napisał(a):
właściwie, to miałam się Ciebie pytać, gdzie byłaś ze swoim psem w górach? szukamy czegoś dobrego na pierwszy raz dla Etny :)

dopisuję się do pytania :) też chcielibyśmy wyjechać w góry z Lexie w przyszłym roku, a lepiej zacząć poszukiwania dobrego miejsca wcześniej :)

Posted

Na razie Frodo jest jeszcze początkujacym góromaniakiem i był tylko na Magurce i Leskowcu. Na Magurce spaliśmy. Czy polecam? Szlaki na pewno tak, bo okolica piękna a trasy nieforsowne. Jeśli zaś chodzi o schroniska, to maja wiele do życzenia, ale obawiam się, że poza Tatrami to już taki standard :(

Posted

motyleqq napisał(a):
my przepadamy :cool3: najchętniej bym się przeprowadziła w góry :lol:

To musimy się kiedyś razem wybrać :cool3: Moi rodzice mają mieszkanie w Krynicy Zdrój, a z tego, co się orientuję, po tamtejszych górach można wędrować z psami :siara:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
To musimy się kiedyś razem wybrać :cool3: Moi rodzice mają mieszkanie w Krynicy Zdrój, a z tego, co się orientuję, po tamtejszych górach można wędrować z psami :siara:

o kurde, dziewczyno, ale kusisz :D

Posted

[quote name='Lucky.']przejrzałam cały wątek. Super szczurek.
A Frodo śliczny, ma taki słodki szczenięcy pyszczek. :loveu:

Mam nadzieję, że już mu taki zostanie.
[quote name='understandme']Proszę pogrzebałam trochę bo miałam chwilkę i znalazłam różnice między owczarkiem podhalańskim, a słowackim czuwaczem i jeszcze kuvaszem :)

http://www.rasypolskie.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2002:czuwacz-i-kuwasz-bliskimi-krewnymi-owczarka-podhalaskiego&catid=31:publikacje&Itemid=334
o, dzięki. Przeczytałam. Różnice faktycznie są, ale dla laika pewno niezauważalne :)

Posted

Zaglądam i ja do frodziastej galerii :) Bardzo fajnie czytać kogoś, kto jest niby początkujący na dogomanii, a podchodzi do psich spraw bardzo rozsądnie :)

Posted

evel napisał(a):
Zaglądam i ja do frodziastej galerii :) Bardzo fajnie czytać kogoś, kto jest niby początkujący na dogomanii, a podchodzi do psich spraw bardzo rozsądnie :)

Wiesz, bo ja psa mam od czterech miesięcy, ale przez ten czas spędziłam dziesiątki godzin czytając forum i zakupiłam już kilkanaście książek o psach.:evil_lol: Rodzina już się przyzwyczaiła, do tego mojego małego bzika :)

Posted

kavala napisał(a):
Wiesz, bo ja psa mam od czterech miesięcy, ale przez ten czas spędziłam dziesiątki godzin czytając forum i zakupiłam już kilkanaście książek o psach.:evil_lol: Rodzina już się przyzwyczaiła, do tego mojego małego bzika :)

ja mam takiego samego bzika :evil_lol:

Posted

kavala napisał(a):

szkoda, że moja się nie przyzwyczaiła ;)

Posted

witamy się :)
Mijamy się w galeriach to i postanowiłam tutaj zaglądnąć :)

kavala napisał(a):

:lol: moja rodzinka już wymięka i na szczęście już nie zadaje tych pytań"a po co Ci kolejna książka", tylko pytają się kiedy przyjedzie :)

Posted

kalyna napisał(a):
moja rodzinka już wymięka i na szczęście już nie zadaje tych pytań"a po co Ci kolejna książka", tylko pytają się kiedy przyjedzie :)

A u mnie jest tak: -Przecierz masz już taką książkę, to o co ci jeszcze jedna?

I weź tu tłumacz że to nie to samo:evil_lol:

Posted

kavala napisał(a):
Ze mną się po prostu boją wchodzić do księgarni, ale od czego jest internet.:evil_lol:

taa.. kiedyś zamówiłam książkę i miałam odbiór w Empiku, poszłam z chłopem, stał tylko pełen trwogi czekając na cenę :D