Paula03 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 http://img713.imageshack.us/img713/8953/leskowiec4.jpg Jak pędzi ;) Zazdroszczę wam takich wędrówek :) Quote
Rysia88 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 http://img204.imageshack.us/img204/9098/leskowiec3.jpg - wspaniałe ujęcie... :):) zresztą wszystkie zdjęcia świetne, aż miło popatrzeć :) Quote
motyleqq Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Zazdroszczę wam tych wypadów w góry ;) Też bym chciała się kiedyś wybrać z Dufflem, ale samej to tak raczej niefajnie , a niestety wśród znajomych i rodziny raczej nikt nie przepada za wędrówkami. my przepadamy :cool3: najchętniej bym się przeprowadziła w góry :lol: Quote
kavala Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 To się kiedyś można umówić na jakąś wędrówkę :) [quote name='Rysia88']http://img204.imageshack.us/img204/9098/leskowiec3.jpg - wspaniałe ujęcie... :):) zresztą wszystkie zdjęcia świetne, aż miło popatrzeć :) Dziękujemy i zapraszamy :) [quote name='Ewa&Duffel']Mnie często ludzie pytają, czy to ten 'owczarek górski' ;) Szczególnie starsi ;) Duffel jest bardzo jasny i spory, więc pewnie dlatego...ale mimo wszystko do podhalana to mu jeszcze sporo brakuje :lol: Mnie to raczej pytaja czy to labrador, może dlatego, że jeszcze nie całkiem opierzony jest ;) Quote
motyleqq Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 właściwie, to miałam się Ciebie pytać, gdzie byłaś ze swoim psem w górach? szukamy czegoś dobrego na pierwszy raz dla Etny :) Quote
AgataP Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 motyleqq napisał(a):właściwie, to miałam się Ciebie pytać, gdzie byłaś ze swoim psem w górach? szukamy czegoś dobrego na pierwszy raz dla Etny :) dopisuję się do pytania :) też chcielibyśmy wyjechać w góry z Lexie w przyszłym roku, a lepiej zacząć poszukiwania dobrego miejsca wcześniej :) Quote
kavala Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Na razie Frodo jest jeszcze początkujacym góromaniakiem i był tylko na Magurce i Leskowcu. Na Magurce spaliśmy. Czy polecam? Szlaki na pewno tak, bo okolica piękna a trasy nieforsowne. Jeśli zaś chodzi o schroniska, to maja wiele do życzenia, ale obawiam się, że poza Tatrami to już taki standard :( Quote
Ewa&Duffel Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 motyleqq napisał(a):my przepadamy :cool3: najchętniej bym się przeprowadziła w góry :lol: To musimy się kiedyś razem wybrać :cool3: Moi rodzice mają mieszkanie w Krynicy Zdrój, a z tego, co się orientuję, po tamtejszych górach można wędrować z psami :siara: Quote
motyleqq Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):To musimy się kiedyś razem wybrać :cool3: Moi rodzice mają mieszkanie w Krynicy Zdrój, a z tego, co się orientuję, po tamtejszych górach można wędrować z psami :siara: o kurde, dziewczyno, ale kusisz :D Quote
kavala Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Jak coś konkretnego zaplanujecie, to dajcie znać:) Quote
przeszlus Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 http://img706.imageshack.us/img706/526/leskowiec6.jpg słodziutki szczuplaczek :) Quote
kavala Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 [quote name='przeszlus']http://img706.imageshack.us/img706/526/leskowiec6.jpg słodziutki szczuplaczek :) To tylko złudzenie optyczne. On już waży 28kg.:evil_lol: Quote
Lucky. Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 przejrzałam cały wątek. Super szczurek. A Frodo śliczny, ma taki słodki szczenięcy pyszczek. :loveu: Quote
Karro Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Proszę pogrzebałam trochę bo miałam chwilkę i znalazłam różnice między owczarkiem podhalańskim, a słowackim czuwaczem i jeszcze kuvaszem :) http://www.rasypolskie.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2002:czuwacz-i-kuwasz-bliskimi-krewnymi-owczarka-podhalaskiego&catid=31:publikacje&Itemid=334 Quote
kavala Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 [quote name='Lucky.']przejrzałam cały wątek. Super szczurek. A Frodo śliczny, ma taki słodki szczenięcy pyszczek. :loveu: Mam nadzieję, że już mu taki zostanie. [quote name='understandme']Proszę pogrzebałam trochę bo miałam chwilkę i znalazłam różnice między owczarkiem podhalańskim, a słowackim czuwaczem i jeszcze kuvaszem :) http://www.rasypolskie.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2002:czuwacz-i-kuwasz-bliskimi-krewnymi-owczarka-podhalaskiego&catid=31:publikacje&Itemid=334 o, dzięki. Przeczytałam. Różnice faktycznie są, ale dla laika pewno niezauważalne :) Quote
evel Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Zaglądam i ja do frodziastej galerii :) Bardzo fajnie czytać kogoś, kto jest niby początkujący na dogomanii, a podchodzi do psich spraw bardzo rozsądnie :) Quote
kavala Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 evel napisał(a):Zaglądam i ja do frodziastej galerii :) Bardzo fajnie czytać kogoś, kto jest niby początkujący na dogomanii, a podchodzi do psich spraw bardzo rozsądnie :) Wiesz, bo ja psa mam od czterech miesięcy, ale przez ten czas spędziłam dziesiątki godzin czytając forum i zakupiłam już kilkanaście książek o psach.:evil_lol: Rodzina już się przyzwyczaiła, do tego mojego małego bzika :) Quote
Karro Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 kavala napisał(a):Wiesz, bo ja psa mam od czterech miesięcy, ale przez ten czas spędziłam dziesiątki godzin czytając forum i zakupiłam już kilkanaście książek o psach.:evil_lol: Rodzina już się przyzwyczaiła, do tego mojego małego bzika :) ja mam takiego samego bzika :evil_lol: Quote
motyleqq Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 kavala napisał(a):Wiesz, bo ja psa mam od czterech miesięcy, ale przez ten czas spędziłam dziesiątki godzin czytając forum i zakupiłam już kilkanaście książek o psach.:evil_lol: Rodzina już się przyzwyczaiła, do tego mojego małego bzika :) szkoda, że moja się nie przyzwyczaiła ;) Quote
kalyna Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 witamy się :) Mijamy się w galeriach to i postanowiłam tutaj zaglądnąć :) kavala napisał(a):Wiesz, bo ja psa mam od czterech miesięcy, ale przez ten czas spędziłam dziesiątki godzin czytając forum i zakupiłam już kilkanaście książek o psach.:evil_lol: Rodzina już się przyzwyczaiła, do tego mojego małego bzika :) :lol: moja rodzinka już wymięka i na szczęście już nie zadaje tych pytań"a po co Ci kolejna książka", tylko pytają się kiedy przyjedzie :) Quote
Karro Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kalyna napisał(a):moja rodzinka już wymięka i na szczęście już nie zadaje tych pytań"a po co Ci kolejna książka", tylko pytają się kiedy przyjedzie :) A u mnie jest tak: -Przecierz masz już taką książkę, to o co ci jeszcze jedna? I weź tu tłumacz że to nie to samo:evil_lol: Quote
kalyna Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 understandme napisał(a): I weź tu tłumacz że to nie to samo:evil_lol: dlatego u mnie jest bez zbędnych tłumaczeń :) Quote
kavala Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Ze mną się po prostu boją wchodzić do księgarni, ale od czego jest internet.:evil_lol: Quote
kalyna Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kavala napisał(a):Ze mną się po prostu boją wchodzić do księgarni, ale od czego jest internet.:evil_lol: dokładnie :) Quote
motyleqq Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kavala napisał(a):Ze mną się po prostu boją wchodzić do księgarni, ale od czego jest internet.:evil_lol: taa.. kiedyś zamówiłam książkę i miałam odbiór w Empiku, poszłam z chłopem, stał tylko pełen trwogi czekając na cenę :D Quote
Recommended Posts