Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc

Wy sie bawcie w profesjonalizm a mnie dajcie odpowiedzi na zabawe :)

Otoz zwykle saneczki jakie jeszcze nie wiem moze plastiki lekkie (kupie) a moze metalowe (mam). Pytanie jest takie sanki takowe sa nizsze od psa - chcialbym jednak na swieta dzieciakom (dwojce) dac maly ubaw. Pies juz dosc silny jest - rower juz ciaga. Jednak jak juz pisalem wyzej sanki sa nizsze od psa - jak zamocowac linke na szelkach zeby pies bez ryzyka kontuzji mogl takie sanki pociagnac. Myslalem o tym zeby linke przeplec z jednego boku szelek przez srodek na drugi bok wtedy obciazenie byloby chyba rozlozone poprawnie a ogon psa i tylek nie bylyby narazone na ucisk linki, bo byloby to cos na wzor konskiej uprzezy czyli linki po bokach. Ale chetnie sie dowiem jak wg was moge inaczej zamontowac. Nie chcialbym np spawac specjalnej rury do sanek aby podniesc linke na wysokosc pupy psa i zeby nie zahaczal ogonem. Sanki musze sie zmiescic do hatchbaka heheh :)

pozdrawiam

• 3 years later...
Posted

dziwne kolego to co piszesz.
Gdzie indziej marudzisz ze wszystko za drogie i gdzie co kupic, i że ze bidbny jesteś, człowiek daje ci rady, gdzie kupić dobre rzeczy. A kupujesz w Karusku, który sprzedaje sprzęt o 30 % drożej niż gdzie indziej.

poza tym podnoszenie topików sprzed 4 lat, gdy Slivera i Nat nie ma juz na forum od dawna, trąci chyba chęcią nabijania postów.