Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałam zapytanie o naszego niunia,ale kiedy powiedziałam,że pies będzie kastrowany,pani podziękowała.w domu były jeszcze beagle...Jogi razem z tymi beaglami miał chodzić na polowania,aportować...ale podejrzewam coś gorszego niż polowanie...pewnie jakaś pseudo...

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romka']Miałam zapytanie o naszego niunia,ale kiedy powiedziałam,że pies będzie kastrowany,pani podziękowała.w domu były jeszcze beagle...Jogi razem z tymi beaglami miał chodzić na polowania,aportować...ale podejrzewam coś gorszego niż polowanie...pewnie jakaś pseudo...[/QUOTE]

Pewnie masz racje...

Posted

Jak powiedział mi p.Marek Jogi ma duże wzięcie...już kilka osób o niego pytało...oby tylko domki były dobre...bo coś mi się wydaje,że o prestiż chodzi tylko...

Posted

[quote name='mamanabank']Stały adres: Łowicz.
Ale może teraz wyskoczył gdzieś z kumplami, trzeba dzwonić na komórkę.
Siedział w boksie i chciał na spacer;)...kumpli nie było...tylko ja z p.Markiem byłam w boksie obok u Suri...a Jogi czekał na uwaga!! CHŁOPAKÓW-WOLONTARIUSZY!:lol: Czarodzieju,Desktop czyż nie jestem poprawna...:diabloti:

Posted

[quote name='Romka']Siedział w boksie i chciał na spacer;)...kumpli nie było...tylko ja z p.Markiem byłam w boksie obok u Suri...a Jogi czekał na uwaga!! CHŁOPAKÓW-WOLONTARIUSZY!:lol: Czarodzieju,Desktop czyż nie jestem poprawna...:diabloti:
Oj Yogusiu Yogusiu sam nie mogę się doczekać kolejnego spotkania a jak na złość wszystkie weekendy pracujące :angryy:

11 maja sprawdzony zostanie drugi chętny dom dla Yogiego, czekamy...

Posted

[quote name='Romka']Siedział w boksie i chciał na spacer;)...kumpli nie było...tylko ja z p.Markiem byłam w boksie obok u Suri...a Jogi czekał na uwaga!! CHŁOPAKÓW-WOLONTARIUSZY!:lol: Czarodzieju,Desktop czyż nie jestem poprawna...:diabloti:
Chłopaki (Wojti i Uczeń Czarnoksiężnika) nie dotarli bo byli zmęczeni po ognisku integracyjnym wolonariatu:evil_lol:

Posted

Yogi był dziś na spacerku, nie wiem czy to był jego pierwszy? Dziewczyny?
Ładnie chodzi na smyczy, troche ciagnie ale jak poczuje opór to odpuszcza, bardzo interesuje go wszystko co się dzieje wokół.
Dziewczyny z weterynaryjnego oceniły go na około dwa lata, pewnie tak ma bo dziś z kolei już podnosił łapki do sikania.
Wodę też zaliczyć musiał, jest wideo, mam nadzieję że ogarnę wieczorem.
Romka, przypomniałem się panu Markowi...

Posted

Wczoraj zabrałam Yogiego na spacer. Doszliśmy do stawu i Yogi zanurzył sobie łapkę w wodzie i zaczął biegać ze szczęścia jak szalony, a ja za nim na drugim końcu smyczy :D Potem wrócił i zanurzył się bardziej ;)

Posted

Dziś ja byłam z nim na spacerze...matko jak on ciągnie...dziś nie moczył sobie łapek...wszedł cały do wody,szkoda ,ze nie miałam dłuższej smyczy...jaka radość była...Jogi siedzi sam w boksie,to jest ten boks gdzie był Kapi,Myszka i Tobi...

Posted

Yogi się dogaduje bezproblemowo z nowym kolegą, tak strasznie prosił o spacer a nie udało mi się dziś wyjść z żadnym psem bo akurat jak przyjechałem to pan Marek musiał jechać na interwencję i zamknął schronisko. :(

Posted

Sprawdzono 2 domki,jeden w Toruniu,drugi chyba w Trójmieście.Domek z Torunia budzi wątpliowści ,drugi domek ma ostatecznie zdeklarować się dziś...szczegóły Desktop...ja ogłaszałabym Jogiego...a najlepiej jakby miał allegro...bo kto wie jak będzie z tym drugim domkiem...