paniMysza Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='sunia2000']Mógłby ktoś suni zrobić allegro?[/QUOTE] moge zrobić. prosze tylko o tekst ogłoszenia i namiary na osobe prowadzaca watek małej. żeby dobermanka nie poszła w ręce jakiegos dresa, nie obrażając normalnych miłosników wygodnej odziezy;) Quote
sunia2000 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 mhhh z tekstem to będzie mały problem-zanik weny twórczej:) może coś później wyskrobie:) a osoba do kontaktu:Patrycja-509277122, ullmannpatrycja6@gmail.com Z góry dziękuje:) Quote
paniMysza Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 to daj znac, jak juz tekst powstaanie. nie ma za co:) Quote
Klementynkaa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 dotarłam i ja... śliczna jest, chyba jednak to niebieska maść... Quote
sunia2000 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Weny twórczej nadal brak,żeby stworzyć chwytający za serce tekst, więc tylko taki prosty informacyjny, z jej pięknymi oczami wzruszający tekst chyba niepotrzebny:) Dziecko dobermana w więzieniu zwanym schroniskiem Jakiś czas temu do schroniska trafiła cudna dziewczynka imieniem Czika. Sunia ma dopiero 10 miesięcy i już połowe swego życia spędziła za kratami. Trafiła tam, bo jej pan został aresztowany i umieszczony w więzieniu. Czika, jak na jej wiek przystało, jest energicznym, żywiołowym psiakiem. Niestety, w trakcie jej krótkiego życia,nie nauczono jej niczego, jest psem do wychowania od podstaw, jak to dziecko! Do innych psów/suk bezproblemowa, wręcz przeciwnie, ciągle chętna do zabawy z nimi. Jest psie dziecko spragnione czułości, miłości i bliskości człowieka. Potrzebuje kogoś kto pokaże jej jak wygląda życie poza kratami, w normalnym świecie. Kogoś kto pokaże jak się biega za piłką, jak aportuje patyka. Znajdzie się ktoś kto to wszystko pokaże naszej dobermanowej dziecinie? Czika jest zaszczepiona, odrobaczona, przed adopcją zostanie także wysterylizowana. Warunkiem adopcji jest wizyta przed adopcyjna i po adopcyjna. Może być coś takiego?:) Quote
sunia2000 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Wczoraj miała bliższy kontakt z sunią u weta (wyrosła jej jakaś narośl, ale po zastrzykach zmniejsza sie na szczęscie)-uroczy pieszczoch! Nie zna mnie dobrze a na kolanka się wczołgała no i miałam demakijaż za darmo:) Nie wiem z czym to mix, ale bardzo szorstką sierść jak na dobermana. Quote
dorota k. Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 co to znaczy dosłownie...... Mam nadzieję, że dobre wieści.... Quote
paniMysza Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 o! to ona w nowym domu już? właśnie tu weszłam zobaczyć, czy jest juz tekst do allegra, a tu takie nowiny!:) czyli allegra juz nie trzeba?:) Quote
sunia2000 Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Dobre, dobre:) Wczoraj pojechała na krótki tymczas, a w przyszłym tygodniu do nowego domciu:) Dziękuje bardzo,ale allegra już nie trzeba:) Quote
paniMysza Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 gratuluje i bardzo sie cieszę:) nic tylko zmienić tytuł i przenieść wątek:) Quote
Elza22 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 no proszę co za cudowne wieści super powodzenia śliczna Quote
gosikf & dogs Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Świetnie, a skąd jest nowy dom? Kto ją wypatrzył i gdzie? :) Quote
Recommended Posts