Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Radek napisał(a):
Ma_ruda, Saruśka jest u nas w domku, a Norcia
  • tak bardzo kochała wszystkie psiaki, że na pewno poznała i Migaczka i Punię.

• No własnie: Twoja Saruśka, Mała Zdrojki i moja Fraszka maja podobny temperament. Dlatego podejrzewam o zmowę;) Norcię, Migacza i Punię.
    Tylko jedno mnie zastanawia- Norcia i Migacz to duże pieski. Punia tutaj unikała bliskich kontaktów z większymi od siebie, przeciwnie do Fraszki, która gustuje w amstafach, wilczurach, itp.

• Replies 274
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma_ruda, za to Norcia uwielbiała małe pieski. Już z daleka ciągnęła się do nich na smyczy, co czasem powodowało stres u opiekunów małych psiaków. Na szczęście stres mijał od razu gdy opiekun zobaczył, że Norcia to 40 kilogramów psiej miłości :loveu:

Posted

Ja też mam dziwne przeczucie, że One musiały maczać w tym łapy. Rasta była psem wszystkich ludzi, każdego rozpoznawała po jednym spotkaniu i każdy zasługiwał na Jej miłość wylewnie okazywaną. To samo dotyczyło psów. Czasem zastanawiam się, jak Ona mieściła to wszystko w pamięci. I, hmm, ludzka rzecz, bywałam zwyczajnie zazdrosna. Więc mam psa, który nie widzi innych ludzi i sprawia wrażenie, że świat poza mną i nią - mógłby nie istnieć... Przypadek?

• 2 weeks later...
    Posted

Ślicznie dziękujemy za życzenia, nasze miłości na pewno będą czuwać nad nami w tym Nowym Roku. Mała podobnie jak Migacz nic sobie nie robiła z wystrzałów, pewnie Migacz jej powiedział, że nie ma się czego bać...

• 2 weeks later...
    • 2 weeks later...
    • 3 weeks later...
    • 2 weeks later...