ma_ruda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Radek napisał(a):Ma_ruda, Saruśka jest u nas w domku, a Norcia tak bardzo kochała wszystkie psiaki, że na pewno poznała i Migaczka i Punię. No własnie: Twoja Saruśka, Mała Zdrojki i moja Fraszka maja podobny temperament. Dlatego podejrzewam o zmowę;) Norcię, Migacza i Punię. Tylko jedno mnie zastanawia- Norcia i Migacz to duże pieski. Punia tutaj unikała bliskich kontaktów z większymi od siebie, przeciwnie do Fraszki, która gustuje w amstafach, wilczurach, itp. Quote
Radek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ma_ruda, za to Norcia uwielbiała małe pieski. Już z daleka ciągnęła się do nich na smyczy, co czasem powodowało stres u opiekunów małych psiaków. Na szczęście stres mijał od razu gdy opiekun zobaczył, że Norcia to 40 kilogramów psiej miłości :loveu: Quote
zurdo Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ja też mam dziwne przeczucie, że One musiały maczać w tym łapy. Rasta była psem wszystkich ludzi, każdego rozpoznawała po jednym spotkaniu i każdy zasługiwał na Jej miłość wylewnie okazywaną. To samo dotyczyło psów. Czasem zastanawiam się, jak Ona mieściła to wszystko w pamięci. I, hmm, ludzka rzecz, bywałam zwyczajnie zazdrosna. Więc mam psa, który nie widzi innych ludzi i sprawia wrażenie, że świat poza mną i nią - mógłby nie istnieć... Przypadek? Quote
Monia70 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wesołych świąt Migaczku :loveu: :tree1: Quote
Radek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Zdrojka, wszystkiego co najlepsze w nowym roku. Quote
szajbus Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Migaczku jestesmy z wami dzisiejszej nocy Quote
szarotka11 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Migaczku, bądź szczęśliwy w Nowym Roku Quote
zdrojka Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Ślicznie dziękujemy za życzenia, nasze miłości na pewno będą czuwać nad nami w tym Nowym Roku. Mała podobnie jak Migacz nic sobie nie robiła z wystrzałów, pewnie Migacz jej powiedział, że nie ma się czego bać... Quote
ARESIK_B Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Migaczku wszystkiego najlepszego nasza Tęczowa pociecho... Quote
Monia70 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Migaczku, odwiedzm Cie i pamietam słonko! Quote
Monia70 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dzis pochmurno i strasznie wietrzno :-(.Taka smutna pogoda. Ale pamiętam o Tobie i przyniosłam słoneczko Quote
zdrojka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Migaczku kochany, pozdrawiam Cię walentynkowo :loveu: Quote
Monia70 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 I walentynkowe serduszko dla przystojniaka !!!!! Quote
Radek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Każdego dnia pamiętamy, a dziś nie sposób o tym nie wspomnieć Quote
Monia70 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Zbliża się wiosna.U was tez Migaczku , co???? Quote
zdrojka Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Piękne krokusy, jak Migacz jeszcze zył, to kwitły takie w ogrodzie rodziców. Pamiętasz, kochanie? Quote
Recommended Posts