Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj kochanie. Rzadziej tu ostatnio zaglądam, ale jesteś ze mną w myślach cały czas. Z rodzicami też, bardzo pokochali Małą, ona ich chyba też, choć na razie mało to pokazuje.
Brakuje nam Ciebie... Co chwilę coś nam Cię przypomina.

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Migacz, tata się łamie powoli, zakochał się w Małej, mam nadzieję, że wybaczysz :oops: Pomaczaj trochę swoje łapy w tej sytuacji...
Jest Kenia, jest Szopen, może Sońka, mała terierkowata, tata miał już foksię. Strasznie przeżył Twoje odejście (już nie mówię o sobie), wiesz, że płakał... On już może, tylko sam o tym nie jest jeszcze do końca przekonany...

Posted

Zdrojka, może tata na początek zgodziłby się na tymczas dla jakiegoś potrzebującego psiaka a wtedy Migaczowi byłoby łatwiej działać a tacie "dojrzeć" do decyzji?:cool3:

• 3 weeks later...
Posted

Eh, Miśku, Ty to byś sobie cały czas latał luzem na Mazurach, a Małej trzeba było cały czas pilnować. Ty też nad nią czuwaj koniecznie, bo powoli przymierzamy się do chodzenia bez smyczy również po ulicy.

Pamiętam o Tobie [']

Posted

zdrojka napisał(a):
Eh, Miśku, Ty to byś sobie cały czas latał luzem na Mazurach, a Małej trzeba było cały czas pilnować. Ty też nad nią czuwaj koniecznie, bo powoli przymierzamy się do chodzenia bez smyczy również po ulicy.

Pamiętam o Tobie [']

Mam ten sam problem- dla Puni właściwie nie potrzebowałam smyczy, Fraszkę uwalniam tylko w miejscach, które mi się wydają bezpieczne- bez ludzi, kotów, itp. Nawet nad morzem, na zupełnie pustych odcinkach plaży, drżałam ze strachu, że np. skoczy do morza za mewą i sie utopi:oops:. Moze więc to tylko nasze lęki?

• 2 weeks later...
Posted

Rzadko zaglądam ostatnio. Tata nie jest jeszcze gotowy na nowego domownika. Szkoda, tyle bid czeka, ale widać jednak bardziej to przeżył, niż myślałam. Miśku, szepnij coś tacie na ucho, niech pomoże takiej bidzie jak Ty, przecież gdyby nie tata, to pan Twojej mamy by Cię utopił razem z resztą rodzeństwa.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...