Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo Ci dziękujemy Terierfanko! :D Wspaniale, że Krisem zainteresowała się osoba, która bardziej orientuje się w terierach i wie gdzie nasze cudo pokazać :D

Posted

hooop do góry Kris :) Wiecie mam problem z zareklamowaniem tego pięknego pyszczka na forum agility ;( Chciałam to zrobić ale nie mam uprawnień by założyć tam wątek O_o a kurcze szkoda..ale będę jeszcze próbować!

Posted

może poprosimy kogoś tam już zalogowanego? Daj znać jak Ci się nie udało. Jak nie poproszę dziewczynę z agility, nakierowała mnie na te forum to pewnie wie co i jak

Posted

[quote name='Rudzia']może poprosimy kogoś tam już zalogowanego? Daj znać jak Ci się nie udało. Jak nie poproszę dziewczynę z agility, nakierowała mnie na te forum to pewnie wie co i jak[/QUOTE]
można by ale nie wiem czy najlepiej by nie było gdybyś skontaktowała się Rudziu z tą dziewczyną- to by było najbardziej pewne. Albo podaj mi maila do niej czy coś to sama moge do niej napisać, przesłać fotki :) Sama próbowałam, pisałam nawet z prośbą do moderatorki ale nic nie odpisała :(

Posted

terierfanka napisał(a):
trzeba poczekać na te ogłoszenia bo tam kolejka... ale myślę, że niedługo będą, oby przyniosły Krisowi domek

też na to liczę ;) psiak jest super..no ja nie mogę wyjść ze zdziwienia, że on jeszcze siedzi w schronie!! :/ Powinien dawno hasać po trawie z panem!

Posted

Kris weźmie udzial w Programie Fajny Pies ale bezdomny. Behawiorystka powiedziła że Kris będzie pojętnym uczniem. To mądry i bardzo inteligentny pies, za uwagę możliwość wyjscia z klatki zrobi wszystko. :lol:

Posted

Rudzia napisał(a):
Kris weźmie udzial w Programie Fajny Pies ale bezdomny. Behawiorystka powiedziła że Kris będzie pojętnym uczniem. To mądry i bardzo inteligentny pies, za uwagę możliwość wyjscia z klatki zrobi wszystko. :lol:

a co to za program? u was w schronie?

Posted

Tak, pani Behawiorystka będzie szkolić psy..a raczej uczyć wolonariuszy jak maja szkolić psy które będzie pod naszą opieką :) Już zacieram ręce z niecierpliwością :)