Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kocurek napisał(a):
Kurcze ciotki Nana w adidasie....fiu,fiu:)
Chcialoby sie rzec-powodzi sie a tu nadal klapa finansowa na pewno....:(

Oddałam jek takie kupione 100 lat temu aby poprawić sobie humor, ona MUSI znaleźć dom, tylko jak to zrobić?

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wpłaciłam 150 zł dla Nany - dopisek jest "na sterylkę" ale do dyspozycji wg. najpilniejszych potrzeb Nanki;)

redaktor jeszcze mi nic nie odpisał, może po weekendzie się odezwie albo na "tak" albo na "nie"...

Posted

Przelalam obiecany grosik dla psinek-niestety tylko 5 zl:(Taka "kropelka w morzu..."
Tyle bidulkow wokol....:(
I obiecuje znowu co nieco w pazdzierniku...i mam taka cicha nadzieje,ze do tego czasu one juz beda w swoich kochajacych domach...
No ale dlugi trza bedzie po nich splacic....

Posted

Kocurek napisał(a):
Przelalam obiecany grosik dla psinek-niestety tylko 5 zl:(Taka "kropelka w morzu..."
Tyle bidulkow wokol....:(
I obiecuje znowu co nieco w pazdzierniku...i mam taka cicha nadzieje,ze do tego czasu one juz beda w swoich kochajacych domach...
No ale dlugi trza bedzie po nich splacic....

Bardzo dziekujemy, kazdy grosz sie liczy :)

Posted

Nie mam odzewu od redaktora z DW:( albo jest na urlopie, albo już tam nie pracuje...albo ma to gdzieś...albo wszystko na raz, sama już nie wiem:(

Posted

MaDi, bardzo Cię proszę - prześlij mi na bico@wp.pl nowe fotki Nany, gdy jest już zadowolona i podtuczona oraz jej stary tekst do ogłoszeń.
Jestem teraz w pracy i każda strona na dogo otwiera mi się po kilka minut:( na stronie Psi Fotograf i pierwszych stronach tego wątku są tylko te starsze foty Nanki, nie dam rady w pracy tego tutaj teraz poszukać, bo mnie zlinczują w robocie:(

Posted

[quote name='bico']MaDi, bardzo Cię proszę - prześlij mi na bico@wp.pl nowe fotki Nany, gdy jest już zadowolona i podtuczona oraz jej stary tekst do ogłoszeń.
Jestem teraz w pracy i każda strona na dogo otwiera mi się po kilka minut:( na stronie Psi Fotograf i pierwszych stronach tego wątku są tylko te starsze foty Nanki, nie dam rady w pracy tego tutaj teraz poszukać, bo mnie zlinczują w robocie:(
Mam je na starym komputerze który padł...
Może Muzzy poratuje?

Posted

MaDi napisał(a):
Mam je na starym komputerze który padł...
Może Muzzy poratuje?

Przejrzałem wysłane i widzę, że ostatnie zdjęcia Nany i Gacka mam z 29 maja. I jest ich dosłownie parę sztuk. Mogą być?

Posted

muzzy napisał(a):
Przejrzałem wysłane i widzę, że ostatnie zdjęcia Nany i Gacka mam z 29 maja. I jest ich dosłownie parę sztuk. Mogą być?

Oczywiście;)

Posted

Muzzy dzieki za foty:lol:
Jak wroce z urlopu 12 wrzesnia, to z nimi cos nowego pokombinuje. Trzeba cos zrobic, by Nana przed zima dom dobry wreszcie znalazla...:roll: Redaktor nic sie nie odezwal:placz::mad:
Ps...na razie, do konca urlopu, mam ograniczony dostep do neta...:oops:

Posted

No dobra koniec tajemnicy:) Odwiozłam dzisiaj Nanę do domu. Ma do dyspozycji wielki teren cieplutką budę i pomieszczenie dla portierów,2 super prozwierzęcych pracowników 24/h.
W misce miała naszykowaną b. dobra karmę i... szaszłyk:evil_lol:

Uważam,że będzie tam bardzo szczęśliwa.

Posted

MaDi napisał(a):
No dobra koniec tajemnicy:) Odwiozłam dzisiaj Nanę do domu. Ma do dyspozycji wielki teren cieplutką budę i pomieszczenie dla portierów,2 super prozwierzęcych pracowników 24/h.

SUPER!!! :) Fajne robisz niespodzianki :)

Posted

MaDi napisał(a):

MaDi, zdaję się na Twoją intuicję w wyborze domu dla Nany:) Oby było jej tam dobrze i bezpiecznie do końca życia.
Zajrzy ktoś do niej czasem by spawdzić jak się miewa? A umowę adopcyją nowi właściciele podpisali?

Cieszę się, że Nana wreszcie ma swoje miejsce, zwłaszcza po tym co przeszła.
MaDi, jak będziesz miała jakieś wieści z jej nowego domu, to pisz:)
I dzięki za opiekę nad nią i przekazywanie mi info na bieżąco;)

Posted

Ba umowa podpisana i to jak zawsze w dwóch egzemplarzach;)
Odwiedzę ją ale za jakiś czas aby nie robić jej mętliku w głowie w końcu trochę ze sobą spędziłyśmy...
Co ciekawe Pan prawdopodobnie będzie się odzywał za jakiś czas aby adoptować jakiegoś łobuza co straszy:evil_lol: