bico Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 MaDi napisał(a): Co ciekawe Pan prawdopodobnie będzie się odzywał za jakiś czas aby adoptować jakiegoś łobuza co straszy:evil_lol: Może się Bambu lub Szarink zgodzą by trochę kogoś postraszyć od czasu do czasu:evil_lol::D choć w LSOZ to same grzeczne przytulaki, a nie "straszaki" są:cool3: są jakieś wieści z DS Nany? ciekawe jak się ona miewa i jak się sprawuje? MaDi, jak wszystko u Nany ok, to może i tytuł wątku zmienić..? Quote
MaDi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 bico napisał(a):Może się Bambu lub Szarink zgodzą by trochę kogoś postraszyć od czasu do czasu:evil_lol::D choć w LSOZ to same grzeczne przytulaki, a nie "straszaki" są:cool3: są jakieś wieści z DS Nany? ciekawe jak się ona miewa i jak się sprawuje? MaDi, jak wszystko u Nany ok, to może i tytuł wątku zmienić..? U Nany wszystko ok, tytuł niech zostanie przecież mamy jeszcze strachulca Gacka. Quote
Kocurek Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nanusiu mam nadzieje,ze jestes szczesliwa w swoim domku,a Gacus biedny pewno nadal czeka...?:( Quote
MaDi Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Kocurek']Nanusiu mam nadzieje,ze jestes szczesliwa w swoim domku,a Gacus biedny pewno nadal czeka...?:([/QUOTE] Wciąż czeka :( Quote
bico Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='MaDi']U Nany wszystko ok, tytuł niech zostanie przecież mamy jeszcze strachulca Gacka.[/QUOTE] jak on jest taki strachliwy, to zupełnie nie wiem jak mu dom skombinować:( drugi taki ds jak dla Zuzki to się może już nie trafić:( Quote
MaDi Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='bico']jak on jest taki strachliwy, to zupełnie nie wiem jak mu dom skombinować:( drugi taki ds jak dla Zuzki to się może już nie trafić:([/QUOTE] Z naszego ośrodka nikt go nie wyrzuci;) W sumie dobrze wyszło,że trafił tam awaryjnie. Quote
muzzy Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 A na mailu od paru sekund masz zdjęcia, m.in. Gacka z wczoraj :) Quote
MaDi Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Myślisz,że inni też chcą zobaczyć:razz::diabloti:? Quote
muzzy Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='MaDi']Myślisz,że inni też chcą zobaczyć:razz::diabloti:?[/QUOTE] A myślisz, że Gacek chciałby się innym pokazać? :D Quote
MaDi Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='muzzy']A myślisz, że Gacek chciałby się innym pokazać? :D[/QUOTE] Zależy czyj:evil_lol: Quote
MaDi Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Widzieliście kiedyś polującego Gacka?:cool3: Quote
MaDi Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 To rogz i sponiewierana apaszka "szukam domu".;) Quote
Kocurek Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Gacusiu,a Ty nadal psinko bez domku...:(? Quote
MaDi Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Kocurek napisał(a):Gacusiu,a Ty nadal psinko bez domku...:(? A no bez domku... Pogodziliśmy się z faktem,że już pewnie zostanie. Quote
MaDi Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Gacek nieco się ośmielił, byłam u niego w sobotę i nawet musnęłam go koniuszkami palców:) Quote
Kocurek Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Wow....to fajnie,niech sie chlopak robi bardziej smielszy...:) Quote
bico Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 wiadomo coś co tam u Nany w ds? oby było wszystko dobrze u niej:happy1: Gacula, jak sądzę, dalej w osodku LSOZ? Quote
MaDi Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 bico napisał(a):wiadomo coś co tam u Nany w ds? oby było wszystko dobrze u niej:happy1: Gacula, jak sądzę, dalej w osodku LSOZ? Nana ma się dobrze.Tak ciągle u nas kibluje:) Quote
Recommended Posts