MaDi Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Imageshack odmawia mi posłuszeństwa(i to od jakiegoś czasu) jak możesz wrzuć Nanę i Bmbusa. Lepiej zostaw ją dla siebie;) Quote
Iljova Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 ??? Hmm...zastanawiam się kto tu szuka domu psiaki ??? ;-) Czy dogomaniacy ??? ;-) Komu tu w końcu potrzebne DT ? ;-) Cudowne zdjęcie :-) Quote
MaDi Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Iljova napisał(a):??? Hmm...zastanawiam się kto tu szuka domu psiaki ??? ;-) Czy dogomaniacy ??? ;-) Komu tu w końcu potrzebne DT ? ;-) Cudowne zdjęcie :-) Zabierając psiaki można się samemu wkopać w problemy;) Quote
bico Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 MaDi napisał(a):Dziękuję, pamiętaj że Dt na Ciebie czeka póki mnie nie wywalą z domu;) Mam kilka nowych zdjęć Nany postaram się później wrzucić. Gacek wciąż bardzo boi się człowieka. ...że mnie wywalą, to jest raczej więcej niż pewne...jak tylko odkryją co ja tutaj na dogo wyprawiam...:oops::roll: ...ale na razie, póki co, tajniaczę się...:evil_lol: Gacula wygląda mi na takiego przytulaka, a tu proszę jednak się boi...:-( Nanka, jak ładnie wygląda:lol: Quote
MaDi Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Bardzo się boi ale ma swojego kolegę Pana który pracuje na terenie gdzie jest Gacuś codziennie dostaje od niego kanapkę z pasztetem. Quote
muzzy Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 bico napisał(a):...że mnie wywalą, to jest raczej więcej niż pewne...jak tylko odkryją co ja tutaj na dogo wyprawiam...:oops::roll: W razie czego też masz fajną piwnicę ;) Quote
bico Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 MaDi napisał(a):Bardzo się boi ale ma swojego kolegę Pana który pracuje na terenie gdzie jest Gacuś codziennie dostaje od niego kanapkę z pasztetem. A może ten Pan zechciał by zostać Panem Gacka już na stałe...?:cool3: Muzzy, "udomowiona" piwnica jest fajna, ale niestety nie moja, bo gdyby moja była to by tam powstał BDT:evil_lol: Zrobiłam przelew za sterylkę i kastarację. Quote
MaDi Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 bico napisał(a):A może ten Pan zechciał by zostać Panem Gacka już na stałe...?:cool3: Muzzy, "udomowiona" piwnica jest fajna, ale niestety nie moja, bo gdyby moja była to by tam powstał BDT:evil_lol: Zrobiłam przelew za sterylkę i kastarację. Wspomniany Pan niestety nie ma warunków tym bardziej,że Gacula boi się wielu rzeczy. Dziękuje za przelew. Quote
Kocurek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 I ja przywedrowalam do Gacka i Nany...Na wiele sie nie przydam... Wspomoge grosikiem w sierpniu.... Quote
bico Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 MaDi napisał(a):Bico wpłata dotarła. Fajnie. Dzięki za info:) Co u psiaków? Quote
MaDi Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Nana kwitnie a Gacek jak to on siedzi sobie przestraszony chyba,że odwiedzi go jego koleżanka rezydentka. Wciąż ani jednego telefonu. Quote
muzzy Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 MaDi napisał(a):Gacek jak to on siedzi sobie przestraszony chyba,że odwiedzi go jego koleżanka rezydentka. Dogadują się z grubaską? :) Quote
MaDi Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 muzzy napisał(a):Dogadują się z grubaską? :) Masz na myśli loszkę Sarę?;) On ją wręcz kocha. Quote
muzzy Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 MaDi napisał(a):Masz na myśli loszkę Sarę?;) On ją wręcz kocha. To super, dzięki temu pewnie nie tęskni za Naną. Quote
MaDi Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 muzzy napisał(a):To super, dzięki temu pewnie nie tęskni za Naną. Nana za nim na pewno nie tęskni i dalej szczeka na cały głos;) Odpocznie sobie chociaż od niej. Quote
MaDi Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Hop do góry. Czy może ktoś porobić nowe ogłoszenia? Quote
bico Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Poszukam w najbliższych dniach bazarku ogłoszeniowego, to znowu im zamówię ogłoszenia, może teksty trochę zmodyfikuję, żeby coś innego, nowego dodać. Pewnie są jakieś nowe koszty utrzymania psiaków? Ile to łącznie wynosi za oba? Quote
Recommended Posts