Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ladySwallow napisał(a):
Jest miejsce w hotelu, na razie jadą tam oba - MaDi udało się uzgodnić cenę 300 zł + karma od sztuki - pilnie zbieramy deklaracje!

Święte słowa.

Posted

winter7 napisał(a):
Czy deklaracje należy wpłacać na konto lsoz? Czy macie jakieś prywatne konto? Np. to z cegiełek na allegro?

Wpłaty proszę kierować na konto z pierwszego postu;)

Posted

wczoraj napisałam tu dłuższą wypowiedź ale dogo się zawiesiło i wszystko wcięło:mad:

co to za hotel w tym Chełmie? Opiekuna będzie coś pisać o psiakach na forum? Są tam jeszcze inne psy z dogo? No i najważniejsze - czy została zawarta umowa o hotelowanie między LSOZ a tym hotelem?

...skoro Zuzka już w swoim nowym ds, to mam nadzieję, że dobrze się u niej wszystko ułoży i już tam szczęściwie zostanie:modla: mogę miesięcznie wpłacać na hotelowanie obu tych psiaków 200 zł.

Jeszcze się upewniam - 300 zł za miesiąc + karma to cena za jednego psa? Oba to 600 zł + karma? Mnie humaniście, to trzeba tak łopatologicznie tłumaczyć:oops::evil_lol:

Posted

W hotelu była Evita, sunia od bianki0 - to mogę powiedzieć sama, bo wiem. I w sumie to jest 600 zł + karma, czyli 300 zł za jednego. Czyli bardzo, bardzo pilnie szukamy nowych domów. MaDi, daj jak najwięcej info, porobię im ogłoszenia.

Posted

poczekamy na więcej wieści o psach od MaDi i jeśli lady możesz, to napisz im fajny tekst ogłoszeniowy, bo ja mam dla naszej parki zarezerwowane po pakiecie 80 ogłoszeń na bazarku:)