Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam dzisiaj zaproszenie na FB do udziału w wydarzeniu o tych psiakach tam nie oglądałam tych zdjęć, ale tu wchodząc na watek zobaczyłam nie mogłam zatrzymać się żeby6 je obejrzeć, nie dałam rady, łzy płyneły i płynęły.....

Ja narazie nie jestem w stanie obejrzeć tych zdjęć po tym co przeczytałam, to mi już tak wiele powiedziało. Przeraża mnie coraz bardziej to w jakie potwory zmienia się coraz wiecej ludzi. Dziś zadałam sobie pytanie czy to kolejny stopień ewolucji człowieka, czy tak to ma wyglądać ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Mam nadzieję że jednak nie, że dobrzy, prawdziwi ludzie nie ulegną nigdy tej przemianiei że coś będzie ich chronić

Posted

[quote name='Merys']Ludzie dopytuja sie o allegro dla tych bid. Dalby ktos rade zalozyc?[/QUOTE]
Może mi ktoś pomóc w tym temacie? Jest konto fundacyjne, kto zrobi szablon?

Posted

[quote name='bico']A ta rana to skutek zagłodzenia, odleżyna czy poparzenie?

Jak już sunia się podtuczy,to trzeba im sesje foto zrobić;)[/QUOTE]
Wg. lekarzy to odleżyna na skutek zagłodzenia,plus jest taki,że jest dużo mniejsza:)

Posted

[quote name='Iljova']allegro to wiem że super robi Selenga , był ktoś jeszcze ale nie pamiętam kto[/QUOTE]
Niestety jest bardzo zapracowana i pomagała mi ostatnio przy innych psiakach, aż głupio mi prosić:oops: Możesz się tym zająć i podpytać kogo tylko się da?

Posted

[quote name='Iljova']Muszę poszukać watkach na których bywam.Jak znajdę to dam znać[/QUOTE]
Super, allegro bardzo się przyda.

Posted

[quote name='MaDi']Niestety jest bardzo zapracowana i pomagała mi ostatnio przy innych psiakach, aż głupio mi prosić:oops: Możesz się tym zająć i podpytać kogo tylko się da?[/QUOTE]
MaDi, zrobię im allegro. Isadora7 robi też super allegro, ale ona chyba jeszcze bardziej zarobiona niż ja, bo ona pracuje u kogoś a ja u siebie :)
Miałam Cię wcześniej pytać czy potrzebne allegro dla tych biedaków, ale trochę te świąteczne dni namieszały i awaria klawiatury.

Posted

Ja własnie szukałam kogoś i znalazłam kaja555, ale jeśli Ty Selenga dasz radę zrobić to będziemy bardzo wdzięczne, a to dla Ciebie za wszystkie wspaniałe allegra

Posted

[quote name='Selenga']MaDi, zrobię im allegro. Isadora7 robi też super allegro, ale ona chyba jeszcze bardziej zarobiona niż ja, bo ona pracuje u kogoś a ja u siebie :)
Miałam Cię wcześniej pytać czy potrzebne allegro dla tych biedaków, ale trochę te świąteczne dni namieszały i awaria klawiatury.[/QUOTE]
:smilecol:

Posted

[quote name='muzzy']Trzecią :)[/QUOTE]

Tak, bo chodzi o fotki Nany takiej troszkę...podtuczonej...bo takiego "szkieletorka" to większość ludzi niestety nie będzie chciała adoptować:-(