Merys Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ludzie dopytuja sie o allegro dla tych bid. Dalby ktos rade zalozyc? Quote
bico Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 A ta rana to skutek zagłodzenia, odleżyna czy poparzenie? Jak już sunia się podtuczy,to trzeba im sesje foto zrobić;) Quote
muzzy Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='bico']Jak już sunia się podtuczy,to trzeba im sesje foto zrobić;)[/QUOTE] Trzecią :) Quote
Iljova Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 dostałam dzisiaj zaproszenie na FB do udziału w wydarzeniu o tych psiakach tam nie oglądałam tych zdjęć, ale tu wchodząc na watek zobaczyłam nie mogłam zatrzymać się żeby6 je obejrzeć, nie dałam rady, łzy płyneły i płynęły..... ***************************************************************** Ja narazie nie jestem w stanie obejrzeć tych zdjęć po tym co przeczytałam, to mi już tak wiele powiedziało. Przeraża mnie coraz bardziej to w jakie potwory zmienia się coraz wiecej ludzi. Dziś zadałam sobie pytanie czy to kolejny stopień ewolucji człowieka, czy tak to ma wyglądać ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Mam nadzieję że jednak nie, że dobrzy, prawdziwi ludzie nie ulegną nigdy tej przemianiei że coś będzie ich chronić Quote
MaDi Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Merys']Ludzie dopytuja sie o allegro dla tych bid. Dalby ktos rade zalozyc?[/QUOTE] Może mi ktoś pomóc w tym temacie? Jest konto fundacyjne, kto zrobi szablon? Quote
MaDi Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='bico']A ta rana to skutek zagłodzenia, odleżyna czy poparzenie? Jak już sunia się podtuczy,to trzeba im sesje foto zrobić;)[/QUOTE] Wg. lekarzy to odleżyna na skutek zagłodzenia,plus jest taki,że jest dużo mniejsza:) Quote
Iljova Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 allegro to wiem że super robi Selenga , był ktoś jeszcze ale nie pamiętam kto Quote
MaDi Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Iljova']allegro to wiem że super robi Selenga , był ktoś jeszcze ale nie pamiętam kto[/QUOTE] Niestety jest bardzo zapracowana i pomagała mi ostatnio przy innych psiakach, aż głupio mi prosić:oops: Możesz się tym zająć i podpytać kogo tylko się da? Quote
Iljova Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Muszę poszukać watkach na których bywam.Jak znajdę to dam znać Quote
MaDi Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Iljova']Muszę poszukać watkach na których bywam.Jak znajdę to dam znać[/QUOTE] Super, allegro bardzo się przyda. Quote
Selenga Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='MaDi']Niestety jest bardzo zapracowana i pomagała mi ostatnio przy innych psiakach, aż głupio mi prosić:oops: Możesz się tym zająć i podpytać kogo tylko się da?[/QUOTE] MaDi, zrobię im allegro. Isadora7 robi też super allegro, ale ona chyba jeszcze bardziej zarobiona niż ja, bo ona pracuje u kogoś a ja u siebie :) Miałam Cię wcześniej pytać czy potrzebne allegro dla tych biedaków, ale trochę te świąteczne dni namieszały i awaria klawiatury. Quote
Iljova Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ja własnie szukałam kogoś i znalazłam kaja555, ale jeśli Ty Selenga dasz radę zrobić to będziemy bardzo wdzięczne, a to dla Ciebie za wszystkie wspaniałe allegra Quote
MaDi Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Selenga']MaDi, zrobię im allegro. Isadora7 robi też super allegro, ale ona chyba jeszcze bardziej zarobiona niż ja, bo ona pracuje u kogoś a ja u siebie :) Miałam Cię wcześniej pytać czy potrzebne allegro dla tych biedaków, ale trochę te świąteczne dni namieszały i awaria klawiatury.[/QUOTE] :smilecol: Quote
MaDi Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='elizl/']Mogę podnieść :)[/QUOTE] Zapraszamy częściej;) Quote
bico Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='muzzy']Trzecią :)[/QUOTE] Tak, bo chodzi o fotki Nany takiej troszkę...podtuczonej...bo takiego "szkieletorka" to większość ludzi niestety nie będzie chciała adoptować:-( Quote
MaDi Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Iljova']Jak tam psiaki?[/QUOTE] Bardzo dobrze. Quote
Recommended Posts