Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Adzia&Senka napisał(a):
Ewcia Chrzanów w woj. małopolskim bodajże, to jest na trasie pomiędzy Katowicami a Krakowem.

Adzia wysłałam Rafałowi link gdzie założyć wątek - trzeba napisać parę słow o psiaku, bedziemy szukać ja postaram się w mairę możliwości coś szukać, ale wątek i fota to priorytet dział psy w potrzebie - psy znalezione

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yewcia1']Adzia wysłałam Rafałowi link gdzie założyć wątek - trzeba napisać parę słow o psiaku, bedziemy szukać ja postaram się w mairę możliwości coś szukać, ale wątek i fota to priorytet dział psy w potrzebie - psy znalezione

Ewcia założyłam wątek o suni - mam nadzieje, że dobrze to zrobiłam.

Oto link:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3012936#post3012936

Ps. I gdybyś mogła tam jakoś powiększyć foto suni, bo ja niestety nie potrafię to byłabym wdzięczna:)

Posted

[quote name='yewcia1']Adzia wysłałam Rafałowi link gdzie założyć wątek - trzeba napisać parę słow o psiaku, bedziemy szukać ja postaram się w mairę możliwości coś szukać, ale wątek i fota to priorytet dział psy w potrzebie - psy znalezione

Ewcia założyłam wątek o suni - mam nadzieje, że dobrze to zrobiłam.

Oto link:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3012936#post3012936

Ps. Igdybyś Ewuniu mogła powiększyć to zdjecie suni byłabym bardzo wdzięczna - ja niestety tego nie potrafię zrobić.

Posted

[quote name='AnkaG']Wróciłam do żywych po zakuwaniu do egzaminu. Teraz jestem Samodzielny księgowy - bilansista. Zdałam na 5. :eviltong:

Adzia to typowe objawy ciąży urojonej. Przy lekkich objawach mój wet nic nie zalecał. Ta jak pisały dziewczyny: dużo ruchu i ZERO głaskania po cyckach.

A to zdjęcie Nuki z dzisiaj.

Aniu gratulacje :smilecol: :smilecol:

I z powodu egzaminu :multi: oraz sliczej Nuki - trafiła w najlepsze ręce :loveu:

Posted

Wybaczcie, że ostatnio nic nie piszę o Sence, ale teraz sprawa Megi zaprząta mi głowę.

U Senki wszystko w porządku i ma się dobrze. Laktacji już nie ma, tzn. pani weterynarz powiedziała, że sama zanikła więc żadne hormony nie były całe szczęście potrzebne :) ufff

Senka rośnie jak na drożdzach :-D i wybrzydza z jedzeniem :PPP Nie chce za bardzo jeść ani suchej, ani specjalnych kiełbas dla psów, jeszcze jakoś przejdą puszki z puriny, ale to też nie zawsze :) Senka najbardziej gustuje w domowym jedzonku :) Dziś np. ukradła babci budyń waniliowy !! Tak budyń ;) nie wspomnę o tym, że kiedyś jej nos przymarznie do lodówki od tego wąchania ;) hihihi

Wypija wszystko co jest w szklankach czy kubkach pozostawione na stole bez uwagi :)

Ostatnio nawet dobrała się do orzeszków ziemnych (nie wspomnę już o bananach).

Co ja mam robić, żeby Sabek nie był taki zdziwiaczały ? ;) hihihi

• 2 weeks later...
Posted

A tu jeszcze jedna seria zdjęć – rasowy leniwiec :evil_lol:

Moje kochana mordka :loveu:

A tu trochę zimy, żeby nie było, że u nas tylko wiosna i wiosna :lol:

Tylko nie wiem, czemu te zdjęcia są takie ciemne jak były robione około godziny 14 – stej . . . . :roll:

Bój się kocie i zwiewiaj co sił w łapach . . . :scared:

Bo Senek już Cie wypatrzył . . . . :painting:

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

Oki na dziś już tyle. Kutro kolejan porcja zdjęć :) Mało piszę, bo czasu niewiele, ale myślę, że po zdjeciach widać, ze wszystko u nas w porządku :) Myślę, ze jutro pojawi się notka od Rafała (chyba, że zapomni to ja to zrobię) o dzisiejszych wyczynach Senki :) Dziś Senka została spuszczona po raz pierwszy ze smyczy :) ale szczegóły jutro :) Papatki!

Posted

:diabloti:
A wiec przyszedl czas zebym napisal jak nam minal weekend z Seniakiem vel Saba Po przyjezdzie nasz Seniak zlecial prawie na sam dol zeby nas przywitac,podkreslic tu trzeba ze Sena doslownie latala po schodach a ze ma juz dosyc duze tyly to fajnie zawijala na zakretach :cool3:
Gdy juz weszlismy do gory, Sena oczywiscie chciala zobaczyc co jest w reklamowkach :evil_lol: :hihi: wciaz latajac miedzy Agnieszka a mna z predkoscia swiatla do tego probowala tarzac sie po podlodze i lapac za buty.
Wieczor minal na mizianiu z Sena, ktora pozniej juz tylko spala i pierdziala na lozku.:p
Kulminacja zabaw z Sena przypadla na niedziele razem z Sena wariowalismy na podlodze tarmoszenie gryzienie, bicie lapami wariacji nie bylo konca....w pewnym momencie nawet dostalem ochrzan od Agnieszki ze zamiast siedziec z nia bawie sie z Sena :razz: :diabloti: hihi
Po obiedzie postanowilismy ze pojedziemy na spacera z Sena na boisko. Oczywiscie Sena bardzo ucieszona ze bedzie jechac autem :) jak tylko weszla do tylu odrazu chciala zwiedzic przednie siedzenia co nam troche utrudnilo wsiadanie :cool1:
Juz na boisku :) Agnieszka spokojnie chodzila na poczatku z Sena zeby ta zrobila kupe :) tak jakos w pewnym momencie Agnieszka puscila Sene do mnie bo bylem nie daleko :) :diabloti: :Dog_run: Sena jak wyrwala i dupa we mnie :) i juz zaczela sie tarzac i miziac :) wiec Agnieszka poleciala dalej a ja tym razem puscilem Sene w strone Agnieszki, prosze panstwa sprint na 100 metrow :) :Dog_run::Dog_run::Dog_run: Sena minela Agniesze, ktora juz zaczela sie bac ze Sena gdzies poleci, a Seniak zakrecila na pelnym gazie i leci do Agnieszki z jezorem na brodzie :) chlas Sena wbila sie Agnieszce w nogi :) co Agnieszka prawie nie poleciala na ziemie :) hihi kolejne 20 minut minelo nam na puszczaniu Senki miedzy nami :)
Niestety tym razem oboje zapomnielismy aparatu :) ale za tydzien postaramy sie zrobic duzo fotek Senki podczas latania :)
Pozdrawiam wszystkich czytajacych :)
Rafał:ghost_2: :iloveyou: Kocham Moje Perelki :)

• 3 weeks later...
Posted

Senka ma się dobrze i rośnie jak na drożdzach :-D Apetyt jej dopisuje :evil_lol:

Co dzień jest bardziej zadziorna :evil_lol: Zaczepia, gryzie, w nocy bije (łapkami), szczeka na martwą naturę (czasem też zdarza jej się i na inne psiaki ;) ) i o wo góle rozrabia dziewczę moje :)

Osttanio Seniak przechodzi spóżniony etap gryzienia - kapci, zabawek, właścicieli :evil_lol: Tak, tak biedny hpcio (Senki "dziecko" - maskotek z którym śpi) jest juz jednonogim inwalidą :(

Teraz strasznie się kudłaczy i sierść jest dosłownie wszędzie ! Koszmar!

JAkiś tydzień temu Senka wymiotowała jakąś białą pianą, trwało to pół nocy i pół dnia, ale na szczęście jej szybko przeszło i już jest oki :-D

Nie pisałam tak długo, bo wiadomo brak wolnego czasu, no i były kłopoty . . . Pamiętacie Areska - pieska mojego kuzyna - stary wilczur,który chciał zeżreć moją Senę? Bardzo długo chorował, strasznie cierpiał i cudem przeżył. Podejrzewano nowotwora jelita grubego, ale po badaniach wyszło, że to zapalenie otrzewnej i teraz Aresek zdrowieje :) Wciąż chłopak jest na diecie, ale już bez kroplówek :-D Ale teraz już wszystko jest w porządku i wszyscy odetchnęli z ulgą :multi:

Niebawem wkleję nowe zdjęcie mojego grubaska, jak tylko znajdę wolną chwilkę :lol:

Ps. Justynka będziesz w sobotę w Uciechowie?

Posted

Wieczorem wkleję fotki Seniaka :)

Ps. Na 99% szykuje się wizyta w sobotę, ale to wszystko zależy jeszcze od :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Rafała :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Adzia&Senka napisał(a):
Wieczorem wkleję fotki Seniaka :)

Ps. Na 99% szykuje się wizyta w sobotę, ale to wszystko zależy jeszcze od :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Rafała :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

zcvekamy na foty na pewno nie szczupłej Senki :evil_lol:

Posted

Oto moja maleńka dziewczynka w pełnej krasie :) Dziś była 3 godziny sama w domu i tak naprawdę jedyne co zrobiła przez ten czas to tylko zdemontowała rurę od odkurzacza, ale na szczęście jej nie pożarła ;)