justynavege Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Adzia skąd Ty dla Senki ten śnieg wzięłąś :) Quote
yewcia1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dziękujemy za foteczki:loveu: I czekamy na opowieści sylwestrowo - noworoczne:lol: Quote
justynavege Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Adzia pewnie w szkole ;) jak wróci moze opowie :) Quote
Adzia&Senka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dziewczynki jutro już wszystko napiszę, bo strasznie zalatana jestem teraz a do tego sie rozchorowałam . . . . .:roll: Quote
yewcia1 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Adzia&Senka napisał(a):Dziewczynki jutro już wszystko napiszę, bo strasznie zalatana jestem teraz a do tego sie rozchorowałam . . . . .:roll: Życzymy dużo zdrowia dla dziewczynek. I czekamy na relacje:eviltong: Quote
Adzia&Senka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Kochane - oto fotki Seniaka :) Początek jest noworoczny, reszta dzisiejsza :) Życzę miłego oglądania :loveu: pies przy stole . . . . . widział kto takie rzeczy?:eviltong: A tu Seniaczek z babinką :loveu: Quote
Adzia&Senka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Więc od czego by tu zacząć . . . Senka jak narazie grzeczniutka :) Od momentu zdewastowania choinki - nie zdążyła nic narozrabiać :lol: hihi Teraz trochę jestem przeziębiona i boję się, żeby sunia się nie zaraziła ode mnie, ale mogę sobie mówić, a Seniak swoje wie najlepiej ;) Dziś w nocy - tłumaczę - Sena odejdź od Adzi, nie przytulaj się do mnie, bo jestem chora. Co na to Sena? Popatrzyła na mnie i . . . .położyła głowę na moje ramię, a po chwili zaczęła dmuchać mi w szyję . . . .:lol: Uparta - ciekawe po kim to ma? :-D Po Sylwestrze miała małe zawirowania - nie chciała jeść, ciągle tylko piła i spała. W ogóle była jakś taka ospała . . . Ale po 2 dniach znów była "swoja" :) Myślę, że to po tych tabletkach co miała na uspokojenie. Jeszcze przez jakieś 3-4 dni po Nowym Roku miałam problemy z wyprowadzaniem jej na spacer, bo się bała po tych petardach, ale teraz już ochoczo wychodzi na spacerek :) A rano jak idziemy to Seniak normalnie biegnie w podskokach cały czas patrząc na mnie i poskakując jak królik :painting: :Dog_run: Quote
yewcia1 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Adzia piękna ta Twoja panna I siedzi jak pies na wystawie:eviltong: A tutaj najsłodsza pościelowa Senka Quote
Adzia&Senka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Śmiać mi się chce Ewuniu jak Senka tak siada :) A że piękna to wiem - w końcu to moja Kochana Dziewczyna :loveu: Quote
Kitka20 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Andzia super piesek super pozy hehe moja to lubi w dziwnych pozach ale spać :lol: Quote
yewcia1 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Adzia&Senka napisał(a): Śmiać mi się chce Ewuniu jak Senka tak siada :) A że piękna to wiem - w końcu to moja Kochana Dziewczyna :loveu: Ale na tej fotce widać, że Senki doopka ciężka no i brzusio zachodowany;) Quote
Adzia&Senka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :loveu: Hihi a dzisiaj wieczorkiem Senka miała wieczorek zapoznawczy z pewnym przystojnym jegomosciem ;) :loveu: hihi Tak dokładnie randka w ciemno Quote
AnkaG Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Janiczka Bunia jedzie jutro do domku do Wrocławia. :razz: Quote
yewcia1 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Adzia&Senka napisał(a)::loveu: Hihi a dzisiaj wieczorkiem Senka miała wieczorek zapoznawczy z pewnym przystojnym jegomosciem ;) :loveu: hihi Tak dokładnie randka w ciemno A co to za kawaler, proszę tu szybko mówić:eviltong: Quote
justynavege Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 no ładnie Senka na podryw wyruszyła :evil_lol: Quote
Adzia&Senka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 No więc, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości wyjaśniam, iż Seniaczek 2 dni temu wojował z .... drugim Seniaczkiem w wersji męskiej :evil_lol: Normalnie 2 boksery - kropla w kroplę podobne do siebie - jak bliżniaki normalnie :lol: Oczywiście nic między nimi nie było poza niespożytą energią i szaleństwem do potęgi :-D Nigdy nie widziałam tak zwariowanej Senki jak wówczas na wieczornym spacerku . Oczywiście na Maciusia (ten przystojniak, co zawrócił w głowie mojej dziewczynie) i jego panią natknęłam się przypadkiem. Pani nie jest stąd, tzn z mojej ulicy, tylko przyjeżdża tu do teściów w odwiedziny, więc niewykluczone, że Maciuś i Senka jeszcze się kiedyś spotkają:loveu: A dziś na spacerku zawróciła w głowie jednemu . . . .jamnikowi :Dog_run: hihi Co ja mam z tą dziewczyną to nie sposób wyliczyć :cool3: Za chwilkę wkleję też kilka nowych zdjątek :lol: Quote
justynavege Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Adzia wspaniale ze Senka zyskuje nowych przyjaciól :) wymyziaj ją ode mnie :) ech........ jeszcze neidawno Senka tak słaba zaglodzona prawie na śmierc a teraz taka szczesliwa :) Adziu dziękuje :loveu: Quote
Adzia&Senka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 justynavege napisał(a):Adzia wspaniale ze Senka zyskuje nowych przyjaciól :) wymyziaj ją ode mnie :) ech........ jeszcze neidawno Senka tak słaba zaglodzona prawie na śmierc a teraz taka szczesliwa :) Adziu dziękuje :loveu: Justynko - mizianko masz gwarantowane :) Strasznie się cieszę, ze Senka jest z nami :loveu: nie wyobrażam sobie bez niej życia :loveu: :loveu: :loveu: To my dziękujemy, że możemy być razem :loveu: Quote
Adzia&Senka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 A, mam problemy ze stronką, z której zawsze wklejam Wam fotki, więc wkleję je dopiero jutro :) Zobaczycie - może troszkę niewyraźnie - jak Sena wariowała dziś na spacerze i skakała do góry jak królik :evil_lol: Trzymajcie się cieplutko :sleep2: Quote
justynavege Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Adzia to ja dziękuje :oops: Tobie za cierpliwość wobec Senki za to ze dałąś jej prawdziwy dom :) Quote
AnkaG Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Zwariowana Senka. Czekam na fotki. A avatarek super. :loveu: Quote
yewcia1 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Super, że dziewczyna ma nowych kolegów i, że nie rozrabia już jak pijany zając w kapuście:evil_lol: Quote
Recommended Posts