yewcia1 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Ps. Justynka - wprawdzie Senka nie nosi juz majtorek, ale specjalnie dla Ciebie na dniach wkleję fotko Senki w różowych majtorkach :loveu: hihi Senka bedzie miała sesję do Playboya:loveu: Quote
justynavege Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Adzia :) rety bedziesz jak Bruce Lee po drapaniu przez :crazyeye: Senkę...... :crazyeye: ale znasz boksie ........... to jest zwariowany temperament :evil_lol: Quote
Adzia&Senka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Witajcie :) Dziś niestety, ale nie napiszę ani pół słowa dobrego o Sence . . . .:-( Jeste na nią wścieklą, zła - nie to mało powiedziane . . . . :-( Przepraszam, ale muszę wyładować swoją złość :mad: :-( Dziś Sena przeszła sama siebie,normalnie brak mi na nia już słów . . . . Co zrobiła pytacie?? A, więc . . . .. . ZEŻARŁA MOJĄ PAPUGĘ!!! :-( :-( :-( Nie wiem co jej przeszkadzało to biedne stworzenie. Od 13 lat trzymałam w domu papugi, "przewinęło" się ich u mnie dziesiątki, a ta bidę miałam już dobre 6 lat. Kasia, bo tak się nazywała papuzka była już starowinką, całe swoje życie spędziła w spokoju, a tu na koniec taka śmierć - przez pożarcie!! . . . . . . Ech . . . . Smutno mi z tego powodu jak cholera (przepraszam za słowo) Po moim ptaszku zostały tylko pióra i kilka zdjęć. Mam nadzieję, że się nie obrazicie jak 2 z nich tu wkleję na pamiątkę? pa pa Kasiu Quote
AnkaG Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Och Senka coś ty ZROBIŁA !!! To Adzia do ciebie z otwartym sercem i miłością a ty ..... :pissed: Quote
Adzia&Senka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Nie wiem jak ona tak mogła . . .. Żeby to jeszcze jakiś kot zrobił - ale pies?? Zwłaszcza, że raczej zgodnie żyły ze sobą . Ech, trudno jakos to będzie. Quote
justynavege Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Senka dlaczego :-( Kasiu (*) Quote
yewcia1 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 justynavege napisał(a):Senka dlaczego :-( Kasiu (*) Oj Senka strasznie narozrabialaś dziś:-( Quote
AgaiTheta Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Nie dobre te źwieziaki bywają, coś szczypnie coś zaświta i robią takie bebe rzeczy. Trzymajcie się!!! ..... [*]........dla Kasi :( Quote
justynavege Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Adzia jak idzie szkolenie Senki????????? Quote
Adzia&Senka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 justynavege napisał(a):Adzia jak idzie szkolenie Senki????????? Oj mozolnie Justynko . . . . Ale jeden sukces - nic dzisiaj nie wyżebrała ode mnie! :lol: Ale dziś już zmiękłam i po wczorajszym zdarzeniu przytuliłam ją dzisiaj z rana. Od wczoraj omijała mnie szerokim łukiem, tak jakby chciała podejść i się przytulić, ale bała się, bo nie wiedziała jaka będzie moja reakcja :roll: Dziś tak rano krążyła i krążyła koło mnie w końcu powiedziałam - no chodź pańcia cię przytuli - i podeszła do mnie wtulając mordziaka :lol: Ps. Mam nowe fotki, z dzisiaj. Quote
justynavege Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Adzia słonko czeakmy na fotki :loveu: I nie daj się :) Ty jesteś pańcią i Ty ustalasz zasady a jak wchodzenie do domku? Ktora z Was wchodzi pierwsza? :) Mam nadzieję że TY :)))))))))) Trzymam kciuki za naukę Senki :)))))))))))) Quote
zdrojka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ależ ona pięknie w tych czerwonych szeleczkach wygląda! Quote
justynavege Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Adzia fotki przecudne :) a jak idzie Ci szkolenie Senki?? oj na kanapie znów rozpieszczanko :evil_lol: Quote
Adzia&Senka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Cieszę się, że zdjęcia się Wam podobają,a le to niestety nie ja je robiłam i nie mi się należą podziękowania. Ale mimo to dziękuję :lol: Quote
justynavege Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Adzia więc podziękuj fotografowi :) Quote
yewcia1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Adzia - z mordki to nasza Senka kochana ale dupeczkę to ona ma już hmmm, jak krówka to jeszcze nie, ale maselniczkę i inne smaki musisz chyba pochować, bo na łóżko to ona się już niedługo nie zmieści:evil_lol: Pan Fotograf nasz kochany - zrobił nam super prezencki tymi fotami, a Adzia tym, że jes wstawiła;) Dziękujemy Quote
Rafał_inz Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Zdjecia zamieszam na prosbe Agnieszki. :roll: Quote
yewcia1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 oj chyba było ciężko kluskę na kolanka zabrać?:loveu: Dziękujemy bardzo za śliczne fotki;) Quote
Adzia&Senka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 A dziś Senka była u weta :) w końcu nadeszła chwila na odrobaczanie :) zero problemów ze zjedzeniem tabletki, nawet obyło się bez trików typu ukrywanie tabletki w kiełbasie ;) normalnie i grzecznie zjadła tableteczki :) przy okazji wetka obejrzała uszka Senki i powiedziała, że wszystko super :multi: to teraz mamy się pokazać przed sylwestrem po tabletki na uspokojenie. Quote
AnkaG Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 W rękach odpowiedzialnego, mądrego właściciela pies jest zdrowy, szczęśliwy no i gruuuby. :cool3: To dla Adzi za właściwą opiekę nad psem: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Adzia&Senka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 AnkaG napisał(a):W rękach odpowiedzialnego, mądrego właściciela pies jest zdrowy, szczęśliwy no i gruuuby. :cool3: To dla Adzi za właściwą opiekę nad psem: :buzi: :buzi: :buzi: :oops: ojej bo się zawstydzam :oops: Quote
Recommended Posts