Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ps. Justynka - wprawdzie Senka nie nosi juz majtorek, ale specjalnie dla Ciebie na dniach wkleję fotko Senki w różowych majtorkach :loveu: hihi
Senka bedzie miała sesję do Playboya:loveu:

Posted

Witajcie :)
Dziś niestety, ale nie napiszę ani pół słowa dobrego o Sence . . . .:-( Jeste na nią wścieklą, zła - nie to mało powiedziane . . . . :-(

Przepraszam, ale muszę wyładować swoją złość :mad: :-(

Dziś Sena przeszła sama siebie,normalnie brak mi na nia już słów . . . .

Co zrobiła pytacie?? A, więc . . . .. . ZEŻARŁA MOJĄ PAPUGĘ!!! :-( :-( :-(

Nie wiem co jej przeszkadzało to biedne stworzenie. Od 13 lat trzymałam w domu papugi, "przewinęło" się ich u mnie dziesiątki, a ta bidę miałam już dobre 6 lat. Kasia, bo tak się nazywała papuzka była już starowinką, całe swoje życie spędziła w spokoju, a tu na koniec taka śmierć - przez pożarcie!! . . . . . .
Ech . . . . Smutno mi z tego powodu jak cholera (przepraszam za słowo)

Po moim ptaszku zostały tylko pióra i kilka zdjęć. Mam nadzieję, że się nie obrazicie jak 2 z nich tu wkleję na pamiątkę?

• pa pa Kasiu
  • Posted

justynavege napisał(a):
    Adzia jak idzie szkolenie Senki?????????

Oj mozolnie Justynko . . . . Ale jeden sukces - nic dzisiaj nie wyżebrała ode mnie! :lol: Ale dziś już zmiękłam i po wczorajszym zdarzeniu przytuliłam ją dzisiaj z rana. Od wczoraj omijała mnie szerokim łukiem, tak jakby chciała podejść i się przytulić, ale bała się, bo nie wiedziała jaka będzie moja reakcja :roll:
    Dziś tak rano krążyła i krążyła koło mnie w końcu powiedziałam - no chodź pańcia cię przytuli - i podeszła do mnie wtulając mordziaka :lol:
    Ps. Mam nowe fotki, z dzisiaj.

Posted

Adzia słonko czeakmy na fotki :loveu:
    I nie daj się :)
    Ty jesteś pańcią i Ty ustalasz zasady
    a jak wchodzenie do domku?
    Ktora z Was wchodzi pierwsza? :)
    Mam nadzieję że TY :))))))))))

Trzymam kciuki za naukę Senki :))))))))))))

Posted

Adzia - z mordki to nasza Senka kochana ale dupeczkę to ona ma już hmmm, jak krówka to jeszcze nie, ale maselniczkę i inne smaki musisz chyba pochować, bo na łóżko to ona się już niedługo nie zmieści:evil_lol:

Pan Fotograf nasz kochany - zrobił nam super prezencki tymi fotami, a Adzia tym, że jes wstawiła;)

Dziękujemy

Posted

A dziś Senka była u weta :) w końcu nadeszła chwila na odrobaczanie :) zero problemów ze zjedzeniem tabletki, nawet obyło się bez trików typu ukrywanie tabletki w kiełbasie ;) normalnie i grzecznie zjadła tableteczki :)

przy okazji wetka obejrzała uszka Senki i powiedziała, że wszystko super :multi: to teraz mamy się pokazać przed sylwestrem po tabletki na uspokojenie.

Posted

W rękach odpowiedzialnego, mądrego właściciela pies jest zdrowy, szczęśliwy no i gruuuby. :cool3:
    To dla Adzi za właściwą opiekę nad psem:

:buzi: :buzi: :buzi:

Posted

AnkaG napisał(a):
    W rękach odpowiedzialnego, mądrego właściciela pies jest zdrowy, szczęśliwy no i gruuuby. :cool3:
    To dla Adzi za właściwą opiekę nad psem:

:buzi: :buzi: :buzi:

:oops: ojej bo się zawstydzam :oops: