Adzia&Senka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ale z tej Seny to jest tchórz :-o wyszłyśmy przed chwilką na spacerek, ale że pada sobie deszczyk to Sena się zaparła na środku chodnika i ani kroku dalej :shake: ale jakoś udało mi się zaciagąć, żeby zrobiła sobie siusiu :roll: Quote
justynavege Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Tchórz zaraz :evil_lol: Po prostu cukrowa panienka ;) Miło popatrzeć jak Sence z Wami fajnie:) Quote
Adzia&Senka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 a tu mamy „wymuszacza – żebraka” :megagrin: Na dziś już definitywny koniec ze zdjęciami. Jutro rano wyślę resztę, a teraz idę oglądać taniec z gwiazdami :lol: :lol: :lol: Miłego wieczorka od nas dwóch :bye: :Dog_run: Quote
yewcia1 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Senka cudowna a w szeleczkach to już mucha nie siada ;-)A tu z fotki obok uśmiecha się ciotka justyna i ewka no i nasza Sasza Quote
justynavege Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Ewa nasza Saszka mzoe sie pochwalic w jakiejs galerii dogo? ma tyle ładnych fot Kochani zajrzyjcie tu psiak w ogromnej potrzebie mieszkał po sasiedzku z Senką ona juz w dom on zostal on nie mial tyle szczescia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31765 Quote
justynavege Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Ewa nasza Saszka mzoe sie pochwalic w jakiejs galerii dogo? ma tyle ładnych fot Kochani zajrzyjcie tu psiak w ogromnej potrzebie mieszkał po sasiedzku z Senką ona juz w dom on zostal on nie mial tyle szczescia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31765 Quote
Adzia&Senka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 W imieniu swoim i Senki dziękujemy za komplement odnośnie czerwnych szeleczek :lol: Quote
Adzia&Senka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Dzień dobry :lol: Tak jak obiecałam wstawiam kolejne fotki Senki. Przez jakiś czas nie będę miała dotępu do aparatu cyfrowego, ale jakby tylko nadarzyła się taka okazja to fotki Senki automatycznie lądują na stronce :errrr: Teraz sunka śpi pod kołderką, a pańcia pracuje przy komputerze. Do pracy dziś na popołudnie, więc przynajmniej ranek i południe spedzę z moją mordką :loveu: Oki - więc fotki poniżej ( wczarajsze zdjęcia dla przypomnienia ) Paniunia tak bardzo bardzo :loveu: swoją niunię :lol: Będę jadła dobry rosołek :sabber: Ale pyszne :facelick: Quote
justynavege Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Senka to prawdziwa szczęściara :):loveu: Quote
Adzia&Senka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 justynavege napisał(a):Senka to prawdziwa szczęściara :):loveu: To ja mam szczęście Justynko, że mam Senke :lol: Quote
Adzia&Senka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Idziemy na spacerek z Rafałkiem :Dog_run: Czy my gdzieś jedziemy? :megagrin: A to moje dwie Perełki :loveu: :loveu: :loveu: Gdyby nie te szelki nie byłoby mnie tu widać :wink: :bigcool: A tu na samym końcu przedstawiam Wam Drogie Dogomaniaczki i Drodzy Dogomanicy tego kochanego „zbója” Aresa, który chciał w piątek pożreć moją Senkę – stary wyga z niego nie ma co :Dog_run: Quote
justynavege Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 :loveu: szczesliwa sunia u szczesliwych Ludzi :))))))) Az serce rosnie jak sie oglada takie zdjecia :))))))) Aresik diabeł jeden :diabloti: Quote
Aganiok Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Oglądam zdjęcia i...bardzo przypominają mi stare fotki Imbira. Podobnie wyniszczony pies, który po naprawdę ciężkim życiu powoli dochodzi do siebie. Widać to dosłownie ze zdjęcia na zdjęcie...niesamowite. Cieszę się, że są tacy ludzie jak Wy, dajecie szansę na normalne życie tym biedakom :multi: Quote
Imbirka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 hehe, Aganiok, zawstydzasz mnie:oops: Senka trafiła na tak samo zwariowanych państwa jak ja, pocichu jej kibicuję i trzymam kciuki za długie wspaniałe chwile spędzone razem:lol: Quote
justynavege Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Senka jest młodziutka wiec jeszcze tysiace wspaniałych chwil przed nimi :loveu: Quote
Adzia&Senka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 justynavege napisał(a):Senka jest młodziutka wiec jeszcze tysiace wspaniałych chwil przed nimi :loveu: Senka pomalutku, ale już coraz bardziej się u mnie rozbestwia :cool3: zaczepia, mordką trąca, łapką szturcha :lol: A jak przychodzę z pracy to skacze jak zwariowany królik :razz: nie bylo mnie dzisiaj 6 godzin, a dziewczyna cieszyła się tak, jakby nie było mnie z miesiąc :lol: Niewyobrażam sobie już życia bez niej :loveu: to mój kochany słodziutki zbroiczek :loveu: Quote
Adzia&Senka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 No i co najwazniejsze - dziewczyna pomalu przybiera na wadze :-D już ma troszkę boczki zaokrąglone :razz: Jeszcze troszkę a jej nie poznacie :evil_lol: Dziś znalazłam u niej na łapce kleszcza, ale sytuacja została opanowana - Senka poprostu wyprowadzając mnie na spacerek :-D wszędzie węszy, wszystko musi wyniuchać i pociągła mnie rano w krzaki na łączce - skutek już na szczęście został wyeliminowany :) Quote
justynavege Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Cmokasy dla Was obojga i dla Senki :loveu: Quote
Aganiok Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Uważaj na tego kleszcza, obserwuj Senkę, babeszjoza jest podstępna.... Quote
yewcia1 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 A co u Senki i jej Panci słychać, co to za cisza, a gdzie nowe niusy?? Quote
justynavege Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 pewnie spia spioszki :):loveu: Quote
Adzia&Senka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Witajcie :multi: Małą przerwa w pisaniu, bo dużo spraw na głowie :-) Miałam wczoraj się Wam czymś pochwalić, ale byłam tak zmęczona, że nie dałam rady :lol: Otóż - Senka wczoraj po raz pierwszy zaszczekała :multi: :multi: :multi: Wprawdzie nie na mnie i nie specjalnie dla mnie, tylko na jakiegoś kundelka za którym o mały włos by nie pognała, ale to już zawsze coś :-D Bo muszę Wam powiedzieć, że z Senki to jest straszna "chłopiara". Nie dość, że na widok każdego faceta łapki jej się uginają i skomli to i za każdym psem też ;) A dziś byłyśmy na najdłuższym spacerku :) Bo Senka poszła z nami az na cmentarz :) Wiem, że nie chodzi się z psami w takie miejsce, ale co miała zrobić? Przecież nie zostawię jej samej w domu . . . Ona też jest członkiem rodziny :) Jakiś jeden facet się buldoczył, że z psami się nie wchodzi na cmentarz, ale to jest w końcu mój pies i jeżeli zapłacę karę za to to trudno, ale ona też ma prawo być tam gdzie my, a nie sama w domu (zresztą zdemolowałaby pewnie znowu kuchnię). Teraz z innej beczki. Jutro mija 2 tygodnie jak Senka jeste z nami :multi: Tak, jak też się bardzo z tego cieszę. W związku z tym idziemy jutro do weterynarza. Przede wszystkim po tabletki na odrobaczenie. Robert mówił, że tak mniej więcej po 10 dniach, więc myślę, że to jest dobry czas. Poza tym myślę, że ona ma robaki. Po każdym załatwieniu grubszej sprawy jeżdżi doopcią po ziemi i wykonuje przeróżne dziwne akrobacje ;) No i te gazy . . . .:ekmm: na początku to było nawet troszkę zabawne, ale teraz jest nie do zniesienia :shake: Niedługo trzeba będzie chodzić w maseczkach przeciwgazowych :razz: Chrapanie to już pikuś. Nawet śpimy razem z Senką, ale zupełnie mi tojuż nie przeszkadza :lol: Ale te bączki - są masakryczne :crazyeye: Dobra, teraz idę coś zjeść i późńiej jeszcze się pojawię :lol: :bye: Quote
Recommended Posts