Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napewno, na poczatku to pochłaniała wszystko i to z takim impetem, że szok. Teraz już się troszkę unormowało, ale i tak się śmieję, że szybko schudnę, bo ja poprostu nie dojadam :) Nie można zjeść żadnego posiłku, bo Senka stanie z mordaską przy Tobie i położy mordek na brzegu stołu, albo usiądzie obok i tylko słyszysz - kap, kap, kap :-D hihihi i ślinotok puszczony ;)

Posted

Ale kupiłam jej dzisiaj kostkę taką prasowaną, żeby miała jakiś przysmak - to tylko obwąchała i polizała ze 2 razy. Kostka leży gdzieś tam na jej łóżeczku :) a ją bardziej interesowały moje ciastka ;)

Posted

Adzia&Senka napisał(a):
Ale kupiłam jej dzisiaj kostkę taką prasowaną, żeby miała jakiś przysmak - to tylko obwąchała i polizała ze 2 razy. Kostka leży gdzieś tam na jej łóżeczku :) a ją bardziej interesowały moje ciastka ;)

Widzę, że i Pani szcześliwa i Senka, a może Senka na spacerze by się spotkała z Aresem? Bo wizyty domowe ( dobrze zrozumiałam?) na jego terenie nawet suczka mogła być zagrożeniem, a tak po mału na spacerach i pewnie zmieni się Aresik. W wolnej chwili na weekend proszę pokazać Sene w szeleczkach;)

Posted

Witam :-)

Senka dziś uśpiła swoją Pańcię i Pana (RAfała)i cała trójka na dobrą godzinkę zasnęła na jednym łóżeczku - tylko odchodziły dziwne odgłosy Senki . .. .:-D

Właśnie wróciliśmy ze spacerku, a Senka teraz siedzi na kolankach u Rafała i przysypia :-) Poprawka - już chrapie :-D na rękach ;-)

Dziś jak na nią bardzo mało zjadła :-) Rano dostała karmę z puszki z kaszanką ;-) a od południa stoi micha z suchą karmą i tylko troszkę podziubała :-)
tylko chodzi i pije jak smok :-) Zaraz idziemy na kolację :-) Miłego wieczorka ;-)

Papapa ode mnie i Rafała, a od Senki buziaki :-)

Posted

Jeśli chodzi o zapoznanie dwóch psów - powinno się odbyć na naeutralnym terenie, Ares, prawdopodobnie, nie chiał okazać się mięczakiem :)
Będzie dobrze, poznajcie psy na spacerze i niech się między sobą ustawią.

Posted

To jeszcze w autku :lol:

A to już na boisku przy stadionie miejskim :lol: będzie cała seria :razz:

Matka natura wzywa ;)

i to na koniec / reszta będzie później lub jutro, bo teraz nadchodzi burza, więc wyłączam kompputerka /

Posted

AnkaG napisał(a):
Te czerwone szeleczki to chyba, żeby nikt Senki nie zauroczył :razz: .

No pewnie ze tak :razz: i tak wystarczająco , że rozkochała już w sobie prawie całą moją rodzinkę i wszystkich sąsiadów ;)

Dobra kobitki - trochę cierpliwości i zaraz będzie duuu...uuży cd fotek :)