justynavege Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Oj Ares nie okazał sie gentelmanem :( Moze jak zrozumie ze Senka mu nie zagraza zmieni zdanie :) Senka była zaglodzona az sląnialą sie an nogach wiec jej pęd ku jedzeniu pewnie stad wynikal:) Quote
Adzia&Senka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Napewno, na poczatku to pochłaniała wszystko i to z takim impetem, że szok. Teraz już się troszkę unormowało, ale i tak się śmieję, że szybko schudnę, bo ja poprostu nie dojadam :) Nie można zjeść żadnego posiłku, bo Senka stanie z mordaską przy Tobie i położy mordek na brzegu stołu, albo usiądzie obok i tylko słyszysz - kap, kap, kap :-D hihihi i ślinotok puszczony ;) Quote
Adzia&Senka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ale kupiłam jej dzisiaj kostkę taką prasowaną, żeby miała jakiś przysmak - to tylko obwąchała i polizała ze 2 razy. Kostka leży gdzieś tam na jej łóżeczku :) a ją bardziej interesowały moje ciastka ;) Quote
yewcia1 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Adzia&Senka napisał(a):Ale kupiłam jej dzisiaj kostkę taką prasowaną, żeby miała jakiś przysmak - to tylko obwąchała i polizała ze 2 razy. Kostka leży gdzieś tam na jej łóżeczku :) a ją bardziej interesowały moje ciastka ;) Widzę, że i Pani szcześliwa i Senka, a może Senka na spacerze by się spotkała z Aresem? Bo wizyty domowe ( dobrze zrozumiałam?) na jego terenie nawet suczka mogła być zagrożeniem, a tak po mału na spacerach i pewnie zmieni się Aresik. W wolnej chwili na weekend proszę pokazać Sene w szeleczkach;) Quote
justynavege Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 i wymyziać :) w weekend pewnie Senka nie odstąpi od Rafała na krok :) Quote
Adzia&Senka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Witam :-) Senka dziś uśpiła swoją Pańcię i Pana (RAfała)i cała trójka na dobrą godzinkę zasnęła na jednym łóżeczku - tylko odchodziły dziwne odgłosy Senki . .. .:-D Właśnie wróciliśmy ze spacerku, a Senka teraz siedzi na kolankach u Rafała i przysypia :-) Poprawka - już chrapie :-D na rękach ;-) Dziś jak na nią bardzo mało zjadła :-) Rano dostała karmę z puszki z kaszanką ;-) a od południa stoi micha z suchą karmą i tylko troszkę podziubała :-) tylko chodzi i pije jak smok :-) Zaraz idziemy na kolację :-) Miłego wieczorka ;-) Papapa ode mnie i Rafała, a od Senki buziaki :-) Quote
Adzia&Senka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 A my juz po kolacji....teraz czas na przytulansko:cool3: ktore dzis chyba odbedzie sie we troje :) hihi :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Dzieńdoberek, a ja tu widzę bardzo mało zdjątek, może coś wstawicie:lol: Quote
Rafał_inz Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 To zdjecie chyba nie wymaga komentarza :) oto dwa spiochy :) Dobranoc :evil_lol: Quote
AnkaG Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Ja też czekam na nowe zdjęcia. Nooo ciekawe jak się będziecie we trójkę przytulać :diabloti: Quote
szmaja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Jeśli chodzi o zapoznanie dwóch psów - powinno się odbyć na naeutralnym terenie, Ares, prawdopodobnie, nie chiał okazać się mięczakiem :) Będzie dobrze, poznajcie psy na spacerze i niech się między sobą ustawią. Quote
Adzia&Senka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Dzień dobry :-) Za chwilkę obiecane fociaczki - NOWE - naszej kochanej Senki :loveu: Na początek Seniaczek w aucie podczas przejażdżki :lol: Quote
Adzia&Senka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 To jeszcze w autku :lol: A to już na boisku przy stadionie miejskim :lol: będzie cała seria :razz: Matka natura wzywa ;) i to na koniec / reszta będzie później lub jutro, bo teraz nadchodzi burza, więc wyłączam kompputerka / Quote
justynavege Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Senka fajnie wyglada w szeleczkach :)) Quote
Adzia&Senka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Jestem z powrotem :-) Zaraz cd fociaczków :-) Quote
AnkaG Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Te czerwone szeleczki to chyba, żeby nikt Senki nie zauroczył :razz: . Quote
Adzia&Senka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 AnkaG napisał(a):Te czerwone szeleczki to chyba, żeby nikt Senki nie zauroczył :razz: . No pewnie ze tak :razz: i tak wystarczająco , że rozkochała już w sobie prawie całą moją rodzinkę i wszystkich sąsiadów ;) Dobra kobitki - trochę cierpliwości i zaraz będzie duuu...uuży cd fotek :) Quote
Adzia&Senka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Tak jak obiecałam - moja Senka ciąg dalszy - wszystkie fotki są z dnia dzisiejszego :lol: Senka i Rafał - do biegu, gotowi ... i start! :Cool!: Quote
Adzia&Senka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 To nawet jeszcze nie połowa :cool3: Quote
Recommended Posts