yewcia1 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Fotki Seni z domku nowego ( dziś z telefonu, ale jutro podobno z aparatu) Co tam masz dla mnie pyta Senia?? (fotka na górze) Fotka 2 Co dobrego do papu?? Fotka 3 Ja też chce ja też chce!! Fota nr 4 Jestem śliczna Fota nr 5 Jestem szczęśliwa Fota nr 6 Na fotelu już po kąpieli Fota nr 7 Na fotelu jest super Fota nr 8 W kuchni ja i babcia Fota nr 9 Wymusiłam na babci kawałek chlebka Jutro chyba ciąg dalszy sesji ;-) Quote
Imbirka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 ona jest cuuuuuuudna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mariee Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Jakie sliczne malenstwo! odwzajemni sie Wam za wasza milosc i opieke! :multi: Quote
AnkaG Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Oj jak lubimy szczęśliwe zakonczenia:loveu: :loveu: SUNIEK KANAPKOWIEC:diabloti: Quote
Rafał_inz Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Mała zagadka dla wszystkich :) kto jest na zdjeciu poniżej??? Quote
szmaja Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 To jakiś ohydnik bokserowy :) fuuuj... ;] Witamy na forum. Quote
Rafał_inz Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ja przepraszam to zaden ochydnik :) to jest nasza Sena Kanapkowiec ktory teraz chrapie na koldrze na lozku o wlasnie sie patrzy co ja tu o niej pisze :) Pozdrawiam i dziekuje za powitanie na forum. Rafał Quote
Imbirka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Witajcie i czekamy na częste relacje z nowego domku:lol: Quote
justynavege Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Ja Wam dam ohydnika :evil_lol: To Senka ktora przeszla tak wiele w swoim zyciu trafila wreszcie na swoje miejsce :)) Kochani jak Senka ?? Piszcie piszcie :)) Quote
yewcia1 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 justynavege napisał(a):Ja Wam dam ohydnika :evil_lol: To Senka ktora przeszla tak wiele w swoim zyciu trafila wreszcie na swoje miejsce :)) Kochani jak Senka ?? Piszcie piszcie :)) Prosimy o wiadomości od Boksi Senki, dużo wiadomości, jak tam niunia w nowym domku z kochanymi wlascicielami się ma?? Czy też Was nie odtępuje na krok, a na spacerkach dalej grzeczna jak aniołek??;) Quote
Rafał_inz Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Senka dobrze sie czuje :) Agnieszka non stop chodzi z nia na spacery,wystarczy zeby uslyszala ze rusza sie smycza a juz skacze :) a tu ponizej padniety pies :) psinka dostaje papu :) 10kg suchej karmy plus puszki kupione :) pakuje sie na kolana albo do lozka jak juz jest poscielone :) Chodzi spokojnie na spacerach. Wiecej info wieczorem :) Pozdrawiam Rafał Quote
AnkaG Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Oj ktoś już suńka rozpuścił :lol: :lol: :lol: Niedługo to nie tylko będzie suniek kanapkowiec, ale i podkołdernik jadowity ;) Czekamy na więcej informacji (zwłaszcza na pewno Justynka). PS Jak miałam jednego psa, to wspólne spanie w łóżku nie było wielkim problemem. Teraz mam trzy i musiałam zakupić łóżko 2mx2m, żeby w nocy nie spadać jak 12 łap zaczyna sie rozpychać:mad: Quote
justynavege Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Senka jak ja sie ciesze ze ci sie udało :)) Quote
yewcia1 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Czekam niecierpliwie na wieczorne wieści od Senki, bo jak ją w Uciechowie poznałam to od razu pokochałam ;-) Quote
Alicja Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 :loveu:trafiła na prawdziwy boxiowy domek:multi: Quote
justynavege Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Mam od Panci Senki mase zdjec na poczcie :) Quote
AnkaG Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 No Justynko to Ty obejrzałaś a MY!!! :placz: :placz: :placz: Bardzo prosimy nam też pokazać (bradzo bardzo prosimy). Quote
yewcia1 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 AnkaG napisał(a):No Justynko to Ty obejrzałaś a MY!!! :placz: :placz: :placz: Bardzo prosimy nam też pokazać (bradzo bardzo prosimy). Siostra wysyłaj foty Boksi ja wstawie:lol: Quote
Adzia&Senka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witam :) w końcu udało mi się tutaj zalogować :) Za chwilkę napiszę co tam u mojej Senki Quote
Adzia&Senka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 A, zapomniałam napisać ;) - to ja zaadoptowałam Senkę, tylko miałam pewne problemy z zalogowaniem się na dogo dlatego nic nie przekazywałam - zaraz to nadrobię :-D Quote
Rafał_inz Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Hihi kobieta mi sie rozkreca :):evil_lol: :loveu: Quote
Adzia&Senka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Więc tak zdjęcia przesłałam Justynie - więc albo Ona wam je wklei albo mój chłopak Rafał, który już od kilku dni jest użytkownikiem dogo :) Co u Senki? A więc ma się dobrze :)Własnie w tym momencie chrapie na moim łóżku :-D oj tak, chrapanie to ona ma nieziemskie :-D Słychać ją na całe mieszkanie :) Ogólnie jest pieskiem bardzo grzecznym (nie liczyć sobotniego poranka, kiedy to zostawiona dosłownie na pół godzinki zdemolowała kuchnię - zjadła wszystko co było jadalne, a w szczególności masło, mleko i ... moje cappucino waniliowe :) ) hihi UWIELBIA się przytulać, wchodzić na kolana (!!), jeść i spać :) Oj tak ona bez przerwy mogłaby ruszać mordką :) Owszem na worek 10 kg karmy i puszki, ale ona i tak woli domowe papu :) Codziennie ma coś dobrego :) dziś np. na obiad zjadła makaron z mięskiem, a wczoraj miała ryż z wątróbką :) nie wspomnę o zupach mlecznych, które mogłaby jeść non stop i chlebie - pod każdą postacią :) Quote
Adzia&Senka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Na spacerki chodzi bardzo chętnie i fakt - wystarczy brzęknąć smyczką a już Senka lata, skacze i ogólnie wariuje :) Ma już swój "teren", chodzimy sobie na łączkę pod twierdzą kłodzką-ma tam dużo przestrzeni :) zawsze z górki wszystko i wszystkich obserwuje :) Najbardziej lubi patrzeć na jeżdżące w oddali pociągi lub samochody :) NA widok dzieci i psów strasznie piszczy i skomle, ale do tej pory ani razu nie usłyszałam, żeby szczekała ... No i nie reaguje na podstawowe komendy typu siad, łapa, itp. Zaczęłą jednak reagować na stój i chodź, więc jakiś postep widać :) Cale dnie z reguły przesypia :) Najbardziej komiczne jest jednak to siadanie na kolana. NAjpierw podchodzi i kładzie głowę na kolana. Później pcha dupcię i po kolei łapki :) potrafi zwinąć się wówczas w kłębek i tak ... spać :-D Oczywiście chodzi za mną krok w krok, waruje pod drzwiami czeka aż wyjdę z pokoju:) Mogłabym o niej pisać i pisać, ale nie mam poprostu w tym tygodniu czasu :) Tylko pozostają mi wieczory i to późńe :) właśnie się szykujemy do spanka, bo 6.20 wstajemy i idziemy na spacerek a późńiej śniadanko i do pracy :) Postaram się jeszcze jutro odezwać :) Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco a w szczególności mojego ukochanego faceta :-* KCBM! Dobranoc Quote
Rafał_inz Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Uwaga tu bedzie troche zdjec :) ktore Agnieszka prosila zeby zamiescic: ;) ;) :multi: :cool1: :diabloti: Ufff to chyba tyle narazie :) Dobranoc Panstwu :) Quote
Recommended Posts