Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fotki Seni z domku nowego ( dziś z telefonu, ale jutro podobno z aparatu)

Co tam masz dla mnie pyta Senia?? (fotka na górze)
Fotka 2
Co dobrego do papu??

Fotka 3

Ja też chce ja też chce!!

Fota nr 4

Jestem śliczna

Fota nr 5
Jestem szczęśliwa

Fota nr 6

Na fotelu już po kąpieli

Fota nr 7

Na fotelu jest super

Fota nr 8

W kuchni ja i babcia

Fota nr 9

Wymusiłam na babci kawałek chlebka

Jutro chyba ciąg dalszy sesji ;-)

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja przepraszam to zaden ochydnik :) to jest nasza Sena Kanapkowiec ktory teraz chrapie na koldrze na lozku o wlasnie sie patrzy co ja tu o niej pisze :)
Pozdrawiam i dziekuje za powitanie na forum.
Rafał

Posted

justynavege napisał(a):
Ja Wam dam ohydnika :evil_lol:

To Senka ktora przeszla tak wiele w swoim zyciu trafila wreszcie na swoje miejsce :))

Kochani jak Senka ??
Piszcie piszcie :))

Prosimy o wiadomości od Boksi Senki, dużo wiadomości, jak tam niunia w nowym domku z kochanymi wlascicielami się ma?? Czy też Was nie odtępuje na krok, a na spacerkach dalej grzeczna jak aniołek??;)

Posted

Senka dobrze sie czuje :) Agnieszka non stop chodzi z nia na spacery,wystarczy zeby uslyszala ze rusza sie smycza a juz skacze :)

a tu ponizej padniety pies :)

psinka dostaje papu :) 10kg suchej karmy plus puszki kupione :) pakuje sie na kolana albo do lozka jak juz jest poscielone :) Chodzi spokojnie na spacerach.
Wiecej info wieczorem :)
Pozdrawiam Rafał

Posted

Oj ktoś już suńka rozpuścił :lol: :lol: :lol:
Niedługo to nie tylko będzie suniek kanapkowiec, ale i podkołdernik jadowity ;)

Czekamy na więcej informacji (zwłaszcza na pewno Justynka).

PS Jak miałam jednego psa, to wspólne spanie w łóżku nie było wielkim problemem. Teraz mam trzy i musiałam zakupić łóżko 2mx2m, żeby w nocy nie spadać jak 12 łap zaczyna sie rozpychać:mad:

Posted

AnkaG napisał(a):
No Justynko to Ty obejrzałaś a MY!!! :placz: :placz: :placz:
Bardzo prosimy nam też pokazać (bradzo bardzo prosimy).

Siostra wysyłaj foty Boksi ja wstawie:lol:

Posted

Więc tak zdjęcia przesłałam Justynie - więc albo Ona wam je wklei albo mój chłopak Rafał, który już od kilku dni jest użytkownikiem dogo :)
Co u Senki? A więc ma się dobrze :)Własnie w tym momencie chrapie na moim łóżku :-D oj tak, chrapanie to ona ma nieziemskie :-D Słychać ją na całe mieszkanie :)
Ogólnie jest pieskiem bardzo grzecznym (nie liczyć sobotniego poranka, kiedy to zostawiona dosłownie na pół godzinki zdemolowała kuchnię - zjadła wszystko co było jadalne, a w szczególności masło, mleko i ... moje cappucino waniliowe :) ) hihi
UWIELBIA się przytulać, wchodzić na kolana (!!), jeść i spać :)
Oj tak ona bez przerwy mogłaby ruszać mordką :) Owszem na worek 10 kg karmy i puszki, ale ona i tak woli domowe papu :)
Codziennie ma coś dobrego :) dziś np. na obiad zjadła makaron z mięskiem, a wczoraj miała ryż z wątróbką :) nie wspomnę o zupach mlecznych, które mogłaby jeść non stop i chlebie - pod każdą postacią :)

Posted

Na spacerki chodzi bardzo chętnie i fakt - wystarczy brzęknąć smyczką a już Senka lata, skacze i ogólnie wariuje :)
Ma już swój "teren", chodzimy sobie na łączkę pod twierdzą kłodzką-ma tam dużo przestrzeni :) zawsze z górki wszystko i wszystkich obserwuje :) Najbardziej lubi patrzeć na jeżdżące w oddali pociągi lub samochody :) NA widok dzieci i psów strasznie piszczy i skomle, ale do tej pory ani razu nie usłyszałam, żeby szczekała ... No i nie reaguje na podstawowe komendy typu siad, łapa, itp. Zaczęłą jednak reagować na stój i chodź, więc jakiś postep widać :)
Cale dnie z reguły przesypia :)
Najbardziej komiczne jest jednak to siadanie na kolana. NAjpierw podchodzi i kładzie głowę na kolana. Później pcha dupcię i po kolei łapki :) potrafi zwinąć się wówczas w kłębek i tak ... spać :-D
Oczywiście chodzi za mną krok w krok, waruje pod drzwiami czeka aż wyjdę z pokoju:)
Mogłabym o niej pisać i pisać, ale nie mam poprostu w tym tygodniu czasu :) Tylko pozostają mi wieczory i to późńe :) właśnie się szykujemy do spanka, bo 6.20 wstajemy i idziemy na spacerek a późńiej śniadanko i do pracy :)

Postaram się jeszcze jutro odezwać :) Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco a w szczególności mojego ukochanego faceta :-* KCBM!
Dobranoc