furciaczek Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Suczka wraz z rodzenstwem i matka zostala odebrana hodowcy, reszta bezpiecznie ulokowana w docelowych DS/DT...ta slicznota na dniach przyjedzie do mnie na DT. Na szczescie trafila w rece weterynarza, zostala podelczona (rany po pogryzieniu), zjadla swoja zabawke doszlo do niedroznosci jelit, byla operowana. Przy okazji zrobiono zabieg na entrioprium. Psy zamykane byly w ciemnej szopie, zaniedbane, jadly to co znalazly... Niestety socjal zaniedbany, nie potrafi kompletnie nic...ani czystosc, ani smycz...zero. Trzeba odpowiedzialnego domku, domku znanego, zaufanego ktory nie rozmnozy suczy w przyszlosci. Potrzebna jedynie karma i ewentualne wetowe wydatki...niby niewiele ale sama nie dam rady utrzymac kolejnego CCtka u siebie :( Quote
agaga21 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 biedna dziecinka :( ile ona może mieć? z 5-6 miechów? Quote
Tengusia Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 jak dla mnie dziewczynka piekna :loveu: oby docelowo udalo jej sie znalezc DS taki z prawdziwego zdarzenia :grins: Quote
GameBoy Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/206637-Bazarek-pełen-rożności-na-CC-do-3-maja-godz-20 pomozcie podrzucac prosze :) Quote
bbgm Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Matko jaka ona śliczna.Furciaczku,jak coś będzie trzeba daj znać. Quote
gryf80 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 to na pysiu to po pogryzieniu bo na molosach nie znal;azlam na ten temat info,a na ranę po "entropium"to mi nie wygląda.co się tam działo? Quote
AL27 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 witam czytam i wyjasniam sunia ma 11 mscy te rany to pogryzienia - zdjecia sa robione u hodowcy jeszcze, wszelkie leczenie, operacje i zabiegi mialy miejsce po odebraniu suki od hodowcy, czyli pozniej Quote
furciaczek Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Zaraz jade po suczyne, sa widoki na DS no ale zobaczymy jak sie ulozy:) Quote
gryf80 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 bardzo wesołe zdjęcia-widać,że szczęśliwa-a jak z ds? Quote
Recommended Posts