yewcia1 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Radek napisał(a):Czy ona jest gdzieś na stronach podhalanów? Może poprosić kogoś stamtąd. Radku pisałam na tą stronę podhalanów i laska odpisała, ze wstawi i nie wstawiła, a na tamtej stronie nie ma psów do adopcji. Zalogowałam się tez na forum podchalanów i nic:-( Quote
justynavege Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 na podhalanach nie chca saruni ? :shake: :mad: Quote
yewcia1 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 justynavege napisał(a):na podhalanach nie chca saruni ? :shake: :mad: Sarunia starsza bardzo kochan sunia:lol: Quote
justynavege Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 sara .......... kto ja pozna pokocha niestety niemloda niewiele juz chwil jej zostalo......................... Pomozcie :( Quote
Radek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Sara jest ogłoszona na zwierzeta.low.pl do 15 stycznia 2007. Czy poza eoferty.com.pl gdzieś jeszcze jest? Nie chciałbym dublować ogłoszeń. Quote
justynavege Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Sara czeka na dom...... nie ma zbyt wiele czasu :( Quote
yewcia1 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Sara biegnij na górę, a biegać ty potrafisz bo jesteś pełna energii jak na swoje lata ;-) Quote
justynavege Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 oj pełna energii to prawda jak na swoje lata na spacerkach zasuwa az milo :) Quote
yewcia1 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 justynavege napisał(a):oj pełna energii to prawda jak na swoje lata na spacerkach zasuwa az milo :) Jak Sara ma takiego powera to śmigamy na góre:lol: Quote
Radek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Trzymajmy kciuki za Sarę. Miałem pytanie z ogłoszenia, mail wyglądał poważnie, więc przesłałem więcej informacji. Ta osoba mieszka w domku, więc sunia mogłaby mieć miejsce do wybiegania się. Justyno, na PW prześlę też mail do tej osoby. Quote
yewcia1 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Radek napisał(a):Trzymajmy kciuki za Sarę. Miałem pytanie z ogłoszenia, mail wyglądał poważnie, więc przesłałem więcej informacji. Ta osoba mieszka w domku, więc sunia mogłaby mieć miejsce do wybiegania się. Justyno, na PW prześlę też mail do tej osoby. Radku może dzięki Tobie dla Sary zaświeci słonko?:lol: Quote
Radek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Saro pokaż się na pierwszej stronie. Może ktoś szuka podhalanki? Quote
Radek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Czas ucieka :( Suńka nie ma go już wiele. Czy ma spędzić jesień życia w schronisku? Quote
justynavege Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Radku wyslalam maila do zainteresowanej Sarcia od razu , czekam na odzew Sara dzis została kopletnie zaszczepiona ( ech jakie zdziwienie ze zamiast spaceru uklucie weta ;) spacer był pozniej :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 justynavege napisał(a):Radku wyslalam maila do zainteresowanej Sarcia od razu , czekam na odzew Sara dzis została kopletnie zaszczepiona ( ech jakie zdziwienie ze zamiast spaceru uklucie weta ;) spacer był pozniej :evil_lol: Sara wysyłam na spacerek;) Quote
Radek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 justynavege napisał(a): Sara dzis została kopletnie zaszczepiona ( ech jakie zdziwienie ze zamiast spaceru uklucie weta ;) Ładnie to tak robić suńce średnio przyjemne niespodzianki ;) Quote
justynavege Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Sara dzis mialą dodatkowy spacerek :loveu: Yewcia 1 wymeczyla wszystkie psiaki :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='justynavege']Sara dzis mialą dodatkowy spacerek :loveu: Yewcia 1 wymeczyla wszystkie psiaki :evil_lol: Sara nie można jej nie kochać:lol: Bede wyjezdzać z Uciechowa z płaczem:-( Quote
justynavege Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Sarunia do gory , powiem ze jest zainteresowanie Sarą :) ale na razie w fazie wstepnej Quote
Radek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Żeby się Saruni powiodło. Ona i Murzynek to psiaki, które potrzebują domu na wczoraj. Quote
Beata J. Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dzisiaj się skończyła aukcja uciechowskich psiaków. Było ok 10000 wyswietleń, kilku obserwujących. To zapytanie o Sarę przyszło w chwilę po tym jak miniaturce przy aukcji umieściłam jej zdjęcie. Zobaczymy.................. Trzymam kciuki za Sarunię Quote
yewcia1 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Beata J. napisał(a):Dzisiaj się skończyła aukcja uciechowskich psiaków. Było ok 10000 wyswietleń, kilku obserwujących. To zapytanie o Sarę przyszło w chwilę po tym jak miniaturce przy aukcji umieściłam jej zdjęcie. Zobaczymy.................. Trzymam kciuki za Sarunię Fotki nowe Saruni we wtorek:lol: Quote
Recommended Posts