ulvhedinn Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Tzn. Pani się rozmyśliła, czy jeszcze nie ma wieści?:roll: Quote
justynavege Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Kochani dzis dzwoniła Pani czeka na wizytę anielicy :) czyli juz się umówiły :) Teraz trzeba po woli szukać transportu dla Sarki Pani jest z Lublina moze po sunię podjechać np do Radomia czy Kielc ale jak Sarkę wydostać z Uciechowa? Transport powinien być w weekend najlepiej piatek lub sobota , bo Pani pracuje Quote
yewcia1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 justynavege napisał(a):Kochani dzis dzwoniła Pani czeka na wizytę anielicy :) czyli juz się umówiły :) Teraz trzeba po woli szukać transportu dla Sarki Pani jest z Lublina moze po sunię podjechać np do Radomia czy Kielc ale jak Sarkę wydostać z Uciechowa? Transport powinien być w weekend najlepiej piatek lub sobota , bo Pani pracuje Oj to będziemy bardzo prosić o pomoc oby domek był świetny i szybki transport:lol: Quote
justynavege Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Radku myslę za w razie w zaczniemy zbierać na transport , Pani chetna do adopcji tez zgodzila sie uczestniczyć w pokryciu kosztow Quote
anielica Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 justynavege: masz pw. nie bardzo mogę się z Panią umówić na te wizytę w domu, była dzisiaj do południa, kiedy ja pracuję. jutro nie może. może w niedzielę, w pracy. w ogóle to zaprasza mnie najchętniej do pracy, na izbę przyjęć do szpitala. czy wizyta na izbie przyjęć w szpitalu ma sens? Quote
agnieszka30 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 no ja nie mogę:multi: :multi: A moja córa tak bardzo jeszcze chce Sarkę zobaczyć, ale co tam!!!Byle dobrze trafiła!!! Quote
justynavege Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 agnieszka Sarka jeszzce jest u nas weź corcie :) anielica pw krążą :) Quote
yewcia1 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 justynavege napisał(a):agnieszka Sarka jeszzce jest u nas weź corcie :) anielica pw krążą :) W takim razie dalej czekamy:lol: Quote
justynavege Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Saruniu kochana czy niedlugo pojedziesz do domku ? Quote
yewcia1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Bardzo życzymy Sarce domku, miłości i szczęścia. Quote
Radek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Miałem cichą nadzieję, że coś się przez weekend wyjaśni. Quote
justynavege Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Sarka niedługo pojedzie do domku.................... skontaktuję sie tylko z Pania zapytać kiedy jej pasuje transport i wtedy zaloze watek transportowy......... Sara tak bardzo potrzebuje domu Quote
yewcia1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 justynavege napisał(a):Sarka niedługo pojedzie do domku.................... skontaktuję sie tylko z Pania zapytać kiedy jej pasuje transport i wtedy zaloze watek transportowy......... Sara tak bardzo potrzebuje domu Sara zaświeciło słonko dla Ciebie ;) Quote
Radek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Saruś, zmykaj szybciutko do domku. Nie mogę się doczekać jak przeczytam, że już jesteś u siebie. Quote
justynavege Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Czekam az Pani poda mi wykaz dni w ktorych bedzie mogła podjechać po Sarunię , wtedy bedziemy szukać transporty by Sarka juz wreszcie dotarła do Prawdziwego Domu Quote
Tiger Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Pani , podczas rozmowy z nami powiedziała, że może po sunię pojechać do Katowic - wtedy da radę obrócić w ciągu jendego dnia Lublin -Katowice, Katowice - Lublin..... Więc chodzi o to żeby Sarę zawieźc w umówionym czasie do Katowic....., czy takie są ustalenia? Czy coś się zmieniło ? Quote
Radek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Tiger napisał(a):Pani , podczas rozmowy z nami powiedziała, że może po sunię pojechać do Katowic Znaleźć transport na bliższą odległość powinno być łatwiej. Od Was do Lublina to kawał drogi. Quote
justynavege Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Tiger napisał(a):Pani , podczas rozmowy z nami powiedziała, że może po sunię pojechać do Katowic - wtedy da radę obrócić w ciągu jendego dnia Lublin -Katowice, Katowice - Lublin..... Więc chodzi o to żeby Sarę zawieźc w umówionym czasie do Katowic....., czy takie są ustalenia? Czy coś się zmieniło ? Tiger :) dziękuję Tobie rowneiż za pomoc :) Wczoraj wysłałam do Pani maila by podała mozliwe terminy kiedy moze podjechać po Sarunię , jak tylko dostane odpowiedź zaczynam szukać transportu :) Quote
yewcia1 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Pilnie potrzebny transport dla staruszki podhalanki Uciechów ( Dzierżoniów ) Dolny Sląsk do Kielc lub Radomia ( sunia ma domek w Lublinie ) a z Kielc lub Radomia moze ja odebrać przyszła Pani Błagam o pomoc Sara to staruszka ktora włąsciciele oddali do schroniska pomóżmy by zdazyla dotrzeć do domu we wszystkie dni oprócz poniedziałków i czwartków i oprocz 17 lutego cytat supergogi W sobotę Gem jedzie do Poznania z Kielc, przywozi do mnie sunie perełke i wraca z Poznania do Kielc. gdyby ktos przywiózł sunię w tą sobotę w godz. popołudniowych do Poznania, myślę że Gem zgodziłby się ją zabrać do Kielc. http://www.dogomania.pl/forum/showth...=1#post3017307 Pomóżcie Quote
Radek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Parę groszy do paliwa chętnie dorzucę (tylko czy może być po niedzieli) Quote
justynavege Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='yewcia1']Pilnie potrzebny transport dla staruszki podhalanki Uciechów ( Dzierżoniów ) Dolny Sląsk do Kielc lub Radomia ( sunia ma domek w Lublinie ) a z Kielc lub Radomia moze ja odebrać przyszła Pani Błagam o pomoc Sara to staruszka ktora włąsciciele oddali do schroniska pomóżmy by zdazyla dotrzeć do domu we wszystkie dni oprócz poniedziałków i czwartków i oprocz 17 lutego cytat supergogi W sobotę Gem jedzie do Poznania z Kielc, przywozi do mnie sunie perełke i wraca z Poznania do Kielc. gdyby ktos przywiózł sunię w tą sobotę w godz. popołudniowych do Poznania, myślę że Gem zgodziłby się ją zabrać do Kielc. http://www.dogomania.pl/forum/showth...=1#post3017307 Pomóżcie Prosimy o pomoc w transporcie Radku do neidzieli chyba nic nie wymyslimy wiec na pewno moze być :) Quote
Recommended Posts