yewcia1 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='justynavege']daj waćpanna link do strony u mnie powinno się otworzyć wrocławskie Daję link - Pani obecała, ze Sarcia bedzie w gazecie - wiec i moze na stronie sie pojawi? http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/0,36813,0.html Quote
justynavege Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Dzis taka wichura a Sarunia w budzie :( Quote
Radek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Mam nadzieję, że wichura nie zaszkodziła Saruni. Quote
slapcio Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Napisałam tekścik dla Pieknej Pani :) Przepraszam że tyle to trwało, nawet sie pogubiłam, może już niepotrzebny bo jest fajne allegro? yewcia, masz go na @ Quote
yewcia1 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 slapcio napisał(a):Napisałam tekścik dla Pieknej Pani :) Przepraszam że tyle to trwało, nawet sie pogubiłam, może już niepotrzebny bo jest fajne allegro? yewcia, masz go na @ Jeszcze nie doszło, ale pewnie dotrze niedługo:lol: Quote
justynavege Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Sara przetrwała wichurę Miałam dziś telefon od Pani z Lublina która chce adoptować Sarę potrzebna osoba do wizyty przedadopcyjnej Pani jest chętna do pokrycia kosztów transportu , mogłaby podjechać po Sarę np do Kielc lub okolice Quote
yewcia1 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='justynavege']Sara przetrwała wichurę Miałam dziś telefon od Pani z Lublina która chce adoptować Sarę potrzebna osoba do wizyty przedadopcyjnej Pani jest chętna do pokrycia kosztów transportu , mogłaby podjechać po Sarę np do Kielc lub okolice Halo Lublin - potrzebujemy pomocy Quote
justynavege Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 yewcia napiszesz pw ? bo mi pw sie spsuło oby mnie znów zaraz nie odcięło od netu Quote
yewcia1 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Jo37 napisał(a):Napiszcie do Tiger lub anielicy . Jo37 - dziękujemy - juz wysłalam privy bo justyny net jes do bani Quote
Tiger Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Mam nadzieje , że wiadomośc się zapisze. Mam duże problemy z netem .. Wichury robią swoje - mam radiowy internet Podajcie na PM adres i kontakt do tej kobietki oraz napiszcie czy jest poinformowana o wizycie . Niestety mogę dopiero w niedzielę ,bo jutro jestem bardzo zajęta. A teraz poczytam trochę o Sarze.........:lol: Quote
yewcia1 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Tiger napisał(a):Mam nadzieje , że wiadomośc się zapisze. Mam duże problemy z netem .. Wichury robią swoje - mam radiowy internet Podajcie na PM adres i kontakt do tej kobietki oraz napiszcie czy jest poinformowana o wizycie . Niestety mogę dopiero w niedzielę ,bo jutro jestem bardzo zajęta. A teraz poczytam trochę o Sarze.........:lol: Justyna wieczorem poda namiary;) Quote
justynavege Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Tiger']Mam nadzieje , że wiadomośc się zapisze. Mam duże problemy z netem .. Wichury robią swoje - mam radiowy internet Podajcie na PM adres i kontakt do tej kobietki oraz napiszcie czy jest poinformowana o wizycie . Niestety mogę dopiero w niedzielę ,bo jutro jestem bardzo zajęta. A teraz poczytam trochę o Sarze.........:lol: Tiger tez mam radiowke......:mad: po tych wiatrach ledwo zipie, wyslałam dane do anielicy moze we dwie sie spikniecie ? :) Quote
Radek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Jak sprawy z ewentualnym domem dla ślicznotki? Quote
justynavege Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 anielica sprawdzi domek , czekam na wieści :) Quote
yewcia1 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 justynavege napisał(a):anielica sprawdzi domek , czekam na wieści :) Więc cierpliwie czekamy i kciuki trzymamy:lol: Quote
justynavege Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Jeszcze czekamy byc moze jutro beda wiesci Quote
yewcia1 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 justynavege napisał(a):Jeszcze czekamy byc moze jutro beda wiesci To czekamy niecierpliwie;) Quote
Radek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Musi być dobrze, Sarze należy się dobry dom na jesień życia. Quote
justynavege Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 na razie ni emam wiesci ani od anielicy ani od Pani ktora chce adoptować Sarkę czekam ......... Quote
ulvhedinn Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 A śniegu coraz więcej i mróz się robi... biedna starsza pani Sara:-( Quote
Recommended Posts