Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Da-NUTko, jestem... tylko bezsilność mnie dobija :placz:
wiesz, jak trudno jest znaleźć dom dla dorosłego podhalana... a już starego podhalana... :shake: to chyba jakiś cud musiał by sie zdarzyć :-(

W takim razie trzeba uwierzyć w cuda...

Justyno, czy mam ją ogłosić na allegro? jeżeli tak, to jaki mam podawac kontakt (telefon, mail)? Gdzie jest Uciechów?

Jak Sara zachowuje sie wobec innych psów, suczek?
Dlaczego trafiła do schroniska?

Posted

Ech ja muszę chyba też w takim razie pozbyć się zwierzyńca. Kot jest zbyt agresywny do psów, moja sunia do kota czasami, a mój pies jest z byt spokojny i dostaje po pysiosrku od kota. A poza tym jak sunia z kotem zaczynają wariować to strasznie zakłócają mój święty spokój (do którego mam prawo) i czasami jakbym chciała wyjechac kolidują mi z życiem rodzinno- toważyskim :((. Ludzie są rąbnięci co poniektórzy.

Posted

Sary nie miałam okazji poznać, gdyż jeszcze jej niebyło we wrześniu w Uciechowie. Mam nadzieję, że jak na koniec listopada będę odwiedzać psiaki z Uciechowa nie bede miała okazji jej poznać. Sarcia w tym czasie będzie w nowym domku obok ukochanego Pana.
Z rozmów telefonicznych wiem, że babcia Sara jest w super kondycji, jak się rozpędzi to nie można jej zatrzymać ( czyli równo śmiga na spacerach).
Bardzo domaga się aby jakiś człowiek poświęcił jej choć odrobinę uwagi i podrapał za uszkami;)