Celina12 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Saruniu Kochana trzymam cały czas kciuki za Ciebie-czekamy na CUD... Quote
justynavege Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Sarze dziś zamarzła woda w misce :placz: Quote
noemik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ja bym Sarcię wzięła natychmiast, gdybym tylko mogła...:( A może ją do hoteliku gdzieś...:( do ciepełka...) Quote
yewcia1 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 noemik napisał(a):ja bym Sarcię wzięła natychmiast, gdybym tylko mogła...:( A może ją do hoteliku gdzieś...:( do ciepełka...) Sara cały czas czeka i wierzy, że znajdzie kochającego Pana. Quote
Radek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Sara to już staruszka, ale czy to znaczy, że nie zasługuje na dobry dom, żeby spędzić w nim jesień życia :( Quote
justynavege Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Sluchajcie........ Sara z dnia na dzień coraz smutniejsza pomozcie ona ma tak mało czasu nie moze umrzec w schronisku z zalu :placz: Quote
Celina12 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Saruniu Biedactwo-:-(-kiedy znajdzie się KTOŚ??? dla Ciebie??? Quote
spacerowiczka Gosia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ... liczę na to, że się odezwie nowa pani lub pan. Od paru dni, w wolnych chwilach "biegam" po forach, do dziś jest ich naście, loguję się tam [dobrze że zaczęłam prowadzić zeszyt for, bo już bym się pogubiła], zostawiam informacje o Uciechowie i Sarze. dziś odpowiedziała [cieszę się] jedna osoba z pomocą rozesłania dalej tej wiadomości. Na dziś mam dosyć komputera. Pozdrawiam i dobranoc Quote
justynavege Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Gosiu dziękuję w imieniu Sary tu na prawde domek pilnie potrzebny Quote
yewcia1 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 spacerowiczka Gosia napisał(a):... liczę na to, że się odezwie nowa pani lub pan. Od paru dni, w wolnych chwilach "biegam" po forach, do dziś jest ich naście, loguję się tam [dobrze że zaczęłam prowadzić zeszyt for, bo już bym się pogubiła], zostawiam informacje o Uciechowie i Sarze. dziś odpowiedziała [cieszę się] jedna osoba z pomocą rozesłania dalej tej wiadomości. Na dziś mam dosyć komputera. Pozdrawiam i dobranoc Gosia Sara też dziękuje;) Quote
malagos Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Podnoszę, bo czas ucieka...starsze psy mają go tak mało :shake: Quote
yewcia1 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Piękna biała Sara ona ciągle czeka na dom. Quote
justynavege Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Sara traci nadzieję chyba....... bo czym wytłumaczyć psi smutek :-( Quote
yewcia1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 justynavege napisał(a):Sara traci nadzieję chyba....... bo czym wytłumaczyć psi smutek :-( Prosimy domku odezwij się i daj Sarze szanse. Quote
Radek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Sara ma mało czasu. Kto podaruje jej dom, na ostatnie lata? Quote
justynavege Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Sara traci apetyt traci chyba nadzieję :( :-( Quote
yewcia1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='justynavege']Sara traci apetyt traci chyba nadzieję :( :-( Sara tutaj jeszcze uśmiechnięta. Dziewczynka zgodzi się z domowym zwierzyńcem (kotki, pieski) Czy ktoś da jej szansę? Quote
Radek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='justynavege']Sara traci apetyt traci chyba nadzieję :( :-( Sara bardzo prosi o pomoc :modla: :modla: :modla:, zanim będzie za późno. Powoli traci nadzieję :( Quote
yewcia1 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='justynavege']Sara odzyskala apetyt :multi: utaj nowe fotki Sary:loveu: Quote
Radek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Saruniu, trzymaj się i nie stresuj ludzi. Dom potrzebny szybciutko dla tej prześlicznej staruszki. Quote
justynavege Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 domek pilnie potrzebny a tu widzicie minę jaką Sarcia robi na mój widok :) oblizuje się bo wie ze zaraz podadzą miseczke :) Quote
Recommended Posts