magdaze Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 dziewczyny, Robert wyjechał gdzieś około 17.40 :) Quote
yewcia1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Sara dalej bezdomna:-( Justyna wieczorem napisze więcej, wiem tylko tyle. Quote
Radek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 czyli zacząłem się cieszyć przedwcześnie :( Quote
Celina12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dlaczego dalej bezdomna?Co sie stało???:-(:-(:-( Quote
justynavege Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 No niestety domek nie wypalił :( tymczas też sie nie udał :-( oj..................:shake: Quote
yewcia1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Śnieżynka Sara niekonfliktowa - zgadza się z innymi pannami szuka domu Quote
justynavege Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Sarunia taka kochana ...........:shake: Quote
yewcia1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 I gdzie ten mój człowiek co mnie pokocha? Quote
yewcia1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Sara się uśmiecha i pyta kto mi da dom? Quote
Celina12 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Śnieżynko Saruniu-trzeba wierzyć w Świętego Mikołaja, który przyniesie Ci w prezencie cieplutki i kochający domek!!! Quote
justynavege Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Sara jest najbardziej pokornym psiakiem uosobieniem łagodności i ufności nie mogę :-( normalnie nie mogę :shake: Quote
yewcia1 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 justynavege napisał(a):Sara jest najbardziej pokornym psiakiem uosobieniem łagodności i ufności nie mogę :-( normalnie nie mogę :shake: Potwierdzam słowa justyny Sara to taki łagodny i pokorny psiak- czy jej się jeszcze uda?:-( Quote
yewcia1 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Radek napisał(a):Sara wygląda jak wielka przytulanka. Sarcia i wygląda i taka w rzeczywistości jest wielka, miła i uwielbia się głaskać i czesać;) Quote
justynavege Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Sara dziś nie chciała za bardzo spacerować , zawracała sprawdzać czy miseczka pełna Quote
yewcia1 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='justynavege']Sara dziś nie chciała za bardzo spacerować , zawracała sprawdzać czy miseczka pełna A oto i nasz Sara pluszowa czyli łakomczuszek:lol: Quote
Radek Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Miska to przecież bardzo ważny przedmiot w życiu psa ;) Quote
noemik Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Justyna, czy Sara ma już wirtualnego opiekuna, skoro wróciła do schroniska? bo jak nie, to ja bym chciała. Bidulka kochana... Quote
yewcia1 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 noemik napisał(a):Justyna, czy Sara ma już wirtualnego opiekuna, skoro wróciła do schroniska? bo jak nie, to ja bym chciała. Bidulka kochana... Sara ma ale musimy ustalić z magdze czy na stałe czy jednorazowo;) No i jeszcze ktoś się interesował, ale jak bede wiedziała więcej dam znać. Quote
justynavege Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 noemik napisał(a):Justyna, czy Sara ma już wirtualnego opiekuna, skoro wróciła do schroniska? bo jak nie, to ja bym chciała. Bidulka kochana... Noemik Sarcia juz prawie ma wirtualnych opiekunów :) ( magdaze nie odezwała się ejszzce więc nie wiem ale odezwali się Państwo ze Swiebodzic odnosnie wirtualnej adopcji ) ale moze miec kilku :) mam taki pomysł by wirtualny opiekun oprócz wpląt zadeklarował pomoc w szukaniu domku dla psiaka , bo to jest najważniejsze :) np porozgłąszać po znajomych porozwieszać ogłoszenia czy powysyłac linki na gg ........ możliwości jest wiele :) Quote
Recommended Posts