grazyna9915 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Wyjechał na odnowę biologiczną i sesję fotograficzną................ Quote
grazyna9915 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Teraz wraca PACO................. Paco To wyjątkowy pies, który kocha dzieci i koty! Ma ok. 4-y lata. Uwielbia pieszczoty i pozwala na "tarmoszenie" przez dzieci. Dzięki swojej postawnej budowie może być niezłym towarzyszem na wspólne wycieczki. Potrafi się nieźle wspinać. (wzrost to ok. 45 cm w kłębie, głową sięga powyżej kolan) Jeżeli potrzebujesz by przypilnował Ci domu, to pamiętaj, że jest bardzo czujny! Dodatkowo to bardzo rozsądny PIES który nie szczeka bez potrzeby! Jeżeli szukasz WIERNEGO, ROZSĄDNEGO PRZYJACIELA, to już znalazłeś PACO! Quote
grazyna9915 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Nie reagował na imię Azor, za to zareagował na imię PACO. Więc został Paco. Jednak najlepiej reaguje na widok wątróbki.:razz: Quote
halbina Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Pako odnowiony i gotowy do przeprowadzki do nowego domu, więc... pora odnowić może zdjęcia i opisy w ogłoszeniach?... Quote
grazyna9915 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Właśnie chciałm to zaproponować. Za bardzo ciąży na nim to, że pogryzł się z Reksem tym bardziej, że prowodyrem był chyba Reks (ale to nie ma znaczenia) Sprawdziłam - Paco to niesamowity pieszczoch, zakokany w człowieku. Głaskać go można godzinami. Wspaniale dogaduje się z dziećmi i kotami. Aha na allegro go już wystawiłam. http://ssl.allegro.pl/item195272029_paco_kocha_dzieci_i_koty_.html Quote
bumerang Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Jest śliczny :loveu: Paco - prosi o towarzysza wedrowek Quote
supergoga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 To ja też wymienię fotki Paco, zmienię opis i imię - i jazda od początku.Musi sie teraz udać. Quote
grazyna9915 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Supergoga dopiszcie jeszcze, że ten pies potrzebuje ludzkiego ciepła i miłości. Z niego jest straszna przylepa która non stop domaga się o pieszczoty. Trochę śmiesznie to wygląda bo przecież nie jest malutki, a najchętniej wskoczyłby na kolana. Najważniejsze to to, że nie reaguje na koty, ani w domu, ani na polu. Jest to naprawdę przesympatyczny, przekochany pies. Ktoś będzie miał z niego dużą pociechę. ZACHWALAJCIE GO BO ON JEST TEGO WART!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Patsi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Śliczne fotki!!!Azor-Paco wygląda na nich jak rudy basenji :cool3: Azor jest naprawdę cudowny i przylepiasty, a po odnowie biologicznej u Grażyny zrobił się jeszcze piękniejszy:loveu::loveu::loveu: Quote
bumerang Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Myslę że wszystko jest dozwolone! oby tylko Paco miał kochającego właściciela i dom! Quote
supergoga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No to ja zdejmuję, Grażyna, bo cały czas miała na allegro Azora i właśnie zaczęłam robic zmiane ogłoszenia, kiedy przeczytałam że wstawiłaś. Zawsze tak ładnie prosiłam, aby najpierw pytać na wątku czy ma ogłoszenie czy nie. Można stracic konto - bo zawieszą, za wystawianie podwójne aukcji. Napiszcie więc gdzie już wstawiliście, to ja pousuwam, żeby nie dublować. Quote
grazyna9915 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Wiem, że Azor był wystawiony na allegro. Ale ja nie wystawiłam Azorka ja wystawiłam PACO, a na wszelki wypadek podałam również swój nr tel. który zmienię kiedy PACO wróci do Wandzi. Quote
grazyna9915 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Kochani ludziska może jeszcze te zdjęcie się Wam przyda by wzruszyć ludzi. On jak wróci do Wandzi to wiecie, że tam nie ma innych możliwości jak trzymanie go w klatce. Quote
wiq Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 .........:multi:.......................:multi:................... Quote
Recommended Posts