halbina Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Czeka ktoś na Azorka, czeka... tylko czy zagląda na dogomanię?... Quote
Ania_w Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 pisze w imieniu Wandul - na cito potrzebny jest dom chociaz tymczasowy dla Azora... Przed chwila wdal sie w taka jadke z Reksem, ze az chlopy z sasiedztwa :razz: mieli problem ich rozlaczyc. Nas (mnie i Wandul) przy tym nie bylo, bylysmy z Gwarkiem u weterynarza, ale swiadkiem calego zajscia byla Ola, ktora po prostu sie teraz Azora boi.. Afera zrobila sie na cale Stolarzowice, ze malo brakowalo a dziecko by zostalo pogryzione itp. Podsumowujac - Azor tak szybko jak tylko jest to mozliwe musi zostac przeniosiony w inne miejsce... Quote
Ania_w Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 kurcze, zawsze my moglismy liczyc na pomoc Wandy.. Teraz ona liczy na nas.. Quote
grazyna9915 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Aniu zaglądałam na mapę dogo. Jest tam kilka osób, które może mogłyby zaoferować tymczas, ale pewnikiem wy się tam lepiej znacie i już wszystkich obdzwoniliście. Jest jeszcze jedno wyjście o ile Wandzia się zgodzi - hotelik. Niestety na razie nic innego mi nie przychodzi do głowy! PRZEPRASZAM! Quote
Patsi Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Rozmawiałam z Wandą-ludzie zagrozili, że otrują Azora musimy go jak najszybciej zabrać! Tymczas bardzo potrzebny!!!!!:placz: Azor bez problemów dogaduje się z kotami!!! Quote
grazyna9915 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Wandzia mówi, że to łagodny psiak. Tylko dlaczego tak długo już czeka na dom. Quote
halbina Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Znam ten ból... łagodny pies, a jatka jest... cóż... poczuł się u siebie i zaczął walczyć z rezydentem o pozycję samca alfa... Bąbel walczyłtak z Platonem, ostatnie dwa dni było już krwawo... Niestety, Platon już dojrzał i w dodatku ma pannę, więc jatka byłaby nieunikniona... Mogę jedynie zaproponować pożyczenie swojej klatki kennel, ale to chyba nie jest rozwiązanie w tej sytuacji. Bardzo mi przykro. Quote
grazyna9915 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Z tego co wiem do psy pogryzły się o suczkę co niestety jest naturalne. Jednak ten psiak jest bardzo łagodny, a to był prawdopodobnie pojedynczy incydent. Quote
grazyna9915 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Wątek podnoszę do góry! Niech go ktoś przygarnie chociaż na chwilę, pomożemy znaleźć mu dom. Ja mam już trzy psiaki w domu, a we wtorek będą chyba cztery więc nie mogę przygarnąć kolejnego psiaka. Pomóżcie Wandzi, ona zawsze Wszysktim pomagała. Quote
Patsi Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 grazyna9915 napisał(a):Wątek podnoszę do góry! Niech go ktoś przygarnie chociaż na chwilę, pomożemy znaleźć mu dom. Ja mam już trzy psiaki w domu, a we wtorek będą chyba cztery więc nie mogę przygarnąć kolejnego psiaka. Pomóżcie Wandzi, ona zawsze Wszysktim pomagała. Grażyna ma rację, niech ktoś go weźmie chociaż na jakiś czas-napewno coś szybko wymyślimy!:placz::placz::placz: Quote
grazyna9915 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Hej na pewno znajdzie się ktoś kto go będzie mógł przygarnąć nim będzie za późno. TYLKO TYMCZAS obiecuję, że umieszczę go na co najmnie 20 innych stronach internetowych. Tylko niech go ktoś chwilowo przygarnie. Quote
Patsi Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pomóżcie proszę, Azor jest naprawdę wspaniałym psem. Quote
halbina Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Jotka ma pewien pomysł... mnie się podoba, ale co na to Wandul?... i reszta?... Quote
jotka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Napisałam do Wandy na gg. Jak zaakceptuje, to ujawnię na wątku Quote
wiq Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 wiadomo już coś? ja 4tego nie dam rady, niestety na moich znajomych nie ma co liczyć:shake: Quote
florida_blue Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 czy Azorek jest juz na allegro ??? ja niestety nie moge zaproponowac tymczasu......................... ale już rozsyłam Quote
MARCHEWA Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jotka napisał(a):Napisałam do Wandy na gg. Jak zaakceptuje, to ujawnię na wątku Czy coś już wiadomo?Ja niestety pomóc nie mogę:shake: ,niedługo wyjeżdżam na kilka tygodni.Mam nadzieję,że ktoś pomoże Wandul,bo ona nie odmawiała nikomu pomocy. Quote
karusiap Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 mam nadzieje ze pomysl jotki wypali...a moze hotel chociaz cokolwiek byle nie bylo za pozno:( Quote
Recommended Posts