syla00 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 co tam u Azorka?? psiaki nadal toczą bój o koleżankę za płotu? Quote
halbina Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Wandula chyba urobiona po łokcie, bo się wcale nie odzywa... Quote
Patsi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Azor chce mieć swój domek jeszcze w starym roku!!! Quote
wiq Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 pisze u Ciebie 2000 post, to musi przynieść Ci szczęście;) Quote
halbina Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 To ja się wpiszę w poście nr 1000, teraz zadziała magia liczb! Quote
wandul 66 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 oj , dobrze by było , jakoś zaczynam juz w to wątpić!!!! Quote
wandul 66 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Azor wie , że kupiliśmy ładne petardy i koniecznie chce je u nas jeszcze zobaczyć!!! Quote
jotka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 chyba jednak zawzięłas sie na niego i chcesz wystraszyć:mad: Quote
Patsi Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wanda wysyłała tymi petardami znaki: TU CZEKA AZOR!!!;) Quote
halbina Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Niech spełniają się marzenia, niech sie smutek w radość zmienia, życie płynie miodem, mlekiem, zdrowia niech przybywa z wiekiem... na ten Nowy Rok! Życzymy Wam wszystkim, czworo- i dwunożni członkowie wielkiego dogomaniackiego stada, żeby w Nowym Roku 2007 żadne stworzenie nie głodowało ani nie cierpiało z winy człowieka, aby każdy potrzebujący pies czy kot znajdował wspaniały kochający dom i odpowiedzialnego opiekuna, dla którego stanie się dozgonnym przyjacielem i członkiem rodziny i żeby na tym Forum panowały wiara, nadzieja i miłość, bo one nadają sens życiu! Bąbel, Platon, Byron, Junior i pańcia Halina Quote
wiq Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 miałam sen, piękny sen, a w tym śnie Azor znalazł dom.. Quote
Patsi Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 wiq napisał(a):miałam sen, piękny sen, a w tym śnie Azor znalazł dom.. Kto wie, jakiś pan z Bytomia jest zainteresowany szczeniakiem od Wandul (tak napisała supergoga), to może przez przypadek zamiast szczeniora weźnmie Azora :razz: Quote
supergoga Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Azorku - życzę ci piesku nowego, własnego domku na zawsze. Twojej Pani i Jej Rodzibce - tolerancji, wytrzymałości, dalszych pokładów miłości do tych na 4 łapach. Wandulku - Tobie - naprawde wszystkiego co wspaniałe i wybaczenia (że ten dogomaniacki świat otworzyłam przed Tobą - w sumie ja nie żałuję, wiedziałam co robię :evil_lol: ). Życzę Tobie, sobie - nam - spotkania w tym roku - i pysznych gołabków. I ten domek który sie odezwał dziś, oby okazał sie dobry i lekko Cie odpsił. Wszyskim Wam: DOSIEGO ROKU! Quote
jo_joanna Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Azorek szukaj domku już od wczesnego rana!! Quote
wandul 66 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 AZOR dziękuje za życzenia , i wierzy ,że kiedyś się spełnią !!! supergoga , pewnie życie dla nas byłoby łatwiejsze bez dogomanii , ale koszmarne dla setek czworonogów!!!!DZIEKUJE -co my byśmy bez tego robiły?????? Patrzyły na wenezuelskie seriale , słuchając jak za oknami wyją bezdomne zwierzaki:shake: Quote
Recommended Posts