Jump to content
Dogomania

AZORKU - nareszcie !!!! Kuna zwiała przez wentylacje!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niech spełniają się marzenia,
niech sie smutek w radość zmienia,
życie płynie miodem, mlekiem,
zdrowia niech przybywa z wiekiem...
na ten Nowy Rok!

Życzymy Wam wszystkim, czworo- i dwunożni członkowie wielkiego dogomaniackiego stada, żeby w Nowym Roku 2007 żadne stworzenie nie głodowało ani nie cierpiało z winy człowieka, aby każdy potrzebujący pies czy kot znajdował wspaniały kochający dom i odpowiedzialnego opiekuna, dla którego stanie się dozgonnym przyjacielem i członkiem rodziny i żeby na tym Forum panowały wiara, nadzieja i miłość, bo one nadają sens życiu!
Bąbel, Platon, Byron, Junior i pańcia Halina

Posted

wiq napisał(a):
miałam sen, piękny sen, a w tym śnie Azor znalazł dom..

Kto wie, jakiś pan z Bytomia jest zainteresowany szczeniakiem od Wandul (tak napisała supergoga), to może przez przypadek zamiast szczeniora weźnmie Azora :razz:

Posted

Azorku - życzę ci piesku nowego, własnego domku na zawsze.
Twojej Pani i Jej Rodzibce - tolerancji, wytrzymałości, dalszych pokładów miłości do tych na 4 łapach.

Wandulku - Tobie - naprawde wszystkiego co wspaniałe i wybaczenia (że ten dogomaniacki świat otworzyłam przed Tobą - w sumie ja nie żałuję, wiedziałam co robię :evil_lol: ).

Życzę Tobie, sobie - nam - spotkania w tym roku - i pysznych gołabków.

I ten domek który sie odezwał dziś, oby okazał sie dobry i lekko Cie odpsił.

Wszyskim Wam: DOSIEGO ROKU!

Posted

AZOR dziękuje za życzenia , i wierzy ,że kiedyś się spełnią !!! supergoga , pewnie życie dla nas byłoby łatwiejsze bez dogomanii , ale koszmarne dla setek czworonogów!!!!DZIEKUJE -co my byśmy bez tego robiły?????? Patrzyły na wenezuelskie seriale , słuchając jak za oknami wyją bezdomne zwierzaki:shake: