wiq Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 czeka i czeka.. jest wzorem cierpliwości.. (podobnie jak wandul;)) Quote
Patsi Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Azor w niedzielne południe prezentuje swe wdzięki! Quote
wandul 66 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 wiq napisał(a):czeka i czeka.. jest wzorem cierpliwości.. (podobnie jak wandul;)) oj , coraz mi gorzej wychodzi z tą cierpliwością , o ile do zwierząt ją mam , to dzięki co niektórym dogomaniakom mam jej już coraz mniej !!! za każdym razem obiecuję sobie , że bęe twarda , nieugięta i bęę wykonywać czystą , biurową robotę , oiszaąc na wątkach , HOP!!! I niestety za kazdym razem ładuję się w coraz to gorsze tarapaty!!! Niedługo mój TZ zarząda rozwodu i szczerze mówiąć , wcale mu się nie dziwię:shake: :shake: :shake: Quote
Rawa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Wandul, trzymaj się, będzie dobrze- zawsze trzeba w to wierzyć... Quote
Paola06 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Wandziu-zamieszczę ogłoszenie w piątkowej Wyborczej. A jeżeli to nic nie pomoże to porozmawiam w telewizji katowickiej,czy możemy go pokazać-ale to już po świętach. Quote
wandul 66 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Azor w piątkowej Wyborczej jest co tydzień na Żółtych Stronach , nie było nawet jednego telefonu!!! Ale może dzisiaj........ale nie będe zapeszać!!!!! Quote
grazyna9915 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Azorek, Azorek ile ty to jeszcze musisz czekać. Quote
wandul 66 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 nie chce zapeszać , ale może będzie miał najlepszy domek pod słońcem u Terni z miau !!! trzymać kciuki za Terenie - pracuje nad Swoim TZ - tem !!!!!!!!! Quote
halbina Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Nad TZ-em Tereni możemy popracować razem, jest nas tu paru, jakby co... :cool3: Quote
wandul 66 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 halbina napisał(a):Nad TZ-em Tereni możemy popracować razem, jest nas tu paru, jakby co... :cool3:to brzmi dwuznacznie ;) ;) ;) Quote
halbina Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 wandul 66 napisał(a):to brzmi dwuznacznie ;) ;) ;) Jestem specjalistką od dwuznaczności... :eviltong: Quote
Paola06 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hola,hola... W piątek Azor reklamuje się w G.W. A jak tego będzie mało-wystąpi -za zgodą opiekunki-w TVP3.:):):):):) Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dlaczego nikt nie wyprowadził dziś Azorka, cioteczki?... :razz: Quote
Recommended Posts