maxiowa Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 (edited) Witam ! Jestem wolontariuszką w Gorzowskim schronisku dla zwierząt. Chcę Wam przedstawić kolejnego pieska BERNIEGO . Imię: Berni Płeć: pies Wiek: 7 lat Wielkość: średni Kastracja: TAK Szczepienia: aktualne (wścieklizna ) Berni to starszy piesek uwielbiający pieszczoty. Na psy reaguje różnie. Na spacerach jest zainteresowny otoczeniem ale nie odchodzi za daleko od opiekuna. Dziś po raz pierwszy spuściłam go ze smyczy i nie uciekał ;) Nie odchodził za daleko pilnował się, co chwile podbiegał by go pogłaskać. Myślę ,że Bernii nadaje się dla każdego. Może zamieszkać w bloku. Edited August 7, 2012 by maxiowa Quote
maxiowa Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Dawno nic tutaj się nie działo.. dodaję filmik z 'tańcem' Berniego ;D http://imageshack.us/clip/my-videos/831/j0by.mp4/ Quote
Kajusza Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 maxiowa - napisz fajny, wzruszający tekst o Bernim, dodaj jeszcze ze dwie fotki, to poogłaszam psiaka :-) tu na dogo, raczej nie znajdzie domu, trzeba porobić jakieś ogłoszenia. Quote
czikusiowa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 w końcu trafiłam na wątek Berniego :) ponawiam prośbę Kajuszy co do tekstu do ogłoszeń jak znajdziesz trochę czasu :p Quote
koelka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 czikusiowa napisał(a):w końcu trafiłam na wątek Berniego :) ponawiam prośbę Kajuszy co do tekstu do ogłoszeń jak znajdziesz trochę czasu :p Psiaki trzeba ogłaszać, w ten sposób w ostatnim czasie troszkę psiaków znalazło domy. Kajusza przecież deklarowała pomoc, a wątek od kwietnia martwy:( Quote
maxiowa Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 hmm... Misiek kuleje i dostawał zastrzyki. To już nie jest młody psiak i widać oznaki starości.. szanse na adopcje ma niewielkie... Quote
Kajusza Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Sara podeślij wątek Sundayrose - ona poogłasza Berniego, może akurat kogoś zauroczy? Quote
czikusiowa Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [SIZE="3"] Jest wiele psów, m.in Berni , które czekają na Wasze wsparcie większość posiada facebooka a jedno kliknięcie nie jest wielkim wysiłkiem [SIZE="6"]pomóżcie proszę i wesprzyjcie Nasze gorzowskie Schronisko w akcji TESCO klikajcie, rozsyłajcie znajomym i udostępniajcie w końcu razem możemy więcej http://www.facebook.com/Eksperci.Tesco?sk=app_293130837399609 przepraszam za off Quote
iwcia93 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 prawdopodobnie (bo nie jest to na 100%) w środę Bernii jedzie do Niemiec :) wraz z kilkoma innymi psiakami :) Quote
Pyrdka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Dziewczyny bądźcie czujne. Tyle złego słyszy się o wywózce do Niemiec.Proszę sprawdźcie dokładnie. Quote
maxiowa Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Pyrdka spokojnie ;) a Bernii nigdzie nie pojechał. Quote
koelka Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 (edited) Co słychać u Berniego, czy od ponad roku nadal nic się nie zmieniło? Edit. Teraz zobaczyłam zmianę tytułu wątku, że ma dom. A można wiedzieć coś więcej, czy dziś i gdzie go znalazł? Edited August 7, 2012 by koelka edit Quote
maxiowa Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 tak wgl nie ogarnęłam,że tutaj nie napisałam nic -.- Po prostu nie wierzę w siebie !;/ Bernii już jakiś czas temu pojechał do Niemiec. Przepraszam,że nic nie pisałam. Quote
maxiowa Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 nie pamietam musiał bym sprawdzić jak będę w schronisku Quote
Pyrdka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Szkoda,ze pojechał do Niemiec.mam nadzieje jednak,że żyje i jest tam szczęśliwy. Quote
Recommended Posts