Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marchewkowy']Gratulacje dla wszystkich ;)
To może zacznę z moimi zdjęciami od Dastiego czyli BIS Radom :)

Woooow !!!!
kradnę mojego potwora :) nawet ładna z niego bestia hihihi

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Ja słyszałam, że niestety się nie odnalazła, a piesek niestety odszedł za TM z powodu udaru...

biedna psina :(

A temu rudzielcowi powyżej chyba upał nie doskwierał :) śliczny :)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
To już wiem gdzie :) my też mieliśmy ciekawą mieszankę ;) samoyed, shiby i chińskie grzywacze :)

Ja też już wiem gdzie:lol:
Moje w tej menażerii były shiby,choć łaziłam w czarnej akitowej koszulce:evil_lol:,mało szczęśliwa ,bo ze spuchniętym półgębkiem /ząbek:angryy:/.
Dla mnie wystawa udana /choć nie ja wystawiałam,bo trudno latać z bania na twarzy:evil_lol:/
Moja MISAKI Hneda Tvrz -I dosk,Zw,CWC i BOB:loveu:/zamknęła Championat Polski/
a moja czteromiesięczna baby shiba KOKO Matagiinu PL -wo+piękny opis:loveu:

Posted

Ja słyszałem ,że 3 lekarzy wet ratowało tą suczkę ale niestety się nie udało. A lekarz wet.dyżurujący był przygotowany na te upały w odpowiednie farmaceutki.Nie chcę pisać jaka to rasa bo mówiono o 2 rasach........ Mówiło się ,że jednego pieska uratowali....

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Ja słyszałam, że niestety się nie odnalazła, a piesek niestety odszedł za TM z powodu udaru...

Matkoooooo....

Matagi napisał(a):
Ja też już wiem gdzie:lol:
Moje w tej menażerii były shiby,choć łaziłam w czarnej akitowej koszulce:evil_lol:,mało szczęśliwa ,bo ze spuchniętym półgębkiem /ząbek:angryy:/.
Dla mnie wystawa udana /choć nie ja wystawiałam,bo trudno latać z bania na twarzy:evil_lol:/
Moja MISAKI Hneda Tvrz -I dosk,Zw,CWC i BOB:loveu:/zamknęła Championat Polski/
a moja czteromiesięczna baby shiba KOKO Matagiinu PL -wo+piękny opis:loveu:

Gratulacje, Kochana:)

krzysio napisał(a):
Ja słyszałem ,że 3 lekarzy wet ratowało tą suczkę ale niestety się nie udało. A lekarz wet.dyżurujący był przygotowany na te upały w odpowiednie farmaceutki.Nie chcę pisać jaka to rasa bo mówiono o 2 rasach........ Mówiło się ,że jednego pieska uratowali....

Czyli byli czy nie byli weci?
Ratowali czy nie?
Kurcze, ale pechowa wystawa.....

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Cd.

Uploaded with ImageShack.us

Basenji:)

Pzdr.

Moje PONiaki sia załapały - dziękuję bardzo

To EBUR i ESENCJA Jamkin ( w Radomi Esencja skończyła Championat Młodzieżowy, bo braciszek juz wczesniej skończył a w Radomiu wziął BOBa i potem jeszcze był 3 na Grupie i drugi na BIS Ras Polskich )

Gratulacje dla naszych konkurentów

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Marchewkowy']Gratulacje dla wszystkich ;)
To może zacznę z moimi zdjęciami od Dastiego czyli BIS Radom :)[QUOTE]

GRATULUJE!!!! a ja stałam z boku i mocno biłam bravo!!! :))

Posted

[quote name='agnethka']Asiaczku z tego co słyszałam ponoć ratowali weci z Radomia i nawet z Warszawy, ale tak jak krzysio w centrum tego nie byłam - tylko słyszałam...
pech jak pech, ale upał był masakryczny, ja co chwilę zmaczałam swoją suke... o nią zadbałam lepiej niż o siebie i na szczęście ona bryka jak nowa, ale ja jeszcze wczoraj odchorowywałam wystawę (mam nadzieję, że dzisiaj będę się już dobrze czuła)
Może O/Radom na nastepną majową wystawe jakieś namioty dla wystawców zorganizuje... albo cos innego, może inny teren...?

[quote name='iza']Moje PONiaki sia załapały - dziękuję bardzo
To EBUR i ESENCJA Jamkin ( w Radomi Esencja skończyła Championat Młodzieżowy, bo braciszek juz wczesniej skończył a w Radomiu wziął BOBa i potem jeszcze był 3 na Grupie i drugi na BIS Ras Polskich )
Gratulacje dla naszych konkurentów
Pozdrawiam
Gratulacje i proszę się częstowac fotkami:)

pzdr.

Posted

ja tez dopiero dziś po tej wystawie doszłam do siebie.... Masakrycznie upalnie, do tego ten biedak za TM jeszcze...
a do tego wkurzyla mnie sedizna co trzymała katalog w ringu podczas sedziowania - moze gdzieś przespalam czy sie przepisy zmieniły????
no i następnym razem musimy chyba powiększyć powierzchnię namiotową - było by weselej :)

Posted

agnethka napisał(a):
ja tylko proszę częściej po polskich wystawach, bo narazie za granicę nie mam jak się wypuścić :D
może odłożę coś na ten cel w przyszłym roku jak moje psie dziecko będzie w odpowiednim wieku ;)

aaaa...jak będziesz chciała jednak podnieść nogę przy lokacie to powiedz - cykniemy foto, będzie ORYGINALNE :D

planuj, planuj :) Ja na wakacje lub na jesień w tym roku planuję.
A nogę to na razie Mlody podniosł i to dwa razy :) Ja się jeszcze wstydzę, ale kto wie? Jesli mozna z katalogiem sędziować w ringu to tak samo mozna i olać werdykt :eviltong:

Posted

agnethka napisał(a):
ja w tym roku nic nie planuję mocnego, ale powoli może coś na przyszły rok ;)
tak mnie podkusiliście w tym busie :D

lej do woli - na takie werdykty ;)

ja częściej za granicą jestem niz w Polsce i chyba to jednak lepiej :)
To już warunki znasz, kierowcę też :) Myśl :) Najlepiej abyśmy razem wymyślily tą samą wystawę, będzie ciekawie.
a lać będę chyba - zaczynam ćwiczyć na podwórku ;)

Posted

i dobrze, bo często pies super wygląda, a pańcio lub pańcia z miną dziwaczną lub jakimś*dziwnym tańcem przed psem, żeby dobrze stał :P ;) przynajmniej ja tak mam ze szczylem moim :P

Posted

[quote name='Marchewkowy']Może dziś mi się uda wstawić ;) Ale ja tez nie mam jakoś b. dużo :)
Sporo mam z Młodego Prezentera :)
Myślę, że młodzież się ucieszy:)

Pzdr.

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Też tak myślę Asiaczku ;) hahaha jeszcze nie zapomniałam czasów Młodego Prezentera i poszukiwania zdjęć z występu :)

A to Ty juz nie MP? Jeszcze nie dawno Cie tam widywalam.

Tez mam zdjecia z MP, BISa Puppy (a moze to i Baby ;) ), VII i VIII gr :)