Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vegas']Czy ktoś, kto będzie jutro (sobota) mógłby mi wydrukować zgłoszenie moje i potwierdzenie przelewu? Czy myślicie, że jak na telefonie będę*miała tego maila to wystarczy?
Jakby ktoś z aparatem nie miał*w kogo celować... numer 28 jutro i numer 390 w niedzielę.

Vegas czy Ty wystawiasz tę piękność z avatarka? To bullik mini czy zwyczajny? Cudny!!!:loveu: Powodzonka!

Hmmm... A jak wystawa jest dwu-dniowa, dlaczego jeszcze nikt nic nie napisał ? Kto w jakiej rasie wygrał?:niewiem:

Posted

Tak, miniaturowy bulterier piękność z avatara ;) Dzisiaj wzięłyśmy BIS Szczeniąt, za nami stał na podium na drugim miejscu foxterrier szorstkowłosy Hugo Joy Z ZADEBIA, potem westie, którego imienia nie znam niestety i nie mam katalogu, żeby sprawdzić i czwarta na podium Innes VITATUS, bulterier standardowy. BIS Baby wziął terier walijski, z nim w stawce szedł*westie i szkocki, ale nie wiem który był*drugi, a który 3. Dalej już*nie oglądałam, gdyż*po całym dniu na upale nie miałam serca oglądać i trzymać Vegas dłużej na dworze/w kennelku nawet.

Posted

Ja sama jeżdżę zazwyczaj na wystawę, więc niestety nie mam zdjęć, nie umiem się*(jeszcze) rozdwoić :) mam powystawowe, musiałam wysłać hodowczyni ;) i się*pochwalić*:P

Posted

prześliczną ma głowę:cool3:
Będę was jutro szukać -jak zobaczysz kogoś ze szczeniakiem (3,5 miesięcznym) staffika to właśnie ja (Ebola jest jedyna w maluchach)

Posted

To do zobaczenia jutro :) Na pewno maleństwo staffikowe rzuci nam się*w oczy, a Vegas jedyna ruda bulinka i jedyna mini na wystawie, więc też*nas nie przeoczysz ;) zwłaszcza, że ring mamy ten sam :D

Posted

A ja się właśnie zorientowałam, że moja drukarka na wsi jest kaput, a dodatkowo książeczki rudych zostały w Warszawie w pokoju... :lol: Będzie wesoło ;) O dziwo po raz pierwszy od dawien dawna moje rude mają konkurencję.. Junior sam w klasie, ale juniorka już z konkurentką, a dodatkowo pies w pośredniej, tyle tollków to chyba Radom nie widział od dawna :lol:

Posted

:cunao:Ogromne gratulacje dla LILIANNY Z BŁĘKITNEGO RODU, chihuahua długowłosy, ZW, BOB, CWC, którym zakończyła Championat Polski!!!:multi::klacz::Cool!::BIG::laola:

Posted

Kochani, ja to Wam napiszę nowinkę...

Pies rasy bearded collie, pies.
Druga wystawa w zyciu.
I co?
Ocena doskonała, I lokata, BOS, BOB i..... BOG1!!!!!!
Imię tego pieknisia to Amberose LOVE MUSIC:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Kochani, ja to Wam napiszę nowinkę...

Pies rasy bearded collie, pies.
Druga wystawa w zyciu.
I co?
Ocena doskonała, I lokata, BOS, BOB i..... BOG1!!!!!!
Imię tego pieknisia to Amberose LOVE MUSIC:)

Pzdr.
Gratulacje dla malucha, który już pewnie nie jest taki malutki.

Posted

[quote name='Asiaczek']Przekażę.
Maluch juz wcale nie jest taki mały, nienienie...
Widziałaś go u mnie w Galerii:)

Pzdr.Pzdr.

Widziałam oczywiście, a czy on czasem nie był na krajowej w warszawie w zeszłym roku, wtedy był chyba towarzysko.

Posted

[quote name='arielka186']:cunao:Ogromne gratulacje dla LILIANNY Z BŁĘKITNEGO RODU, chihuahua długowłosy, ZW, BOB, CWC, którym zakończyła Championat Polski!!!:multi::klacz::Cool!::BIG::laola:

Dziekujemy ogromnie, UDAŁO SIĘ:)
jestem bardzo dumna z mojego króliczka:)

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Widziałam oczywiście, a czy on czasem nie był na krajowej w warszawie w zeszłym roku, wtedy był chyba towarzysko.
Tak, dokładnie!

Pzdr.Pzdr.

Posted

Wróciłam sobie dawno temu już, ale pochwalimy się, a co tam :)

Red Hot Chilli's Design of Nochill - dosk 1/1, Zw Mł i w porównaniu NJwR! Tym samym ukończył młodzieżowy championat Polski w wieku zaledwie 10 miesięcy :)
jego siostra Red Hot Chilli's Daylight of Zumi tym razem dosk 2/2 :)

A przy okazji opowiem ciekawą historię :) Do Radomia nie mam daleko, więc wyjechałam z domu niewiele przed 10. Po drodze na trasie szybkiego ruchu zobaczyłam, że jakieś auto z psami w środku stoi i ewidentnie się zepsuło. I tak udało mi się pomóc jednym wystawcom w dotarciu na wystawę (mam nadzieję, że na czas) razem z ich pięknym dogiem niemieckim :)

Posted

My też już w domu i możemy się chwalić bo jest czym hihihi :)

Lofty Desperado & It's a Kind of Magic - Najlepsza Para Hodowlana

a Desperado sam - Best in Show

Posted

[quote name='Lofty']My też już w domu i możemy się chwalić bo jest czym hihihi :)

Lofty Desperado & It's a Kind of Magic - Najlepsza Para Hodowlana

a Desperado sam - Best in Show

No wlasnie - trzecia lokata to juz sie nie chwalicie?! :D Jeszcze raz brawa dla Was!
My zajeliśmy zaszczytne drugie miejsce za pieknym Dessim, wiec Fairray JETSET - res.BOG :)