Agasia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Darianna napisał(a):i na setery możesz zerknąć, oba moje będą :D i to jedyne białe moje też mozesz zlapac :) Quote
Vesper Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='Vegas']Czy ktoś, kto będzie jutro (sobota) mógłby mi wydrukować zgłoszenie moje i potwierdzenie przelewu? Czy myślicie, że jak na telefonie będę*miała tego maila to wystarczy? Jakby ktoś z aparatem nie miał*w kogo celować... numer 28 jutro i numer 390 w niedzielę. Vegas czy Ty wystawiasz tę piękność z avatarka? To bullik mini czy zwyczajny? Cudny!!!:loveu: Powodzonka! Hmmm... A jak wystawa jest dwu-dniowa, dlaczego jeszcze nikt nic nie napisał ? Kto w jakiej rasie wygrał?:niewiem: Quote
Vegas Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Tak, miniaturowy bulterier piękność z avatara ;) Dzisiaj wzięłyśmy BIS Szczeniąt, za nami stał na podium na drugim miejscu foxterrier szorstkowłosy Hugo Joy Z ZADEBIA, potem westie, którego imienia nie znam niestety i nie mam katalogu, żeby sprawdzić i czwarta na podium Innes VITATUS, bulterier standardowy. BIS Baby wziął terier walijski, z nim w stawce szedł*westie i szkocki, ale nie wiem który był*drugi, a który 3. Dalej już*nie oglądałam, gdyż*po całym dniu na upale nie miałam serca oglądać i trzymać Vegas dłużej na dworze/w kennelku nawet. Quote
Vesper Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Gratulacje!:klacz::BIG: Vegas pięknie wygląda na avatarku, może więcej fotek z wystawy? Quote
Vegas Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ja sama jeżdżę zazwyczaj na wystawę, więc niestety nie mam zdjęć, nie umiem się*(jeszcze) rozdwoić :) mam powystawowe, musiałam wysłać hodowczyni ;) i się*pochwalić*:P Quote
Sylwia K Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 prześliczną ma głowę:cool3: Będę was jutro szukać -jak zobaczysz kogoś ze szczeniakiem (3,5 miesięcznym) staffika to właśnie ja (Ebola jest jedyna w maluchach) Quote
Vegas Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 To do zobaczenia jutro :) Na pewno maleństwo staffikowe rzuci nam się*w oczy, a Vegas jedyna ruda bulinka i jedyna mini na wystawie, więc też*nas nie przeoczysz ;) zwłaszcza, że ring mamy ten sam :D Quote
Vesper Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Mnie za to bulliki coraz bardziej zaczynają się podobać:hmmmm: Quote
Guciek Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 A ja się właśnie zorientowałam, że moja drukarka na wsi jest kaput, a dodatkowo książeczki rudych zostały w Warszawie w pokoju... :lol: Będzie wesoło ;) O dziwo po raz pierwszy od dawien dawna moje rude mają konkurencję.. Junior sam w klasie, ale juniorka już z konkurentką, a dodatkowo pies w pośredniej, tyle tollków to chyba Radom nie widział od dawna :lol: Quote
Frytela Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ja tez nie mam wydrukowanych, więc... U mnie tłumy w rasie, ale czuje że dzisiaj szybko wrócimy... ;) Quote
Dacote Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Czy ktoś ma fotki akitek (interesują mnie suki z klasy otwartej) i MP (grupa młodsza z akitką)? Z góry dziękuję! Quote
Vesper Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 :cunao:Ogromne gratulacje dla LILIANNY Z BŁĘKITNEGO RODU, chihuahua długowłosy, ZW, BOB, CWC, którym zakończyła Championat Polski!!!:multi::klacz::Cool!::BIG::laola: Quote
Asiaczek Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Kochani, ja to Wam napiszę nowinkę... Pies rasy bearded collie, pies. Druga wystawa w zyciu. I co? Ocena doskonała, I lokata, BOS, BOB i..... BOG1!!!!!! Imię tego pieknisia to Amberose LOVE MUSIC:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='Asiaczek']Kochani, ja to Wam napiszę nowinkę... Pies rasy bearded collie, pies. Druga wystawa w zyciu. I co? Ocena doskonała, I lokata, BOS, BOB i..... BOG1!!!!!! Imię tego pieknisia to Amberose LOVE MUSIC:) Pzdr. Gratulacje dla malucha, który już pewnie nie jest taki malutki. Quote
Asiaczek Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Przekażę. Maluch juz wcale nie jest taki mały, nienienie... Widziałaś go u mnie w Galerii:) Pzdr.Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='Asiaczek']Przekażę. Maluch juz wcale nie jest taki mały, nienienie... Widziałaś go u mnie w Galerii:) Pzdr.Pzdr. Widziałam oczywiście, a czy on czasem nie był na krajowej w warszawie w zeszłym roku, wtedy był chyba towarzysko. Quote
pa-ttti Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='arielka186']:cunao:Ogromne gratulacje dla LILIANNY Z BŁĘKITNEGO RODU, chihuahua długowłosy, ZW, BOB, CWC, którym zakończyła Championat Polski!!!:multi::klacz::Cool!::BIG::laola: Dziekujemy ogromnie, UDAŁO SIĘ:) jestem bardzo dumna z mojego króliczka:) Quote
Asiaczek Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Widziałam oczywiście, a czy on czasem nie był na krajowej w warszawie w zeszłym roku, wtedy był chyba towarzysko. Tak, dokładnie! Pzdr.Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='Asiaczek']Tak, dokładnie! Pzdr.Pzdr. Czyli dobrą mam pamięć, wtedy to był mały włochaty misiek, a tu proszę jakie sukcesy. Quote
Guciek Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Wróciłam sobie dawno temu już, ale pochwalimy się, a co tam :) Red Hot Chilli's Design of Nochill - dosk 1/1, Zw Mł i w porównaniu NJwR! Tym samym ukończył młodzieżowy championat Polski w wieku zaledwie 10 miesięcy :) jego siostra Red Hot Chilli's Daylight of Zumi tym razem dosk 2/2 :) A przy okazji opowiem ciekawą historię :) Do Radomia nie mam daleko, więc wyjechałam z domu niewiele przed 10. Po drodze na trasie szybkiego ruchu zobaczyłam, że jakieś auto z psami w środku stoi i ewidentnie się zepsuło. I tak udało mi się pomóc jednym wystawcom w dotarciu na wystawę (mam nadzieję, że na czas) razem z ich pięknym dogiem niemieckim :) Quote
Lofty Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 My też już w domu i możemy się chwalić bo jest czym hihihi :) Lofty Desperado & It's a Kind of Magic - Najlepsza Para Hodowlana a Desperado sam - Best in Show Quote
Chein Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ja już na finały nie zostawałam całe, ale wielkie gratulacje! I Desperado chyba jeszcze BIS III Użytków? Quote
Agasia Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='Lofty']My też już w domu i możemy się chwalić bo jest czym hihihi :) Lofty Desperado & It's a Kind of Magic - Najlepsza Para Hodowlana a Desperado sam - Best in Show No wlasnie - trzecia lokata to juz sie nie chwalicie?! :D Jeszcze raz brawa dla Was! My zajeliśmy zaszczytne drugie miejsce za pieknym Dessim, wiec Fairray JETSET - res.BOG :) Quote
Recommended Posts