AnkaW Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Pogoda ma być, około 30 stopni więc nas przygrzeje, a psy podgotuje :) też przyjdzie nam czekać do 12 na ocenę :( Quote
Darianna Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 o la la... 30 stopni?? Dobrze, że mam namiot, zawsze cień ;) I oby rude szybko były posędziowane ;) Quote
Gośka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 AnkaW ile macie psów przed sobą? Ja się zastanawiam na którą pojechać... Nie wiem czy do 12 sędzina wyrobi się z 40 psami Quote
Agonia Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 czy jak sie przyjedzie na 12 to juz dokumentów (numerka itd) nie wydadza? Quote
mychaaaaa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Gośka napisał(a):AnkaW ile macie psów przed sobą? Ja się zastanawiam na którą pojechać... Nie wiem czy do 12 sędzina wyrobi się z 40 psami My mamy 35 psów przed nami... też się obawiam upału, mam zaprzęgowca :roll: chyba będę go aż do oceny w samochodzie trzymać z włączoną klimatyzacją :eviltong: Quote
AnkaW Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Gośka napisał(a):AnkaW ile macie psów przed sobą? Ja się zastanawiam na którą pojechać... Nie wiem czy do 12 sędzina wyrobi się z 40 psami ja mam 37, ale z tego co słyszałam nasz sędzia sędziuje sprawnie i szybko :) , mam nadzieję że tym razem będzie tak samo :) Quote
panbazyl Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Gośka napisał(a):dzięki, wysłałam :) mam nadzieję że będzie ładna pogoda, przed nami na ringu też ponad 40 psów! już mail mój też poszedł :) u nas też sędzina zmienina. Agnethka - weźmiesz z busa klatkę (powiedz tylko wcześniej żeby wzięli jedną więcej) Quote
panbazyl Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ja też przyjadę z kumpelką - spotkamy się więc w Lublinie Quote
panbazyl Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 pogadamy w busie :) Ja na razie testuję BARF Primexu (dzięki uprzejmości tej firmy). Quote
Iza. Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 panbazyl napisał(a): Ja na razie testuję BARF Primexu (dzięki uprzejmości tej firmy). I jak wrażenia ? Też mam zamiar niedługo to mięsko przetestować ;) Quote
panbazyl Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='Iza.']I jak wrażenia ? Też mam zamiar niedługo to mięsko przetestować ;) w moje galerii http://www.dogomania.pl/threads/184094-Bazyle-i-Panbazyle-Herbu-Bazyl/page7 o postu 209 bodajże będę opisywać wszelkie spostrzeżenia na ten temat. Na razie niewiele mogę powiedzieć, bo właściwie od doby testujemy, w Radomiu już coś więcej będę wiedzieć - pogadamy. (nie jestem ich przedstawicielem ani nie prowadzę sprzedaży dla tej czy innej firmy) Quote
Vegas Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 a to jest aktualne? i w żadnym schronisku, u żadnego weta się*jeszcze psiul nie znalazł? :( szkoda. wklejam na facebooka, mieszkam na mokotowie... szczerze mówiąc, to patrzyłam na to i zakładałam, że po ponad miesiącu się*już znaleźć po prostu musiał. Quote
Sylwia K Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 agnethka napisał(a): dałby ktoś radę wpaść z aparatem na staffiki ??? ja będę jako wystawca -mąż jako fotograf:cool3: Quote
panbazyl Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 agnethka napisał(a):Kochani - lekki OFF ;) planuję na wystawę zabrać trochę "Asiaczkowych" ulotek o zaginionym basenji, czy jest ktoś chętny do pomocy w rozgłaszaniu info o nim? chciałabym, żeby ulotki pojawiły się przy ringach, może ktoś z wystawców widział gdzieś Waziego ;) osoby chętne do pomocy zapraszam na PW, chętnie też podeślę te ulotki do drukowania innym :) bez probelmu w naszym "busowym" namiocie info moze zaistnieć. (a tak przy okazji - weź cś na grilla :) ) Quote
krzysio Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Aparat w busowym namiocie też będzie, więc o zdjęcie też nie będzie trudno...;) Quote
panbazyl Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 agnethka napisał(a):w busowych namiotach - ponoć mają być dwa ;) już się nie mogę doczekać... na grilla? no zaskoczyłaś mnie, a ja z reguły nic nie jem na wystawach :D No to więcej punktów info o zaginonym psie będzie (tak przy okazji - moze o innych zaginionych też watro powiedzieć?) to poraz zmienić przyzywczajenia - ja też takie miałam - ale od Radomia zmiany :) nie dość ze psy zmieniły karmę to i ja zmieniam pomysly na wystawy. Do tej pory po wyjściu z ringu nuda jak nie wiem - teraz czas na zmiany :) Krzysio - t robimy sobie wzajemnie zdjęcia, bo ja nigdy nie mam żadnego swojego.... Gośka - dziś drukuję potwierdzenia i wezmę ze sobą do Radomia. Quote
panbazyl Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 ja nawet się w to jeszcze nie zagłębiałam. Na miejscu może się przecież okazać, ze są jakieś zmiany - w końcu to krajówka i zmiany sa dopuszczalne. Zależy też jak szybko będzie sędziowane - w Lublinie ostatnio było dużo psów przed nami a tak szybko i sprawnie szło, ze szok! Quote
Marchewkowy Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ja będę w Niedziele więc jak by ktoś potrzebował handlera albo fotografa to dajcie znać ;) Quote
Gośka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Panbazyl super, dzięki!!! Dryndnę do Ciebie jak zajadę to mi do furtki podrzucisz :) Marchewkowy ja reflektuję na fotografa, w Radomiu będę sama, buuu, żadnych pudlarzy, więc będę wdzięczna za jakąkolwiek fotkę. Mamy nr 904, jeden jedyny czarny pudel na wystawie. Quote
Marchewkowy Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Gośka napisał(a):Panbazyl super, dzięki!!! Dryndnę do Ciebie jak zajadę to mi do furtki podrzucisz :) Marchewkowy ja reflektuję na fotografa, w Radomiu będę sama, buuu, żadnych pudlarzy, więc będę wdzięczna za jakąkolwiek fotkę. Mamy nr 904, jeden jedyny czarny pudel na wystawie. Okej :) który ring? Jak nie będę wtedy wystawiać to wpadnę ;) Quote
Vegas Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Czy ktoś, kto będzie jutro (sobota) mógłby mi wydrukować zgłoszenie moje i potwierdzenie przelewu? Czy myślicie, że jak na telefonie będę*miała tego maila to wystarczy? Jakby ktoś z aparatem nie miał*w kogo celować... numer 28 jutro i numer 390 w niedzielę. Quote
Gośka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Marchewkowy jesteśmy na ringu XX, wchodzimy jako 43 pies a jest 46 ;) więc pewnie koło 13, myślę że wcześniej sędzina się nie wyrobi. Quote
Kisses Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Marchewkowy, wpadnij na teriery w niedzielę, wchodzę jako 5 :) Quote
Vesper Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Czekam na pierwsze relacje...:confused: i żałuję że w tym roku się zagapiłam...:roll: Pa-tti kciuki trzymam:thumbs: przede wszystkim za Was- Lilkę, Zuzię, i pieski Twojej Mamy :) Koniecznie pozdrów Małgosię ode mnie. Quote
Recommended Posts