Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gośka napisał(a):
AnkaW ile macie psów przed sobą? Ja się zastanawiam na którą pojechać... Nie wiem czy do 12 sędzina wyrobi się z 40 psami

My mamy 35 psów przed nami... też się obawiam upału, mam zaprzęgowca :roll: chyba będę go aż do oceny w samochodzie trzymać z włączoną klimatyzacją :eviltong:

Posted

Gośka napisał(a):
AnkaW ile macie psów przed sobą? Ja się zastanawiam na którą pojechać... Nie wiem czy do 12 sędzina wyrobi się z 40 psami

ja mam 37, ale z tego co słyszałam nasz sędzia sędziuje sprawnie i szybko :) , mam nadzieję że tym razem będzie tak samo :)

Posted

Gośka napisał(a):
dzięki, wysłałam :)
mam nadzieję że będzie ładna pogoda, przed nami na ringu też ponad 40 psów!

już mail mój też poszedł :)
u nas też sędzina zmienina.
Agnethka - weźmiesz z busa klatkę (powiedz tylko wcześniej żeby wzięli jedną więcej)

Posted

panbazyl napisał(a):

Ja na razie testuję BARF Primexu (dzięki uprzejmości tej firmy).

I jak wrażenia ? Też mam zamiar niedługo to mięsko przetestować ;)

Posted

[quote name='Iza.']I jak wrażenia ? Też mam zamiar niedługo to mięsko przetestować ;)
w moje galerii http://www.dogomania.pl/threads/184094-Bazyle-i-Panbazyle-Herbu-Bazyl/page7 o postu 209 bodajże będę opisywać wszelkie spostrzeżenia na ten temat. Na razie niewiele mogę powiedzieć, bo właściwie od doby testujemy, w Radomiu już coś więcej będę wiedzieć - pogadamy. (nie jestem ich przedstawicielem ani nie prowadzę sprzedaży dla tej czy innej firmy)

Posted

a to jest aktualne? i w żadnym schronisku, u żadnego weta się*jeszcze psiul nie znalazł? :( szkoda. wklejam na facebooka, mieszkam na mokotowie... szczerze mówiąc, to patrzyłam na to i zakładałam, że po ponad miesiącu się*już znaleźć po prostu musiał.

Posted

agnethka napisał(a):
Kochani - lekki OFF ;)
planuję na wystawę zabrać trochę "Asiaczkowych" ulotek o zaginionym basenji, czy jest ktoś chętny do pomocy w rozgłaszaniu info o nim?
chciałabym, żeby ulotki pojawiły się przy ringach, może ktoś z wystawców widział gdzieś Waziego ;)
osoby chętne do pomocy zapraszam na PW, chętnie też podeślę te ulotki do drukowania innym :)

bez probelmu w naszym "busowym" namiocie info moze zaistnieć.
(a tak przy okazji - weź cś na grilla :) )

Posted

agnethka napisał(a):
w busowych namiotach - ponoć mają być dwa ;)
już się nie mogę doczekać... na grilla? no zaskoczyłaś mnie, a ja z reguły nic nie jem na wystawach :D

No to więcej punktów info o zaginonym psie będzie (tak przy okazji - moze o innych zaginionych też watro powiedzieć?)
to poraz zmienić przyzywczajenia - ja też takie miałam - ale od Radomia zmiany :) nie dość ze psy zmieniły karmę to i ja zmieniam pomysly na wystawy. Do tej pory po wyjściu z ringu nuda jak nie wiem - teraz czas na zmiany :)

Krzysio - t robimy sobie wzajemnie zdjęcia, bo ja nigdy nie mam żadnego swojego....

Gośka - dziś drukuję potwierdzenia i wezmę ze sobą do Radomia.

Posted

ja nawet się w to jeszcze nie zagłębiałam. Na miejscu może się przecież okazać, ze są jakieś zmiany - w końcu to krajówka i zmiany sa dopuszczalne. Zależy też jak szybko będzie sędziowane - w Lublinie ostatnio było dużo psów przed nami a tak szybko i sprawnie szło, ze szok!

Posted

Panbazyl super, dzięki!!! Dryndnę do Ciebie jak zajadę to mi do furtki podrzucisz :)
Marchewkowy ja reflektuję na fotografa, w Radomiu będę sama, buuu, żadnych pudlarzy, więc będę wdzięczna za jakąkolwiek fotkę. Mamy nr 904, jeden jedyny czarny pudel na wystawie.

Posted

Gośka napisał(a):
Panbazyl super, dzięki!!! Dryndnę do Ciebie jak zajadę to mi do furtki podrzucisz :)
Marchewkowy ja reflektuję na fotografa, w Radomiu będę sama, buuu, żadnych pudlarzy, więc będę wdzięczna za jakąkolwiek fotkę. Mamy nr 904, jeden jedyny czarny pudel na wystawie.

Okej :) który ring? Jak nie będę wtedy wystawiać to wpadnę ;)

Posted

Czy ktoś, kto będzie jutro (sobota) mógłby mi wydrukować zgłoszenie moje i potwierdzenie przelewu? Czy myślicie, że jak na telefonie będę*miała tego maila to wystarczy?
Jakby ktoś z aparatem nie miał*w kogo celować... numer 28 jutro i numer 390 w niedzielę.

Posted

Czekam na pierwsze relacje...:confused: i żałuję że w tym roku się zagapiłam...:roll:

Pa-tti kciuki trzymam:thumbs: przede wszystkim za Was- Lilkę, Zuzię, i pieski Twojej Mamy :) Koniecznie pozdrów Małgosię ode mnie.