Iza. Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='panbazyl']no dziś kumpelka zadzwoniła, ze chce jechać więc ja z nią - ale muszę jej psa pod nogami mieć, bo "niezwyczajny" do klatki :) osobówką z 3 psami jedziemy....[/QUOTE] Ooo super :) A które psy zabierasz ? :razz: Quote
Marchewkowy Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Jak by ktoś potrzebował fotek albo pomocy w wystawieniu to będę do dyspozycji w sobotę i niedzielę :) Quote
Iza. Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Marchewkowy']Jak by ktoś potrzebował fotek albo pomocy w wystawieniu to będę do dyspozycji w sobotę i niedzielę :)[/QUOTE] Ja jestem bardzo chętna na fotki :) Quote
Vegas Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 My się*wystawiamy oba dni, do zdjęć zawsze chętna jestem :) Quote
Foxowa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ja również ponawiam pytanie o transport z podkarpacia.. 1 osoba+ pies Quote
Vegas Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ja jadę*z Warszawy, oba dni. Jakby ktoś wwa-radom chciał się*zabrać to mam miejsce. Quote
panbazyl Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Iza.']Ooo super :) A które psy zabierasz ? :razz:[/QUOTE] swojego to jednego - Panbazyla, a te dwa to koleżanki. Quote
panbazyl Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='agnethka']zgłosiłam... a teraz modlę sie o transport :D[/QUOTE] no to super :) wiesz ja kiedyś z Lublina to PKP jechałam do radomia a potem to z buta na Wernera poszłam (z dziećmi i psami, nie że sama).... Ale jakaś miejska też w okolice stadionu pewnie jeździ. Co w razie - na stadion z dworca PKP kieruj się nn stop główną ulicą - ona tak kręci trochę, ale jak się będziesz trzymać znaków drogowych to trafisz :) a tym Płockiem mnie nakręciłaś - kiedyś mieszkałam w pobliżu tego grajdoła ze śmierdzącą petrochemią. Quote
Iza. Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='panbazyl']swojego to jednego - Panbazyla, a te dwa to koleżanki.[/QUOTE] Szkoda że Bazyla nie bierzesz, jestem strasznie ciekawa jak wygląda na żywo, bo na fotach jakoś tak inaczej niż inne labki ;) Quote
panbazyl Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 on jest dziwny, bo bardzo spokojny, wyjątkowo zrównoważony, taki pies-dogoterapeuta. Czasem nawet przed wyjściem na rng muszę go rozruszać, bo zamiast stac do oceny to potrafi siąść i mieć wszystko w zadku (45 kilowym) nie zmieścił się już do samochodu, na razie "promocja" na jego syna, tatuś niech domu pilnuje. Quote
mychaaaaa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='panbazyl']on jest dziwny, bo bardzo spokojny, wyjątkowo zrównoważony, taki pies-dogoterapeuta. Czasem nawet przed wyjściem na rng muszę go rozruszać, bo zamiast stac do oceny to potrafi siąść i mieć wszystko w zadku (45 kilowym) nie zmieścił się już do samochodu, na razie "promocja" na jego syna, tatuś niech domu pilnuje.[/QUOTE] O! Mój Honey jest taki 'zamulony' :D hahah na wystwie w Legionowie inne samojedy cieszyły się, szczekały, a on położył się i poszedł spać na środku przejścia ;) Quote
panbazyl Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 no nic - zobaczymy jak będzie - ale ja chyba Lublin sobie odpuszczę :) Chyba mnie za granicę ciągnie bardziej :) Quote
panbazyl Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='agnethka']to temat wystawy w Radomiu :D[/QUOTE] no tak, ale przy okazji :) a tak przy okazji to mozna się tam spotkać - będzie pewnie trochę wolnego czasu na jakies spotkania np przy kranie z woda dla psów :) Quote
panbazyl Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 ostanio ringi labkowe były jakoś po srodku stadionu, jak będzie teraz nie wiem - okaże się na miejscu. Quote
Gośka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Nie wiem czy jest ktoś z radomskiego oddziału? Zgłoszenia były do 8-go, ja wysłałam wczoraj czyli 9-go, będzie coś przedłużone? bo nie wiem czy opłacać. Panbazyl może wreszcie się spotkamy :) Quote
Kisses Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Od wczoraj na stronie ZK wywieszone: UWAGA! Termin nadsyłania zgłoszeń na organizowane przez nasz Oddział majowe wystawy został wydłużony do dn. 10.05.2011 r. do godz. 17.00 :) Quote
Gośka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 dzięki za info, jak wczoraj patrzałam rano to nic nie było. Quote
krzysio Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Jedziemy busem na wystawę do Radomia jeżeli ktoś chciałby się zabrać to zapraszam. Wyjazd z Lublina ,kontakt: krzysio40@op.pl:) Quote
Lofty Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Mam wolne miejsce z Krakowa jadę sama z dwoma psami:) Quote
mychaaaaa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Nie wiecie może jak jest w Radomiu z wprowadzaniem niezgłoszonych psów? Są problemy, czy przymykają oko? Quote
panbazyl Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Gośka']Nie wiem czy jest ktoś z radomskiego oddziału? Zgłoszenia były do 8-go, ja wysłałam wczoraj czyli 9-go, będzie coś przedłużone? bo nie wiem czy opłacać. Panbazyl może wreszcie się spotkamy :)[/QUOTE] no fajnie by było :) Quote
simbik Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Agad19']Czy jedzie ktoś z Łodzi i wziąłby 1 osobę + psa?[/QUOTE] Ja się wybieram i jadę sama z szczeniolem doga niemieckiego, więc mogę kogoś zabrać :-) jeżeli nadal szukasz transportu. Quote
mychaaaaa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 I znów przedłużyli - do dzisiaj godz. 16 :eviltong: Quote
Recommended Posts