Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='panbazyl']no dziś kumpelka zadzwoniła, ze chce jechać więc ja z nią - ale muszę jej psa pod nogami mieć, bo "niezwyczajny" do klatki :)
osobówką z 3 psami jedziemy....[/QUOTE]

Ooo super :) A które psy zabierasz ? :razz:

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marchewkowy']Jak by ktoś potrzebował fotek albo pomocy w wystawieniu to będę do dyspozycji w sobotę i niedzielę :)[/QUOTE]

Ja jestem bardzo chętna na fotki :)

Posted

[quote name='agnethka']zgłosiłam... a teraz modlę sie o transport :D[/QUOTE]
no to super :) wiesz ja kiedyś z Lublina to PKP jechałam do radomia a potem to z buta na Wernera poszłam (z dziećmi i psami, nie że sama).... Ale jakaś miejska też w okolice stadionu pewnie jeździ. Co w razie - na stadion z dworca PKP kieruj się nn stop główną ulicą - ona tak kręci trochę, ale jak się będziesz trzymać znaków drogowych to trafisz :)
a tym Płockiem mnie nakręciłaś - kiedyś mieszkałam w pobliżu tego grajdoła ze śmierdzącą petrochemią.

Posted

[quote name='panbazyl']swojego to jednego - Panbazyla, a te dwa to koleżanki.[/QUOTE]

Szkoda że Bazyla nie bierzesz, jestem strasznie ciekawa jak wygląda na żywo, bo na fotach jakoś tak inaczej niż inne labki ;)

Posted

on jest dziwny, bo bardzo spokojny, wyjątkowo zrównoważony, taki pies-dogoterapeuta. Czasem nawet przed wyjściem na rng muszę go rozruszać, bo zamiast stac do oceny to potrafi siąść i mieć wszystko w zadku (45 kilowym)
nie zmieścił się już do samochodu, na razie "promocja" na jego syna, tatuś niech domu pilnuje.

Posted

[quote name='panbazyl']on jest dziwny, bo bardzo spokojny, wyjątkowo zrównoważony, taki pies-dogoterapeuta. Czasem nawet przed wyjściem na rng muszę go rozruszać, bo zamiast stac do oceny to potrafi siąść i mieć wszystko w zadku (45 kilowym)
nie zmieścił się już do samochodu, na razie "promocja" na jego syna, tatuś niech domu pilnuje.[/QUOTE]

O! Mój Honey jest taki 'zamulony' :D hahah
na wystwie w Legionowie inne samojedy cieszyły się, szczekały, a on położył się i poszedł spać na środku przejścia ;)

Posted

[quote name='agnethka']to temat wystawy w Radomiu :D[/QUOTE]
no tak, ale przy okazji :)
a tak przy okazji to mozna się tam spotkać - będzie pewnie trochę wolnego czasu na jakies spotkania np przy kranie z woda dla psów :)

Posted

Nie wiem czy jest ktoś z radomskiego oddziału? Zgłoszenia były do 8-go, ja wysłałam wczoraj czyli 9-go, będzie coś przedłużone? bo nie wiem czy opłacać.
Panbazyl może wreszcie się spotkamy :)

Posted

Od wczoraj na stronie ZK wywieszone:

UWAGA! Termin nadsyłania zgłoszeń na organizowane przez nasz Oddział majowe wystawy został wydłużony do dn. 10.05.2011 r. do godz. 17.00

:)

Posted

[quote name='Gośka']Nie wiem czy jest ktoś z radomskiego oddziału? Zgłoszenia były do 8-go, ja wysłałam wczoraj czyli 9-go, będzie coś przedłużone? bo nie wiem czy opłacać.
Panbazyl może wreszcie się spotkamy :)[/QUOTE]
no fajnie by było :)

Posted

[quote name='Agad19']Czy jedzie ktoś z Łodzi i wziąłby 1 osobę + psa?[/QUOTE]

Ja się wybieram i jadę sama z szczeniolem doga niemieckiego, więc mogę kogoś zabrać :-) jeżeli nadal szukasz transportu.